Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Acaba Cumartesi öğlene kadar uyuyan Miunun banlandığından haberi var mı?
Mesajtan korkmayın ,mesaj yazan yerdekileri kullanmıyordum ,pas tutmasın diye kullanayım az dedim
Mesaj attım da dönmedi uyuyor muhtemelen... Bi tarafına pireler uçuşuyordur..
Bu arada cıks bu rengi sevmedim

bide ahuyu dusunsene bos bos oturuyomus canım sıkılıyo diyomus Ahu060812

Güzeller mevzuyu şimdilik kapatalım isterseniz...
Çoh güzel kahvem var gelin onu içelim yanına da hurmalı toplarım var
Eki Görüntüle 2109221 Eki Görüntüle 2109222

Yaaa igdeee3 regl gelec3k canim istiyo bundan yapacaktim.sonra pislik nakliyecilerin kirdiklari arasinda rondomun da oldugu aklima geldi
Gecen alayim diye ciktim tek rondolar pahali benimki 3lu setti onun da blendir ve mikseri saglam.3lu setlerle tek rondolarin fiyatı neredeyse ayni.esime dedim aman bosver cok kullanmiyom zaten.sonra bakariz.eve geldim ay ben tatli yapayim kendime dedim aaaa rondo yok

Ooo eylem planı hazır, bence işe yarayacak mali, kolay gelsin sana boool eksiler getirsin işşallah

Sadece kirilan parcayi al o zaman kuzu olmazmi?

Cikilota tamamen şakadır kesinlikle öyle bir ihtimal yoktur zaten canımda istemiyor evde koca kutu pişmaniye var kapağını bile açmadım hıh çokta fifi çokta umrumda zaten yokken kimse yemez önemli olan elimizin altındayken nefsimize hakim olmak (anammm mesaj cikilota rengi olmus ya giii mesaj hakkımda asılsız dedikodulari önlemek için yazılmıştır saygılar

Rondo candır .
Soğan ,yeşillik,fındık ,ceviz ,bayat ekmekleri ufalayıp galeyaya dönüştürme daha çok ta aklıma gelmiyor.Mutfak robotu yer kapladığından kıyıda köşede saklı duruyor,ama rondo minicik boyuyla o yüzden işe daha çok yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…