şekersizse tamam
Kız harbiden sağlıklıEvet içinde yulaf var dimi caktirma
@begum75 alıntı olunca hepsi çıkmıyor bende kopyaladım gerilerde kalmasın ara ara yapalım bence yeni gelenler gaflete düşmesin
Çok dusuncelisin
Kız harbiden sağlıklı
Aşkolsun cısslı bişey yedirir miyim size... Hepsini ben yerim gene yedirmem
Dün yeşil yazmaya başladım ,kimse birşey demedi ,kimse beni farketmediNiye yesil yaziyosunseni @tevafuk55 sandim
Şimdilik vaytım... Takım için... 1 kişi bile bu yeni kararlardan ötürü yanlışlıkla veya değil diskalifiye olursa hepimiz çok üzülürüzEvet kızlar yine susmak yine susmak yine susmak susuyoruz yine susmak asalettendir
Dün yeşil yazmaya başladım ,kimse birşey demedi ,kimse beni farketmedi,şimdi de sen farkettin ama beni başkası sandın Depresyona girdim ,gideyim de yazı rengimi değiştireyim
bonus 4-5 sene önceydi. Arkaaşlarıma dedim ki bu nası hayat hiç ekşın yoh. Hep bi monoton...Hamdolsun bugunumuze hic sıkılmıyoruz hep bi olayvalla sinirim bozuldu gulme geliyo
Asilsin minnak sekerim zatenEvet kızlar yine susmak yine susmak yine susmak susuyoruz yine susmak asalettendir
Silahım yeşil ya ondan
Maviye mavi kombin oldumu lan
Degistir tabi tek tet butun renklerle yaz bakalim hangisi sana yakisacak
Kahverengi ve griyi dusun derim.
Gayferengi yok ,bu mesajı gri yazıyorum ,bakalım nasıl olacak
Maviye mavi kombin oldumu lan
Degistir tabi tek tet butun renklerle yaz bakalim hangisi sana yakisacak
Kahverengi ve griyi dusun derim.
Aman dur bayılma bunları görünce ayılirsin daha canlılarben düşüp bayilayim bi yerimi kirayim spor yapamiyim mi istiyo
Neyse iğde yazacak çok şeyim var çokta haklı sebeplerim ama işte analar dolu yineŞimdilik vaytım... Takım için... 1 kişi bile bu yeni kararlardan ötürü yanlışlıkla veya değil diskalifiye olursa hepimiz çok üzülürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?