şimdi gelelim bana sabah erken kalktım eşime kahvaltı hazırladımve bende yanında kahvaltı yaptım evş topla yemek yap çamaşır katla as iş bitermi kadın milletinin neyse gelelim menüye
sabah kahvaltısı yaptıklarım şunlar
1-bir tane badem
2-2 tane çeri domates
3-kibrit kutusu büyüklügünde peynir
4-5 yeşil zeytin
5-5 biryerde çay bir fincan
6-2 tane kurutulmuş çavdar ekmegi
öglen yediklerim
1- 6 yemek kaşıgı ıspanak yemegi yaptım kendime piirnç katmadım kıyma kattım az normalde yemem eti ama vucudum direncini tutsun diye
2-bir bardak kocaman ayran içtim
3-bir adet elma hemide kırmızısından
bu arada plateside 1 saat yaptım anam agladı he namazı bile zor kıldım bacaklarım agrıdı hareket edicem diyehamlamışım canlarım ya yürüyüşte yapıcektim ama nasip olmadı çıkasın gelmedi dışarı vallahı ve brokoli brüksel lahanası ve kerevizi hasladın suyunuda içtim şifa niyetine işşallah veririm kiloları :18::18:
akşama yiyecegim yemekler
1-brokoli brüksel lahanası ve kereviz haşlaması
2-yanına yogurt bir kase
3-karalahana salatası yicem yatmadan sodamı içicek arada 5 biryerde çayını içicem yatmadanda greyfurt suyumu içicem tamam bu iş rabbim kazamızı mubarek etsin işşallah
saphira...13
shopaholic...11
saferan...14
paşam...25
kırmızıgül...13
saliss...8
ipekyol...11
nev81...6
Tebrikler paşamcım
hemen bi tane daha al o zaman tartı çook lazım oplacak biliyorsun...canım ne demek seve seve gelirim tabebu arada herkez başardı bizde başarabiliriz berbem benim
canım aynısından benimde var hayırlık etti tartım banauyuz tartı ne olucek okadarda para vermiştim hemide 18 milyon ama okadar sene beni tarttı miyadı doldu anlıcagın
canım youtupta var ebru şanlıyla plates diye gir bak ögrenirsin cd leride var yeni çıkardıgı var 21 günde karın erimesi diye 19 galiba taksıme gidebilsem alıcem ama nerde eşime dedim unutmazsa alıcek hiç unutmaz demiyorum kesin unuturhem plates toplarında kagıt var nasıl yapılıcagını yazıyo seninkinin içinde yokmuki:44::44:ben bugün epey ettim keşke yakın olsakta birlikte yapsak ne ka güzel olurdu olay topun üstünde durmak kolay görünüyo ama çok zor:18::18:ben 1 haftamı verdim üstünde durmak için habira düşüyodumda bebege gelince canım ben çok rahat hamile kalıyorumde 20 haftadan sonrası gelmiyo hem dogum ediyorum ondanda 4 bebege vesile olamıyorum korumman bitti ama korkumdan vesile olamiyorum eşim kandırmaya çalışıyo ama nafile oglum 23 şubatta kucagımda olucaktı 3 gündür gözümün yaşı durmuyo kızımıda 24 şubatta ögrenmiştim hamile oldugumu anlıcagın moralim sıfır çok alamaktan içim bir hal oldu anlıcagın bir yılda 2 kayıp bir anne için ne acı 3 kayıbım var ve eltimin oglu benim oglumlaydı şimdi ona dogum günü yapıcaklar bizide çagırıyolar ayaklarım nasıl gitsinki
canım benim işler yeni bitti anca oturdum başına sana kolay gelsin
ah canım ne aglamıştım ona göre türbanımı yaptım normalde makyaj yapmam ama o gün yaptım eşim kıyafeti getirdi içine giremedim allahım o günü düşünmek bile istemiyorum
şimdi gelelim bana sabah erken kalktım eşime kahvaltı hazırladımve bende yanında kahvaltı yaptım evş topla yemek yap çamaşır katla as iş bitermi kadın milletinin neyse gelelim menüye
sabah kahvaltısı yaptıklarım şunlar
1-bir tane badem
2-2 tane çeri domates
3-kibrit kutusu büyüklügünde peynir
4-5 yeşil zeytin
5-5 biryerde çay bir fincan
6-2 tane kurutulmuş çavdar ekmegi
öglen yediklerim
1- 6 yemek kaşıgı ıspanak yemegi yaptım kendime piirnç katmadım kıyma kattım az normalde yemem eti ama vucudum direncini tutsun diye
2-bir bardak kocaman ayran içtim
3-bir adet elma hemide kırmızısından
bu arada plateside 1 saat yaptım anam agladı he namazı bile zor kıldım bacaklarım agrıdı hareket edicem diyehamlamışım canlarım ya yürüyüşte yapıcektim ama nasip olmadı çıkasın gelmedi dışarı vallahı ve brokoli brüksel lahanası ve kerevizi hasladın suyunuda içtim şifa niyetine işşallah veririm kiloları :18::18:
akşama yiyecegim yemekler
1-brokoli brüksel lahanası ve kereviz haşlaması
2-yanına yogurt bir kase
3-karalahana salatası yicem yatmadan sodamı içicek arada 5 biryerde çayını içicem yatmadanda greyfurt suyumu içicem tamam bu iş rabbim kazamızı mubarek etsin işşallah
ben de nerde benim gülüm diyorduum...kizlar telden giriyorum..
