Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maalesef bizdede öyleydi ama adamın aklına böyle bir cin fikir gelince dımdızlak ortada kaldım aciliyetten iğne kullandım.....ade. olsam hapa başlıcam o en azından düzenliyor ...yoksa hayatta güvenmem adama artık...bşıma bi çorap örerse ben ne yaparım bu yaştan sonra bi daha mı bebek büyütücem...sonra ne yapcam bilmiyorum yaa...fikrinden hala vazgeçmiyor...

Ah bu erkekler;taşıyan Onlar değil,gece uykuları bölünen Onlar değil,isterler tabi Bebek geliyor bebek İstemez miydin Saferan'ım ya,yaş diyosun ama senin ruhun genç canım benim

Son düzenleme:
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım..maaşallah çok istikrarlı ve düzenli gidiyorsun..
saphira...10
kırmızıgül...14
shopaholic...3
saferan...11
paşam...9
ipekyol...6
saliss...2
nev...8

gülüm tebrikler
canım ben perşembe ve cuma msj izni istemiştim..aman haa gözden kaçmasın...cezalaarım var önceden..
menüü...

ara.....

yarım avuç leblebi

1 kase kaysı kuru elma
saferancım kuru elma nasıl oluyor cnm..
kolay gelsin cnm..ben de bugün hiçbi yere dokunmadım...yarın inşaallah erkenden dipköşe temizlik yapıcam..
ayy safirim ben de 7 leri görünce kendime ödül olarakkkk şöyylee güzellll bir röfle yaptırıcam ve kesiricem:)zayıflayalım güzelleşelim inş..

ahhh ahhhh kırmızıyı görmk istiyorum artıkkk

selam arkadaşlar...bug
ün keyifsizdim..halsiizdimm..ancak gelebildim....hepiniz iyisinizdir umarım...çokk uykum var....

sağol ttalışım
evet canım perşembeden bildirmiştin kilonu hatta cuma giremzsen diye.sanırım gülüm farkındadır durumun
ay valla yaa inşallah kuzum inşallah

İnşallah başaracağız canım

saphira...18
saliss...24
kırmızıgül...14
uzum...9
saferan...14
paşam...23
nev...11
ipekyol...7

salissim tebrikler

Tutmayınn beni kızlarrr

Kızzlarr yaa canım acayiopppp sıkkın
Benim gibii pozitif bir insanıı bileee hayatttt bozmak için deniyor galiba dedim bu haftaaya o kadar kötüü başladımm kii

Sabahh tümm pozitif halimleee kliniğe girdimmm birde ne göreyim hastamın biri bana damar yolumu çıkart diyor bende öğrenci olduğumu buna doktorunun karar vereceğinii felann anlatmaya çalıştımmm vee beni ittirip seni duvara çivilerim dediHayatımda ilk kezz böylee birşeyle karşılaşıyorumm yıkıldım resmenn gözyaşımı tutamadımm hemşireler de doktorlar da koştular tabi sesimize bana nasıl tehditler savuruyor aldı damaryolunu kendisi söktüü heryeri kan olduu kimse yaklaşamadı adama çıldırrmışş gibiydii Çok korktumm çokk doktorlarr gelip konuştu psikiyatriyee yatacakmış tedavisine ara verilecekmiş felan günüm berbat oldu yani birde daha önce saldırıları olmuş hemşirelere doktorlara bir hemşireyi başından yaralamış serum şişesiyle birde bunları duyunca daha da korktum tabi:18::18:

Sonraa mükemmlel bir baş ağrısıyla eve geldimm tabii hocamda yarına ödev yetiştirmemi istiyor benden hadi başlayayım bitsin dedim birde ne göreyim nett yokkkHoca yarına mutlaka istiyorrr hemen internetçileri aradım tabii adamlarr bııktıı bendennn resmen taciz ediyorum ama ne yapayım gece gece kafelere gidemem kiiNeyse ki hallettiler bende arayıpp teşekkür ettim

Şimdi sabaha kadar sunumumu hazırlayacağımmm maleseff yarında zombi gibi staja gidecemm

Gelelim menüye

Saahh normal karatayımı yedimmm öğlenn sıkıntıdannn hiçbirşeyy ağzıma koyamadımmmm midemm bitti tabii akşammdaa salataa 2 krep biraz lor yedimm saçma sapan beslendim de diyebilirzzz:26:

Birde kızlarr yarın benii izinliii sayabülürrrrr müsünüzzzzz :26:

Yarınn uyurum paso heralde yorgunluk ve uykusuzlukla beraberr

yinee uğramayaa çalışırım amaa ne olur ne olmaz size mahcup olmak istemem

ahh canımmm geçmiş olsunn hay Allah yaa.Allahın delisi seni bulmuş ( Allah kolaylık versin canım çok zor.
sunumun da başarılar
Gelelim menüye

Saahh normal karatayımı yedimmm öğlenn sıkıntıdannn hiçbirşeyy ağzıma koyamadımmmm midemm bitti tabii akşammdaa salataa 2 krep biraz lor yedimm saçma sapan beslendim de diyebilirzzz:26:

afiyet olsun canım çok da kötü değil.2 krepten bişey olmaz,ne kadarcık un geliyor ki krepe,hem spor da yapıyorsun sen

Ah bu erkekler;taşıyan Onlar değil,gece uykuları bölünen Onlar değil,isterler tabi Bebek geliyor bebek İstemez miydin Saferan'ım ya,yaş diyosun ama senin ruhun genç canım benim
canım yaa daha küçüğüm 2.5 yaşında cadı yerinde durmuyor yetmezmi 3 tane kızım var...çk sıkıntı çektim maddi manevi ..artık biraz da kendimle ilgilenmek istiyorum küçükte anaokuluna başlasa kendimi kurs murs ne varsa atcam...allah topiğmizde evladı olmayanlara ...yeni evleniceklere versin inş..çifter çifter dimi ama...

bildiğin elmayı dilimleyip kurutmuşlar..kynanam ordu dan göndermişti işe yaradı...

