Canımsın,emek ve iradene hayranım ben de canım
Anladım ki çevremden,kadın korunma yöntemlerinin tümü çok sağlıksız,neden sanki tedbiri erkekler almıyor,sinir oluyorum Onların bu rahatlığına,her yük bize
bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim.ben 10 senelik evliyim hiç bir korunma yöntemi kullanmadım.O işi eşim halleder sağolsun.Ne hormon veren şeyler kullanma taraftarıyım ne de spiral,sevmiyorum.Bana göre bir yöntem bulamadım,eşim de sağolsun hiç zorlamadı beni
Maşallah canım,Allah bozmasınKadın korunma yöntemlerinin tümü hormon dengesini bozuyor,ruhsal dengeyi sarsıyor ve kontrolsüz kilo alımına sebep oluyormuş daha neler neler,zavallı kadıncağızların sakalı bile çıkıyormuş hormon bozulmasından.Erkekler bu kadar bencil olmamalı ya,nedir bu kadınların çektiği Eşinin sağlığını ve psikolojisini düşünen bir erkek kendi korunmalı bence,bu kadar zararı duyduktan sonra.Evlilik ne zor gerçekten,her açıdan ayrı zor
Ah bu erkekler;taşıyan Onlar değil,gece uykuları bölünen Onlar değil,isterler tabi
maalesef bizdede öyleydi ama adamın aklına böyle bir cin fikir gelince dımdızlak ortada kaldım aciliyetten iğne kullandım.....ade. olsam hapa başlıcam o en azından düzenliyor ...yoksa hayatta güvenmem adama artık...bşıma bi çorap örerse ben ne yaparım bu yaştan sonra bi daha mı bebek büyütücem...sonra ne yapcam bilmiyorum yaa...fikrinden hala vazgeçmiyor...
afiyet olsun canımtüm gün doğru düzgün bir şey yemedim.akşam öğününde biraz abarttım bu seferde
1 kase çorba
2,5 biber dolması
2 kaşık yoğurt
1-2 parça turşu
2 ad. kokteyl sosis
1 lokma ekmekle krem peynir (şu bimn dengetat sürülebilir tulumu,pek severim :)))
az sütlü nescafe içiyoruz yanında da 2 minik çuku yedim (eşim girdi kanıma)
suyum 2.5 lt oldu
afiyet olsun canım..maaşallah çok istikrarlı ve düzenli gidiyorsun..şimdi gelelim bana sabah erken kalktım eşime kahvaltı hazırladımve bende yanında kahvaltı yaptım evş topla yemek yap çamaşır katla as iş bitermi kadın milletinin neyse gelelim menüye
sabah kahvaltısı yaptıklarım şunlar
1-bir tane badem
2-2 tane çeri domates
3-kibrit kutusu büyüklügünde peynir
4-5 yeşil zeytin
5-5 biryerde çay bir fincan
6-2 tane kurutulmuş çavdar ekmegi
öglen yediklerim
1- 6 yemek kaşıgı ıspanak yemegi yaptım kendime piirnç katmadım kıyma kattım az normalde yemem eti ama vucudum direncini tutsun diye
2-bir bardak kocaman ayran içtim
3-bir adet elma hemide kırmızısından
bu arada plateside 1 saat yaptım anam agladı he namazı bile zor kıldım bacaklarım agrıdı hareket edicem diyehamlamışım canlarım ya yürüyüşte yapıcektim ama nasip olmadı çıkasın gelmedi dışarı vallahı ve brokoli brüksel lahanası ve kerevizi hasladın suyunuda içtim şifa niyetine işşallah veririm kiloları :18::18:
akşama yiyecegim yemekler
1-brokoli brüksel lahanası ve kereviz haşlaması
2-yanına yogurt bir kase
3-karalahana salatası yicem yatmadan sodamı içicek arada 5 biryerde çayını içicem yatmadanda greyfurt suyumu içicem tamam bu iş rabbim kazamızı mubarek etsin işşallah
canım ben perşembe ve cuma msj izni istemiştim..aman haa gözden kaçmasın...cezalaarım var önceden..saphira...10
kırmızıgül...14
shopaholic...3
saferan...11
paşam...9
ipekyol...6
saliss...2
nev...8
gülüm tebrikler
saferancım kuru elma nasıl oluyor cnm..menüü...