sifre alan olmadi..haber verim dedim(
iyi akşamlar...
işleri anca bitirdim,kızı doyurdum,uyuttum,yemeğimi koydum ocağa.bir de çamaşır asarım tamamdır.yemeğin yanına da ek bişiler yapmam lazım gibi...z.yağlı biber dolması pişiriyorum,bulgurlu tabiki.evde de bişey kalmamış,pazar vardı bugün aslında işlere daldım,pazara da gitmedim.Önden bir çorba yapayım diyorum ama ne çorbası orası meçhulSizde menüler nasıl
1. öğün :10.00-10.30
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
1 yumurta beyazı
ara:17.30
2 bardak az tuzlu ayran
toplam suyum 1.5 lt oldu
tüm gün doğru düzgün bir şey yemeyince,akşam yemeğinde mutlaka yerim.yiyince yazarım artık onu da
saphira...13
shopaholic...11
saferan...14
paşam...25
kırmızıgül...13
saliss...8
ipekyol...11
nev81...6
Tebrikler paşamcım
saphira...10
kırmızıgül...14
shopaholic...3
saferan...11
paşam...9
ipekyol...6
saliss...2
nev...8
gülüm tebrikler
saphira...18
saliss...24
kırmızıgül...14
uzum...9
saferan...14
paşam...23
nev...11
ipekyol...7
salissim tebrikler
Canım benim sigara gibi bir felaketten kurtulmak düşünülünce,çok hafif bir bedel oluyor 6 kg inan bana.Ama listede olmasan da burdan uzak kalma canım.Gerekirse her hafta kendi içimizde de yarışırız.Ben cumadan cumaya her hafta ve aylık olarak aramızda da haftalık ve aylık yüzde sıralaması yaparım.Bu sayede birbirimizle de yarışır,hem de gidişatımızı her hafta ve her ay daha net görürüzanşaa 6 kilo aldı yaaa biri beni durdursun kızlarrr....
Harikasın canım benim.2-0=1 başarıya ulaşacağı kesin bir yöntemdi zor olsa da,demek ki perşembe değil de çarşamba gibi filan yapmak gerekiyor ki cuma tartıya yansısın,perşembe yapılınca cumartesi kendini gösteriyor demek ki,tebrik ederim canımİyi akşamlar herkese :))
cuma günkü +300 grmdan sonra cumartesi sabahı tekrar tartıldım ve sonuç olarak ekside çıktım.Yeni kilom 84.8 çıktı,geçen haftaki 85.3 tü.cuma günü 85.6 ydım.Gerçi bu hafta sonu özellikle cumartesi günkü cozutmam durumları değiştirmiş olabilir.:18: cumaya kadar inşallah kaçamaksız bir şekilde tamamlarım haftayı.Bazen az bazen çok gidiyor olsa da hatta bazen artıda çıksam bile,gün gün eriyor olmak beni çok mutlu ediyor,inanamıyorum başarabildiğime :124: 80 kg ya geldiğim zaman kendimi ödüllendiricem.Röfle yaptırma zamanım geldi epeydir ama yaptırmıyorum dayanıyorum.80 e indiğimde nasip olursa hem röflemi yaptırıcam hem saçlarımı kestiricem.Acaba kısa mı kestirsem diye bile düşünmüyor değilim ama kararsızım.Bakalım o günler gelsin de
Maşallah canım benim
diyetim çok iyi gidiyorrr...keyfim yerindeee...tartı fazla oynamasada biliyorum ki sebebi maalesef 2 aydır ad. olamadım...ilaçta kullanmak istemiyoruum iğne beni mahvetti eski düzenime dönmek istiyoruum...
