Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet şifa olsun

iyi akşamlar...
işleri anca bitirdim,kızı doyurdum,uyuttum,yemeğimi koydum ocağa.bir de çamaşır asarım tamamdır.yemeğin yanına da ek bişiler yapmam lazım gibi...z.yağlı biber dolması pişiriyorum,bulgurlu tabiki.evde de bişey kalmamış,pazar vardı bugün aslında işlere daldım,pazara da gitmedim.Önden bir çorba yapayım diyorum ama ne çorbası orası meçhul Sizde menüler nasıl

1. öğün :10.00-10.30
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
1 yumurta beyazı

ara:17.30
2 bardak az tuzlu ayran

toplam suyum 1.5 lt oldu

tüm gün doğru düzgün bir şey yemeyince,akşam yemeğinde mutlaka yerim.yiyince yazarım artık onu da

saphira...13
shopaholic...11
saferan...14
paşam...25
kırmızıgül...13
saliss...8
ipekyol...11
nev81...6

Tebrikler paşamcım

saphira...10
kırmızıgül...14
shopaholic...3
saferan...11
paşam...9
ipekyol...6
saliss...2
nev...8

gülüm tebrikler

saphira...18
saliss...24
kırmızıgül...14
uzum...9
saferan...14
paşam...23
nev...11
ipekyol...7

salissim tebrikler

hemen bi tane daha al o zaman tartı çook lazım oplacak biliyorsun.....

inş.. bundan sonraki ni alırsın hayırlısıyla kucağına test sonuçların çıkmadımı canım hani yaptırdım diyordun...

afiyet olsuun....yarına salonla mutfak kaldııı..2 günde ancak yapıyorum temizliği...

kizlar telden giriyorum..
sifre alan olmadi..haber verim dedim (
ben de nerde benim gülüm diyorduum...

ben de mercimek çorba...karnıbahar kızartma fırın patates var....

sen de çok az yemişsin bu güün...

saphira...13
shopaholic...11
saferan...14
paşam...25
kırmızıgül...13
saliss...8
ipekyol...11
nev81...6

Tebrikler paşamcım

saphira...10
kırmızıgül...14
shopaholic...3
saferan...11
paşam...9
ipekyol...6
saliss...2
nev...8

gülüm tebrikler

saphira...18
saliss...24
kırmızıgül...14
uzum...9
saferan...14
paşam...23
nev...11
ipekyol...7

salissim tebrikler

ellerine sağlık saphıraaa..

tebrikler kızllaaar....neev..paşaaa....saliiiis.....

anşaa 6 kilo aldı yaaa biri beni durdursun kızlarrr....
Canım benim sigara gibi bir felaketten kurtulmak düşünülünce,çok hafif bir bedel oluyor 6 kg inan bana.Ama listede olmasan da burdan uzak kalma canım.Gerekirse her hafta kendi içimizde de yarışırız.Ben cumadan cumaya her hafta ve aylık olarak aramızda da haftalık ve aylık yüzde sıralaması yaparım.Bu sayede birbirimizle de yarışır,hem de gidişatımızı her hafta ve her ay daha net görürüz

Harikasın canım benim.2-0=1 başarıya ulaşacağı kesin bir yöntemdi zor olsa da,demek ki perşembe değil de çarşamba gibi filan yapmak gerekiyor ki cuma tartıya yansısın,perşembe yapılınca cumartesi kendini gösteriyor demek ki,tebrik ederim canım

diyetim çok iyi gidiyorrr...keyfim yerindeee...tartı fazla oynamasada biliyorum ki sebebi maalesef 2 aydır ad. olamadım...ilaçta kullanmak istemiyoruum iğne beni mahvetti eski düzenime dönmek istiyoruum...
Maşallah canım benim Motiven de,azmin de harika gidiyor Canım o iğne dediğin doğum kontrol iğnesi mi,o iğneyse benim arkadaşımı da mahvetti kızcağız hızla 15 kg aldı,kolu uyuşmaya başladı,hemen bıraktı ama 15 kg da tuzu biberi oldu.

tamam canımmmmmmmm uygulayacağım. yapabileceğimi biliyorum.
sabah evde yalnız kalınca şaşırıyorum ne yapacağımı kendimi temizliğe veririm hemen aklıma mamalar gelmeden :)))
Canım biz kilo problemi yaşayanların en büyük hatası aslında mutfağı ve yemek yemeyi hayatımızın odak noktası yapmamız.Mutfaktan olabildiğince uzak dur canım benim,mümkün olduğunca yalnızca yemek yapmak ya da yemek toplamak için gir.Orada oturma,eski yemek alışkanlıklarını hatırlatacak ortam ve arkadaşlardan uzak dur.İnan ki bu da muhteşem etkili bir yöntemdir.Kilo problemi olmayan,yemeği hayatındaki öncelik sıralamasında aşağılarda tutan,dengeli beslenen insanlarla beraber olmaya çalış yeme konusunda kendine söz geçiremediğin zamanlarda.Eşinden de bu anlamda sana destek olmasını rica et,yapılabilirse aynı yemeklerden yemek de diyeti kolaylaştırır,hem eşinin sağlığı ve kolestrolü açısından da güzel bir tedbir olur diye düşünüyorum.Bir de canım evde turuncu renk aksesuarlar bulundurma,acıkmayı tetikler aklında bulunsun