Birde kızlarr yarın benii izinliii sayabülürrrrr müsünüzzzzz :26:

Yarınn uyurum paso heralde yorgunluk ve uykusuzlukla beraberr

yinee uğramayaa çalışırım amaa ne olur ne olmaz size mahcup olmak istemem

çook geçmiş olsun canım ..aman dikkat et kendine..yarın da iyice dinlen gözün arkada kalmasın...

Yaa akşam olmasaa olurdu daa canım bugün hiçbişi yolunda gitmedi ondan artıkkk yapaaxcak bişi yokk... çok teşekkür ederim desteğin için canım

Saoll canımm benimmm

teşekkür ederim bbeem seni geçemem diyodum emme geçtim testlerede gelince habira arıyorum diyolar 2 hafta sonra ara diyolar 23 eylülde alıcaktım sözde katil olucem pazarteside arıcem bakalım gene 2 hafta sonra ara diceklermi eger derlerse dalıcam oraya gidip millete tekme tokat hekız çocuk ietemiyosam dogur ben seve seve bakarım vallahi annelik yaparım evlada okadar açımki 23şubatta oglumu dogum edicektim ve kızıma 24 şubatta hamile kaldıgımı ögrendim bir senede 2 kayıp çok acı allah affetsin 3 gündür çok aglıyorum ölüm yıldönümleri yaklaştıkça canıyor çigerlerimkorkumdanda vesile olamıyorum
menün hariika insan benie çagırı degilmi ayıp etmişin benim nemü hepinizden saglamdı açım aççç suyuda 2 litre içtim wc gel git zengin ederdim wc başında dursaydı biri

karnıbaharı umurtayla karıştırıp teflonda altüst yaotım canım...çok ağda kızartmadım kiii..patates accık kaçamak olduuu....:26:

afiyet olsuuun....
bir daha görmüyüm şaplayı yirisin benden he faceye resmimi koydum bakmak isteyen baksın profilimde var yanlız digerlerini sakladım bazı uyuzlar görmesin diye eltim gibi uyuzlar
inana bebek durduruuyo beni birde eltimin igneleyenmn sözleri savulun ulen ben vericem bu kiloları meydan okuyorum len kilo sana senmi güçlüsün benmi
İnşallah başaracağız canım

Tutmayınn beni kızlarrr

ah canım keşke yanımda olsaydında yardım etseydim sana sen üzülme bebem ben senin yerine güzel bir uyku çekerim adamda cinsmiş canım elime verseler o herifi döverdim he derdi neymiş acaba öle yapmış

ekmek kadayıflarım benim ben yarın evde yokum ablama gidicem gelini ve annemi alıcam metroya binicem ogluma gidicem işşallah çok özledim onu 1 aydır gidemedim yolu uzak hem hemde soguktu bugün emesenden konuşuyoz görüntüm gitti diyo teyze nerdesin sesin var sen yoksun şimdinin bebelri ne akıllı oluyolar ya aklıma geldikçe daha 26 aylık keratam gidiyimde bagrıma basıyım oglumu çok mutluyum çok yarın yediklerimi yazarım bebeler beni özleyin ben sizleri çok özlücemde

Derdii büyükk tatlımm yaa hhem lösemi hemde ruhsal problemlerri varr ben hiç kızmadımmm amaa çok üzüldümmm hem kendine zarar vermesinee hemde taşkınlık yapıp tedavisinin yarım bırakılmasınaTabii birde banaa takmasına

rabbim şifa versin canım işşallah kardeşimize diyelim bu arada faceyi aç bak çirkinligime nice senelere tatlım rabbim ömür sevgi mutluluk huzur herşeyi gönlüne göre versin işşallah görüşürüz sonra öpüyorum seni he unutmadan veriyim hediyemihediyemi kabul et senden güzel degil ama idare et artık:125::125::125:buda pastan olsun tadıda çok güzelmiş herabbim zihin açıklıgı versin bebem işşallah veirisin dersini hadi görüm seni kiloyu veren dersimi veremicek :131::131::131:

çokkk teşekkür ederimm canımm benimmm ama yaşlanıommm artıkk kutlamayacam zatennyemiş kadar oldum pastayıdaa

canım benim ya...benim de meslek hayatımda başıma gelmişti böyle şeyler..insan çok etkileniyor..allahım korusun seni....psikiyatrik sorunları varmış demek kki hastanın..çok geçmiş olsun saliscim..

günaydınn şekerler...güzel bir gün olsun inşaallah...bana hamarat bir gün olsun inşşş....çünkü temizlik yapmam gerek......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…