Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.

KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Bu kural; yönetim kadroları da dahil olmak üzere bütün üyeleri kapsar.
Bu tür mesaj yazan üyeler yarışmadan diskalifiye edilecektir. Bu tür diskalifiyelerin geri dönüş oylaması olmayacaktır.

Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.

KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle bendeğerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.

KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Bengerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.

KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesiniöncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.

KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.

İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.

!!!!!!!!!!!arkadaşlar
bakın yönetim yeni kuralları açıklamış
sakınola artık hiçbir kişi/takım hakkında karar1 deki şekilde yorum yada o anlama çıkması muhtemel yorumlar yapmayın yoksa yine kural1 gereği direk dikalifiye oluncak
lütfen takımca çok dikkat edelim
takımımdan kimseye zeval gelsin istemem, seviliyorsunuz canlar ciğerler ballar

Begüşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…