ara.....
yarım avuç leblebi
1 kase kaysı kuru elma
kolay gelsin cnm..ben de bugün hiçbi yere dokunmadım...yarın inşaallah erkenden dipköşe temizlik yapıcam..ee kızlar nerdesiniz..temizlikler bitmedimi dahaaa.....
ben de ancak otuma odasıyla balkonunu temizledim şimdi banyoya geçiyorum sonra odamıo temizleyiop koridor ve mutfağa geçicem inş...çocukların odasını sadece toplarım salon yarına inş...
ayy safirim ben de 7 leri görünce kendime ödül olarakkkk şöyylee güzellll bir röfle yaptırıcam ve kesiricem:)zayıflayalım güzelleşelim inş..İyi akşamlar herkese :))
cuma günkü +300 grmdan sonra cumartesi sabahı tekrar tartıldım ve sonuç olarak ekside çıktım.Yeni kilom 84.8 çıktı,geçen haftaki 85.3 tü.cuma günü 85.6 ydım.Gerçi bu hafta sonu özellikle cumartesi günkü cozutmam durumları değiştirmiş olabilir.:18: cumaya kadar inşallah kaçamaksız bir şekilde tamamlarım haftayı.Bazen az bazen çok gidiyor olsa da hatta bazen artıda çıksam bile,gün gün eriyor olmak beni çok mutlu ediyor,inanamıyorum başarabildiğime :124: 80 kg ya geldiğim zaman kendimi ödüllendiricem.Röfle yaptırma zamanım geldi epeydir ama yaptırmıyorum dayanıyorum.80 e indiğimde nasip olursa hem röflemi yaptırıcam hem saçlarımı kestiricem.Acaba kısa mı kestirsem diye bile düşünmüyor değilim ama kararsızım.Bakalım o günler gelsin de
günaydın kızlaaaarr...........
diyetim çok iyi gidiyorrr...keyfim yerindeee...tartı fazla oynamasada biliyorum ki sebebi maalesef 2 aydır ad. olamadım...ilaçta kullanmak istemiyoruum iğne beni mahvetti eski düzenime dönmek istiyoruum...
afiyet olsun canım
canım ben perşembe ve cuma msj izni istemiştim..aman haa gözden kaçmasın...cezalaarım var önceden..
ayy safirim ben de 7 leri görünce kendime ödül olarakkkk şöyylee güzellll bir röfle yaptırıcam ve kesiricem:)zayıflayalım güzelleşelim inş..
canım ne demek seve seve gelirim tabebu arada herkez başardı bizde başarabiliriz berbem benim
canım aynısından benimde var hayırlık etti tartım banauyuz tartı ne olucek okadarda para vermiştim hemide 18 milyon ama okadar sene beni tarttı miyadı doldu anlıcagın
canım youtupta var ebru şanlıyla plates diye gir bak ögrenirsin cd leride var yeni çıkardıgı var 21 günde karın erimesi diye 19 galiba taksıme gidebilsem alıcem ama nerde eşime dedim unutmazsa alıcek hiç unutmaz demiyorum kesin unuturhem plates toplarında kagıt var nasıl yapılıcagını yazıyo seninkinin içinde yokmuki:44::44:ben bugün epey ettim keşke yakın olsakta birlikte yapsak ne ka güzel olurdu olay topun üstünde durmak kolay görünüyo ama çok zor:18::18:ben 1 haftamı verdim üstünde durmak için habira düşüyodumda bebege gelince canım ben çok rahat hamile kalıyorumde 20 haftadan sonrası gelmiyo hem dogum ediyorum ondanda 4 bebege vesile olamıyorum korumman bitti ama korkumdan vesile olamiyorum eşim kandırmaya çalışıyo ama nafile oglum 23 şubatta kucagımda olucaktı 3 gündür gözümün yaşı durmuyo kızımıda 24 şubatta ögrenmiştim hamile oldugumu anlıcagın moralim sıfır çok alamaktan içim bir hal oldu anlıcagın bir yılda 2 kayıp bir anne için ne acı 3 kayıbım var ve eltimin oglu benim oglumlaydı şimdi ona dogum günü yapıcaklar bizide çagırıyolar ayaklarım nasıl gitsinki
