Alacaktim ama pahali geldi 3lulerle ayni paraSadece kirilan parcayi al o zaman kuzu olmazmi?
EsraaaaaaCikilota tamamen şakadır kesinlikle öyle bir ihtimal yoktur zaten canımda istemiyor evde koca kutu pişmaniye var kapağını bile açmadım hıh çokta fifi çokta umrumda zaten yokken kimse yemez önemli olan elimizin altındayken nefsimize hakim olmak (anammm mesaj cikilota rengi olmus ya giii mesaj hakkımda asılsız dedikodulari önlemek için yazılmıştır saygılar
Hurmayı drekt ye sen de gulüm. Rondo meğer ne önemliymiş... Geçen ay aldım herşeyde kullanıyorum. Bu yokken ne yapıyordum acabasıYaaa igdeee3 regl gelec3k canim istiyo bundan yapacaktim.sonra pislik nakliyecilerin kirdiklari arasinda rondomun da oldugu aklima geldi
Gecen alayim diye ciktim tek rondolar pahali benimki 3lu setti onun da blendir ve mikseri saglam.3lu setlerle tek rondolarin fiyatı neredeyse ayni.esime dedim aman bosver cok kullanmiyom zaten.sonra bakariz.eve geldim ay ben tatli yapayim kendime dedim aaaa rondo yok
Kız o kadın walk demiyor muyduBense bugün leslie 5 düşünüyorum ordaki kadına gıcığım ama kek kek diyor hey yabancı kendine gel
Belki kaptanlıkta gözüm var ,yerini almaya çalışıyorum ,beni o gözle görmeniz için beyninize giriyorum
Benim yasimdakiler rahat okuyo sen buyutme bizim icin
Kaptanin rengini kullammayin piliz
Sen siyasette hep lacivert yaziyodun duz lacivert gider sana italik yapmadan
Bacak yukarı kek diyor sonra walk walk sesinden de gıcık oluyorumHurmayı drekt ye sen de gulüm. Rondo meğer ne önemliymiş... Geçen ay aldım herşeyde kullanıyorum. Bu yokken ne yapıyordum acabası
Kız o kadın walk demiyor muydu
Onun leslie hintliymisHurmayı drekt ye sen de gulüm. Rondo meğer ne önemliymiş... Geçen ay aldım herşeyde kullanıyorum. Bu yokken ne yapıyordum acabası
Kız o kadın walk demiyor muydu
Bacim nasıl yaparsın onu buğday mercimekli olan miBu gün ayran detoksu gelsin 59 lar
Saraycaaa yakında domates salatalığın sera olmayanı çıkar haaaaa... Kız ne zaman domates peynir salatalık görsem aklıma sen geliyonBu gün ayran detoksu gelsin 59 lar
Sağol canim sende çok mutlu yasa ins.Alacaktim ama pahali geldi 3lulerle ayni paraayda yilda bir kullaniyom sonra bakarim dedimdi.
Esraaaaaasen cok yaşa e mi
Hintçede kek yürü demek miymişOnun leslie hintliymis
Nasıl özledim bilemezsin. Arada salatalık alıyoruz ama domatesi sadece konserve olarak yemekte tüketiyoruz.Saraycaaa yakında domates salatalığın sera olmayanı çıkar haaaaa... Kız ne zaman domates peynir salatalık görsem aklıma sen geliyon
Resmen 1 yaz bıkmadan usanmadan yedin ula
Diren sarayca az kaldıNasıl özledim bilemezsin. Arada salatalık alıyoruz ama domatesi sadece konserve olarak yemekte tüketiyoruz.
Karabugday mercimek nohut ile salatalık rendeleyip yoğurt katip yiyorum. Dolapta 10 poşet var bari tuketeyim onlarıBacim nasıl yaparsın onu buğday mercimekli olan mi
Diren sarayca az kaldı
bu zor günler bitecek veee domtise kavuşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?