Mesaj attım da dönmedi uyuyor muhtemelen... Bi tarafına pireler uçuşuyordur..Acaba Cumartesi öğlene kadar uyuyan Miunun banlandığından haberi var mı?
Mesajtan korkmayın ,mesaj yazan yerdekileri kullanmıyordum ,pas tutmasın diye kullanayım az dedim
bonus 4-5 sene önceydi. Arkaaşlarıma dedim ki bu nası hayat hiç ekşın yoh. Hep bi monoton...
Ondan sonra burnum moktan kurtulmadı
Geçen ay da aynı arkaaşla oturuyoruz didim ki la canım sıkılıyor çok monoton herşey. Tuvalet tıkandı...
Ekşın iyidir iyi
Irengini begenmedim değiş varsın ama yoksun gibiGayferengi yok ,bu mesajı gri yazıyorum ,bakalım nasıl olacak
Düzenleme:Hiç sevmedim
BiliyorMesaj attım da dönmedi uyuyor muhtemelen... Bi tarafına pireler uçuşuyordur..
Bu arada cıks bu rengi sevmedim
Yaaa hiç belli olmuyor canim gri olduğu söylemesen kesinlikle anlamazdikGayferengi yok ,bu mesajı gri yazıyorum ,bakalım nasıl olacak
Gayferengi yok ,bu mesajı gri yazıyorum ,bakalım nasıl olacak
Ne grisi iyi bak,gri mi bu?Yaaa hiç belli olmuyor canim gri olduğu söylemesen kesinlikle anlamazdik
Hepimiz aynıyız gulüm. Kahve yaptıydım yetişemedin sana özel yaptım bakNeyse iğde yazacak çok şeyim var çokta haklı sebeplerim ama işte analar dolu yine
Güzeller mevzuyu şimdilik kapatalım isterseniz...
Çoh güzel kahvem var gelin onu içelim yanına da hurmalı toplarım var
Eki Görüntüle 2109221 Eki Görüntüle 2109222
Ooo eylem planı hazır, bence işe yarayacak mali, kolay gelsin sana boool eksiler getirsin işşallahorti mi olalım.olur kuzum.benim çifte mortim var sanırım emin değilim.bu hafta aralıklı spor yapcam ,pro ve sebzeli beslenme olucak.baktım çarşambaya kadar ses yok tartıda,mecbur pattis detoksu yapcam çarşamba perşembe.sen ne yapcan peki planın ne
Yaaa igdeee3 regl gelec3k canim istiyo bundan yapacaktim.sonra pislik nakliyecilerin kirdiklari arasinda rondomun da oldugu aklima geldi
Gecen alayim diye ciktim tek rondolar pahali benimki 3lu setti onun da blendir ve mikseri saglam.3lu setlerle tek rondolarin fiyatı neredeyse ayni.esime dedim aman bosver cok kullanmiyom zaten.sonra bakariz.eve geldim ay ben tatli yapayim kendime dedim aaaa rondo yok
Hedefim 5 mil leslie.cok şükür bugün bana dışarı işi yok evdeyim.
3 ve 2 li olarak planlıyorum.
Rondo candır .Yaaa igdeee3 regl gelec3k canim istiyo bundan yapacaktim.sonra pislik nakliyecilerin kirdiklari arasinda rondomun da oldugu aklima geldi
Gecen alayim diye ciktim tek rondolar pahali benimki 3lu setti onun da blendir ve mikseri saglam.3lu setlerle tek rondolarin fiyatı neredeyse ayni.esime dedim aman bosver cok kullanmiyom zaten.sonra bakariz.eve geldim ay ben tatli yapayim kendime dedim aaaa rondo yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?