canım benim işler yeni bitti anca oturdum başına sana kolay gelsin
ah canım ne aglamıştım ona göre türbanımı yaptım normalde makyaj yapmam ama o gün yaptım eşim kıyafeti getirdi içine giremedim allahım o günü düşünmek bile istemiyorum
saphira...18
saliss...24
kırmızıgül...14
uzum...9
saferan...14
paşam...23
nev...11
ipekyol...7
salissim tebrikler
ahh canımmm geçmiş olsunn hay Allah yaa.Allahın delisi seni bulmuşKızzlarr yaa canım acayiopppp sıkkın
Benim gibii pozitif bir insanıı bileee hayatttt bozmak için deniyor galiba dedim bu haftaaya o kadar kötüü başladımm kii
Sabahh tümm pozitif halimleee kliniğe girdimmm birde ne göreyim hastamın biri bana damar yolumu çıkart diyor bende öğrenci olduğumu buna doktorunun karar vereceğinii felann anlatmaya çalıştımmm vee beni ittirip seni duvara çivilerim dediHayatımda ilk kezz böylee birşeyle karşılaşıyorumm yıkıldım resmenn gözyaşımı tutamadımm hemşireler de doktorlar da koştular tabi sesimize bana nasıl tehditler savuruyor aldı damaryolunu kendisi söktüü heryeri kan olduu kimse yaklaşamadı adama çıldırrmışş gibiydii Çok korktumm çokk doktorlarr gelip konuştu psikiyatriyee yatacakmış tedavisine ara verilecekmiş felan günüm berbat oldu yani birde daha önce saldırıları olmuş hemşirelere doktorlara bir hemşireyi başından yaralamış serum şişesiyle birde bunları duyunca daha da korktum tabi:18::18:
Sonraa mükemmlel bir baş ağrısıyla eve geldimm tabii hocamda yarına ödev yetiştirmemi istiyor benden hadi başlayayım bitsin dedim birde ne göreyim nett yokkkHoca yarına mutlaka istiyorrr hemen internetçileri aradım tabii adamlarr bııktıı bendennn resmen taciz ediyorum ama ne yapayım gece gece kafelere gidemem kii Neyse ki hallettiler bende arayıpp teşekkür ettim
Şimdi sabaha kadar sunumumu hazırlayacağımmm maleseff yarında zombi gibi staja gidecemm
Gelelim menüye
Saahh normal karatayımı yedimmm öğlenn sıkıntıdannn hiçbirşeyy ağzıma koyamadımmmm midemm bitti tabii akşammdaa salataa 2 krep biraz lor yedimm saçma sapan beslendim de diyebilirzzz:26:
canım yaa daha küçüğüm 2.5 yaşında cadı yerinde durmuyor yetmezmi 3 tane kızım var...çk sıkıntı çektim maddi manevi ..artık biraz da kendimle ilgilenmek istiyorum küçükte anaokuluna başlasa kendimi kurs murs ne varsa atcam...Ah bu erkekler;taşıyan Onlar değil,gece uykuları bölünen Onlar değil,isterler tabiBebek geliyor bebek İstemez miydin Saferan'ım ya,yaş diyosun ama senin ruhun genç canım benim
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım..maaşallah çok istikrarlı ve düzenli gidiyorsun..
canım ben perşembe ve cuma msj izni istemiştim..aman haa gözden kaçmasın...cezalaarım var önceden..
saferancım kuru elma nasıl oluyor cnm..
kolay gelsin cnm..ben de bugün hiçbi yere dokunmadım...yarın inşaallah erkenden dipköşe temizlik yapıcam..