Canım biz kilo problemi yaşayanların en büyük hatası aslında mutfağı ve yemek yemeyi hayatımızın odak noktası yapmamız.Mutfaktan olabildiğince uzak dur canım benim,mümkün olduğunca yalnızca yemek yapmak ya da yemek toplamak için gir.Orada oturma,eski yemek alışkanlıklarını hatırlatacak ortam ve arkadaşlardan uzak dur.İnan ki bu da muhteşem etkili bir yöntemdir.Kilo problemi olmayan,yemeği hayatındaki öncelik sıralamasında aşağılarda tutan,dengeli beslenen insanlarla beraber olmaya çalış yeme konusunda kendine söz geçiremediğin zamanlarda.Eşinden de bu anlamda sana destek olmasını rica et,yapılabilirse aynı yemeklerden yemek de diyeti kolaylaştırır,hem eşinin sağlığı ve kolestrolü açısından da güzel bir tedbir olur diye düşünüyorum.Bir de canım evde turuncu renk aksesuarlar bulundurma,acıkmayı tetikler aklında bulunsuntamam canımmmmmmmm uygulayacağım. yapabileceğimi biliyorum.
sabah evde yalnız kalınca şaşırıyorum ne yapacağımı kendimi temizliğe veririm hemen aklıma mamalar gelmeden :)))
Canım küçük top mu büyük top mu aldın bilmiyorum ama büyük topların egitmen gözetiminde olmaması çok tehlikeli,bel ve omur sakatlanmalarına sebep olabiliyor.Aman dikkatli ol canım.yaaa birde ben plates topu aldım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bi arkadaşım ebru şallının programıyla yaptığını sölemişti ama o program yayında yok sanırtım artık.
internetten cd alsam mı acaba ya da sen bana anlatsan paşam
Af kadar saçma,af kadar aşağılık bir düzenbozuculuk yoktur yeryüzünde.Bu ülke de aflardan az mı çekti canım benim.Af kapsamında salıverilen suçlular,tecavüzle,gaspla,hırsızlıkla cinayetle az mı can yaktı bu ülkede de.Yazık ya,ne hale getirmişler o ülkeyi deNevcim burda ne oyunlar dönmüş bir bilsen.Ama bu işleri yapanlar zaten sabıkalı insanlar.Devrimde mahkumları serbest bıraktılar.Şu an onlar yol kesiyor insan kaçırıyor vs.Devrimden önce görseydin burayı,insanlar geceleri uyumazdı resmen heryer cıvıl cıvıldı.Kadınlar cocuklarıyla geceleri gezmeye çıkarlardı.Bende onları gördükçe şok olurdum.Ama şimdi erkenden herkes evine gidiyor,Dışarda pek kimse dolaşmıyor akşamları artık
Ellerine sağlık Saphiram.Saferan'ım ben derece alamadım ama sen tebrik etmişsin ya beni bunu haketmem ve hemen derece almam lazımmmmmmmmmmm
ellerine sağlık saphıraaa..
tebrikler kızllaaar....neev..paşaaa....saliiiis.....
maalesef o iğne canım...eşimin saçma sapan 4.çocuk sevdası yüzünden bu hallere düştüüm..iştah zaten mahvetti beniii...hiç böyle ilaç iğne kullanmamıştım bünyem mahvoldu.......Canım benim sigara gibi bir felaketten kurtulmak düşünülünce,çok hafif bir bedel oluyor 6 kg inan bana.Ama listede olmasan da burdan uzak kalma canım.Gerekirse her hafta kendi içimizde de yarışırız.Ben cumadan cumaya her hafta ve aylık olarak aramızda da haftalık ve aylık yüzde sıralaması yaparım.Bu sayede birbirimizle de yarışır,hem de gidişatımızı her hafta ve her ay daha net görürüz
Harikasın canım benim.2-0=1 başarıya ulaşacağı kesin bir yöntemdi zor olsa da,demek ki perşembe değil de çarşamba gibi filan yapmak gerekiyor ki cuma tartıya yansısın,perşembe yapılınca cumartesi kendini gösteriyor demek ki,tebrik ederim canım[/COLOR]
Maşallah canım benimMotiven de,azmin de harika gidiyor Canım o iğne dediğin doğum kontrol iğnesi mi,o iğneyse benim arkadaşımı da mahvetti kızcağız hızla 15 kg aldı,kolu uyuşmaya başladı,hemen bıraktı ama 15 kg da tuzu biberi oldu.