Canım küçük top mu büyük top mu aldın bilmiyorum ama büyük topların egitmen gözetiminde olmaması çok tehlikeli,bel ve omur sakatlanmalarına sebep olabiliyor.Aman dikkatli ol canım.

Af kadar saçma,af kadar aşağılık bir düzenbozuculuk yoktur yeryüzünde.Bu ülke de aflardan az mı çekti canım benim.Af kapsamında salıverilen suçlular,tecavüzle,gaspla,hırsızlıkla cinayetle az mı can yaktı bu ülkede de.Yazık ya,ne hale getirmişler o ülkeyi de

Ellerine sağlık Saphiram.Saferan'ım ben derece alamadım ama sen tebrik etmişsin ya beni bunu haketmem ve hemen derece almam lazımmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
menüüüü....

ikindi...

serçe parmağım dan daha kısa olan sarmalardan 6 tane ....annemde....

3 kasık kapuska

akşam....

yarım tabak karnı bahar az yağlı teflonda yoğurtla

mercimek çorba 1 kase

patates fırında kızartma 5 -6 küçük parca

maalesef o iğne canım...eşimin saçma sapan 4.çocuk sevdası yüzünden bu hallere düştüüm..iştah zaten mahvetti beniii...hiç böyle ilaç iğne kullanmamıştım bünyem mahvoldu.......

ben seni yine de tebrik ederim canııım...

ben de mercimek çorba...karnıbahar kızartma fırın patates var....

sen de çok az yemişsin bu güün...

afiyet olsun canım.kızartma karnabahar ve fırın patates bize cıss biliyorsun
sağol tatlışım

Son düzenleme:
tüm gün doğru düzgün bir şey yemedim.akşam öğününde biraz abarttım bu seferde

1 kase çorba
2,5 biber dolması
2 kaşık yoğurt
1-2 parça turşu
2 ad. kokteyl sosis
1 lokma ekmekle krem peynir (şu bimn dengetat sürülebilir tulumu,pek severim :)))
az sütlü nescafe içiyoruz yanında da 2 minik çuku yedim (eşim girdi kanıma)

suyum 2.5 lt oldu

valla doğru diyorsun nevim,ben hiç böyle düşünmemiştim.akıllı bacım benim
teşekkürler canım

yavyum hatalarını biliyorsun zaten öperim

afiyet olsun canım.kızartma karnabahar ve fırın patates bize cıss biliyorsun
sağol tatlışım

karnıbaharı umurtayla karıştırıp teflonda altüst yaotım canım...çok ağda kızartmadım kiii..patates accık kaçamak olduuu....:26:

afiyet olsuuun....

valla doğru diyorsun nevim,ben hiç böyle düşünmemiştim.akıllı bacım benim
teşekkürler canım
Canımsın,emek ve iradene hayranım ben de canım

Anladım ki çevremden,kadın korunma yöntemlerinin tümü çok sağlıksız,neden sanki tedbiri erkekler almıyor,sinir oluyorum Onların bu rahatlığına,her yük bize

karnıbaharı umurtayla karıştırıp teflonda altüst yaotım canım...çok ağda kızartmadım kiii..patates accık kaçamak olduuu....:26:

afiyet olsuuun....

anladım canım peki affettim o zaman bu seferlik leptini çalıştırtıcam
ya aslında spor yapsak yatmadan önce tam süper olacak da leslie beni sıktı

Son düzenleme:

bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim.ben 10 senelik evliyim hiç bir korunma yöntemi kullanmadım.O işi eşim halleder sağolsun.Ne hormon veren şeyler kullanma taraftarıyım ne de spiral,sevmiyorum.Bana göre bir yöntem bulamadım,eşim de sağolsun hiç zorlamadı beni

Maşallah canım,Allah bozmasın Kadın korunma yöntemlerinin tümü hormon dengesini bozuyor,ruhsal dengeyi sarsıyor ve kontrolsüz kilo alımına sebep oluyormuş daha neler neler,zavallı kadıncağızların sakalı bile çıkıyormuş hormon bozulmasından.Erkekler bu kadar bencil olmamalı ya,nedir bu kadınların çektiği Eşinin sağlığını ve psikolojisini düşünen bir erkek kendi korunmalı bence,bu kadar zararı duyduktan sonra.Evlilik ne zor gerçekten,her açıdan ayrı zor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…