ayy safirim ben de 7 leri görünce kendime ödül olarakkkk şöyylee güzellll bir röfle yaptırıcam ve kesiricem:)zayıflayalım güzelleşelim inş..
ahhh ahhhh kırmızıyı görmk istiyorum artıkkk
Kızzlarr yaa canım acayiopppp sıkkın
Benim gibii pozitif bir insanıı bileee hayatttt bozmak için deniyor galiba dedim bu haftaaya o kadar kötüü başladımm kii
Sabahh tümm pozitif halimleee kliniğe girdimmm birde ne göreyim hastamın biri bana damar yolumu çıkart diyor bende öğrenci olduğumu buna doktorunun karar vereceğinii felann anlatmaya çalıştımmm vee beni ittirip seni duvara çivilerim dediHayatımda ilk kezz böylee birşeyle karşılaşıyorumm yıkıldım resmenn gözyaşımı tutamadımm hemşireler de doktorlar da koştular tabi sesimize bana nasıl tehditler savuruyor aldı damaryolunu kendisi söktüü heryeri kan olduu kimse yaklaşamadı adama çıldırrmışş gibiydii Çok korktumm çokk doktorlarr gelip konuştu psikiyatriyee yatacakmış tedavisine ara verilecekmiş felan günüm berbat oldu yani birde daha önce saldırıları olmuş hemşirelere doktorlara bir hemşireyi başından yaralamış serum şişesiyle birde bunları duyunca daha da korktum tabi:18::18:
Sonraa mükemmlel bir baş ağrısıyla eve geldimm tabii hocamda yarına ödev yetiştirmemi istiyor benden hadi başlayayım bitsin dedim birde ne göreyim nett yokkkHoca yarına mutlaka istiyorrr hemen internetçileri aradım tabii adamlarr bııktıı bendennn resmen taciz ediyorum ama ne yapayım gece gece kafelere gidemem kii Neyse ki hallettiler bende arayıpp teşekkür ettim
Şimdi sabaha kadar sunumumu hazırlayacağımmm maleseff yarında zombi gibi staja gidecemm
Birde kızlarr yarın benii izinliii sayabülürrrrr müsünüzzzzz :26:
Yarınn uyurum paso heralde yorgunluk ve uykusuzlukla beraberr
yinee uğramayaa çalışırım amaa ne olur ne olmaz size mahcup olmak istemem
ahh canımmm geçmiş olsunn hay Allah yaa.Allahın delisi seni bulmuş( Allah kolaylık versin canım çok zor.
sunumun da başarılar
afiyet olsun canım çok da kötü değil.2 krepten bişey olmaz,ne kadarcık un geliyor ki krepe,hem spor da yapıyorsun sen
canım yaa daha küçüğüm 2.5 yaşında cadı yerinde durmuyor yetmezmi 3 tane kızım var...çk sıkıntı çektim maddi manevi ..artık biraz da kendimle ilgilenmek istiyorum küçükte anaokuluna başlasa kendimi kurs murs ne varsa atcam...allah topiğmizde evladı olmayanlara ...yeni evleniceklere versin inş..çifter çifter dimi ama...
bildiğin elmayı dilimleyip kurutmuşlar..kynanam ordu dan göndermişti işe yaradı...
çook geçmiş olsun canım ..aman dikkat et kendine..yarın da iyice dinlen gözün arkada kalmasın...
teşekkür ederim bbeem seni geçemem diyodum emme geçtimhemen bi tane daha al o zaman tartı çook lazım oplacak biliyorsun.....
inş.. bundan sonraki ni alırsın hayırlısıyla kucağına test sonuçların çıkmadımı canım hani yaptırdım diyordun...
afiyet olsuun....yarına salonla mutfak kaldııı..2 günde ancak yapıyorum temizliği...
ben de nerde benim gülüm diyorduum...
ben de mercimek çorba...karnıbahar kızartma fırın patates var....
sen de çok az yemişsin bu güün...
ellerine sağlık saphıraaa..
tebrikler kızllaaar....neev..paşaaa....saliiiis.....