Canım biz kilo problemi yaşayanların en büyük hatası aslında mutfağı ve yemek yemeyi hayatımızın odak noktası yapmamız.Mutfaktan olabildiğince uzak dur canım benim,mümkün olduğunca yalnızca yemek yapmak ya da yemek toplamak için gir.Orada oturma,eski yemek alışkanlıklarını hatırlatacak ortam ve arkadaşlardan uzak dur.İnan ki bu da muhteşem etkili bir yöntemdir.Kilo problemi olmayan,yemeği hayatındaki öncelik sıralamasında aşağılarda tutan,dengeli beslenen insanlarla beraber olmaya çalış yeme konusunda kendine söz geçiremediğin zamanlarda.Eşinden de bu anlamda sana destek olmasını rica et,yapılabilirse aynı yemeklerden yemek de diyeti kolaylaştırır,hem eşinin sağlığı ve kolestrolü açısından da güzel bir tedbir olur diye düşünüyorum.Bir de canım evde turuncu renk aksesuarlar bulundurma,acıkmayı tetikler aklında bulunsun
Canım küçük top mu büyük top mu aldın bilmiyorum ama büyük topların egitmen gözetiminde olmaması çok tehlikeli,bel ve omur sakatlanmalarına sebep olabiliyor.Aman dikkatli ol canım.
Af kadar saçma,af kadar aşağılık bir düzenbozuculuk yoktur yeryüzünde.Bu ülke de aflardan az mı çekti canım benim.Af kapsamında salıverilen suçlular,tecavüzle,gaspla,hırsızlıkla cinayetle az mı can yaktı bu ülkede de.Yazık ya,ne hale getirmişler o ülkeyi de
Ellerine sağlık Saphiram.Saferan'ım ben derece alamadım ama sen tebrik etmişsin ya beni bunu haketmem ve hemen derece almam lazımmmmmmmmmmm
ben de mercimek çorba...karnıbahar kızartma fırın patates var....
sen de çok az yemişsin bu güün...
ellerine sağlık saphıraaa..
tebrikler kızllaaar....neev..paşaaa....saliiiis.....
valla doğru diyorsun nevim,ben hiç böyle düşünmemiştim.akıllı bacım benimHarikasın canım benim.2-0=1 başarıya ulaşacağı kesin bir yöntemdi zor olsa da,demek ki perşembe değil de çarşamba gibi filan yapmak gerekiyor ki cuma tartıya yansısın,perşembe yapılınca cumartesi kendini gösteriyor demek ki,tebrik ederim canım[/COLOR]
Maşallah canım benimMotiven de,azmin de harika gidiyor Canım o iğne dediğin doğum kontrol iğnesi mi,o iğneyse benim arkadaşımı da mahvetti kızcağız hızla 15 kg aldı,kolu uyuşmaya başladı,hemen bıraktı ama 15 kg da tuzu biberi oldu.
menüüüü....
ikindi...
serçe parmağım dan daha kısa olan sarmalardan 6 tane ....annemde....
3 kasık kapuska
akşam....
yarım tabak karnı bahar az yağlı teflonda yoğurtla
mercimek çorba 1 kase
patates fırında kızartma 5 -6 küçük parca
afiyet olsun canım.kızartma karnabahar ve fırın patates bize cıss biliyorsun
sağol tatlışım
tüm gün doğru düzgün bir şey yemedim.akşam öğününde biraz abarttım bu seferde
1 kase çorba
2,5 biber dolması
2 kaşık yoğurt
1-2 parça turşu
2 ad. kokteyl sosis
1 lokma ekmekle krem peynir (şu bimn dengetat sürülebilir tulumu,pek severim :)))
az sütlü nescafe içiyoruz yanında da 2 minik çuku yedim (eşim girdi kanıma)
suyum 2.5 lt oldu
Canımsın,emek ve iradene hayranım ben de canımvalla doğru diyorsun nevim,ben hiç böyle düşünmemiştim.akıllı bacım benim
teşekkürler canım
Anladım ki çevremden,kadın korunma yöntemlerinin tümü çok sağlıksız,neden sanki tedbiri erkekler almıyor,sinir oluyorum Onların bu rahatlığına,her yük bizemaalesef o iğne canım...eşimin saçma sapan 4.çocuk sevdası yüzünden bu hallere düştüüm..iştah zaten mahvetti beniii...hiç böyle ilaç iğne kullanmamıştım bünyem mahvoldu.......
ben seni yine de tebrik ederim canııım...
karnıbaharı umurtayla karıştırıp teflonda altüst yaotım canım...çok ağda kızartmadım kiii..patates accık kaçamak olduuu....:26:
afiyet olsuuun....
Canımsın,emek ve iradene hayranım ben de canım
Anladım ki çevremden,kadın korunma yöntemlerinin tümü çok sağlıksız,neden sanki tedbiri erkekler almıyor,sinir oluyorum Onların bu rahatlığına,her yük bize
Maşallah canım,Allah bozmasınbu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim.ben 10 senelik evliyim hiç bir korunma yöntemi kullanmadım.O işi eşim halleder sağolsun.Ne hormon veren şeyler kullanma taraftarıyım ne de spiral,sevmiyorum.Bana göre bir yöntem bulamadım,eşim de sağolsun hiç zorlamadı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?