menün hariika insan benie çagırı degilmi ayıp etmişintüm gün doğru düzgün bir şey yemedim.akşam öğününde biraz abarttım bu seferde
1 kase çorba
2,5 biber dolması
2 kaşık yoğurt
1-2 parça turşu
2 ad. kokteyl sosis
1 lokma ekmekle krem peynir (şu bimn dengetat sürülebilir tulumu,pek severim :)))
az sütlü nescafe içiyoruz yanında da 2 minik çuku yedim (eşim girdi kanıma)
suyum 2.5 lt oldu
karnıbaharı umurtayla karıştırıp teflonda altüst yaotım canım...çok ağda kızartmadım kiii..patates accık kaçamak olduuu....:26:
afiyet olsuuun....
inana bebek durduruuyo beni birde eltimin igneleyenmn sözleri savulun ulen ben vericem bu kiloları meydan okuyorum len kilo sana senmi güçlüsün benmiafiyet olsun canım
afiyet olsun canım..maaşallah çok istikrarlı ve düzenli gidiyorsun..
saferancım kuru elma nasıl oluyor cnm..
kolay gelsin cnm..ben de bugün hiçbi yere dokunmadım...yarın inşaallah erkenden dipköşe temizlik yapıcam..
ahhh ahhhh kırmızıyı görmk istiyorum artıkkk
İnşallah başaracağız canım
Tutmayınn beni kızlarrr
ah canım keşke yanımda olsaydında yardım etseydim sana sen üzülme bebem ben senin yerine güzel bir uyku çekerimKızzlarr yaa canım acayiopppp sıkkın
teşekkür ederim bbeem seni geçemem diyodum emme geçtimtestlerede gelince habira arıyorum diyolar 2 hafta sonra ara diyolar 23 eylülde alıcaktım sözde katil olucem pazarteside arıcem bakalım gene 2 hafta sonra ara diceklermi eger derlerse dalıcam oraya gidip millete tekme tokat he kız çocuk ietemiyosam dogur ben seve seve bakarım vallahi annelik yaparım evlada okadar açımki 23şubatta oglumu dogum edicektim ve kızıma 24 şubatta hamile kaldıgımı ögrendim bir senede 2 kayıp çok acı allah affetsin 3 gündür çok aglıyorum ölüm yıldönümleri yaklaştıkça canıyor çigerlerim korkumdanda vesile olamıyorum
menün hariika insan benie çagırı degilmi ayıp etmişinbenim nemü hepinizden saglamdı açım aççç suyuda 2 litre içtim wc gel git zengin ederdim wc başında dursaydı biri
bir daha görmüyüm şaplayı yirisin benden he faceye resmimi koydum bakmak isteyen baksın profilimde var yanlız digerlerini sakladım bazı uyuzlar görmesin diye eltim gibi uyuzlar
inana bebek durduruuyo beni birde eltimin igneleyenmn sözleri savulun ulen ben vericem bu kiloları meydan okuyorum len kilo sana senmi güçlüsün benmi
ah canım keşke yanımda olsaydında yardım etseydim sana sen üzülme bebem ben senin yerine güzel bir uyku çekerimadamda cinsmiş canım elime verseler o herifi döverdim he derdi neymiş acaba öle yapmış
Derdii büyükk tatlımm yaa hhem lösemi hemde ruhsal problemlerri varr ben hiç kızmadımmm amaa çok üzüldümmm hem kendine zarar vermesinee hemde taşkınlık yapıp tedavisinin yarım bırakılmasınaTabii birde banaa takmasına
rabbim şifa versin canım işşallah kardeşimize diyelim bu arada faceyi aç bak çirkinligime nice senelere tatlım rabbim ömür sevgi mutluluk huzur herşeyi gönlüne göre versin işşallah görüşürüz sonra öpüyorum seni he unutmadan veriyim hediyemihediyemi kabul et senden güzel degil ama idare et artık :125::125::125:buda pastan olsun tadıda çok güzelmiş he rabbim zihin açıklıgı versin bebem işşallah veirisin dersini hadi görüm seni kiloyu veren dersimi veremicek :131::131::131:
Kızzlarr yaa canım acayiopppp sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?