İyi akşamlar herkese :))
cuma günkü +300 grmdan sonra cumartesi sabahı tekrar tartıldım ve sonuç olarak ekside çıktım.Yeni kilom 84.8 çıktı,geçen haftaki 85.3 tü.cuma günü 85.6 ydım.Gerçi bu hafta sonu özellikle cumartesi günkü cozutmam durumları değiştirmiş olabilir.:18: cumaya kadar inşallah kaçamaksız bir şekilde tamamlarım haftayı.Bazen az bazen çok gidiyor olsa da hatta bazen artıda çıksam bile,gün gün eriyor olmak beni çok mutlu ediyor,inanamıyorum başarabildiğime :124: 80 kg ya geldiğim zaman kendimi ödüllendiricem.Röfle yaptırma zamanım geldi epeydir ama yaptırmıyorum dayanıyorum.80 e indiğimde nasip olursa hem röflemi yaptırıcam hem saçlarımı kestiricem.Acaba kısa mı kestirsem diye bile düşünmüyor değilim ama kararsızım.Bakalım o günler gelsin de
Tebrikk ederim toprağımm inşallah bir an önce o günler gelir vee röfledenn sonraaa bizdee fotoğraff isterizzzz
çook güzel canım cumaya daha iyi olur eminim..ama hemen bir tartı alsan canım hep aynı tartı da bi de sabahları tuv. ten sonra iç çamaşırla tartılırsan gerçek kilonu görürsüüün....dijitaller marketlerde var 15tl civarı ben de sinbo var gayet iyi çıktı 4 yıldır kullanıyorum...canım benim dikkat et kendine o saatlerde bebegim benim elmeli şekerim benim ekmek kadayıfım ben len kafayı yedim he tatlı ismi çıkıyo agzımdan amanınbugün eşimle mobilya magazalarına gittik fiyat almak bahanekız ne pahalı takımlar en ucuzu 2600 diyo amanın dedim maksat yürüyüş eşimle vakit geçiriyim koltuk takımı almam lazım oda boş millet hep soruyo gıcık oluyorum bende canım keşke alsan karşına babanla konuşsan olmazmı anneciginede üzüldüm kız zamanında rahmetli babaamda çok aglartırdı annem aglayınca içim acırda dikkat et kendine bebem vardır bir sebebi bence sizi kırmanın geç karşısına konuş bugün epey gezdik ,tozdum ama dondumda çok soguktu birde müjde veriyim sizlere cumaya çok şaşrtıcam sizleri dışarda tartıldım kiloyu görünce şaştım kaldım ama süprüz işşallah dedigim kiloya ulaşırımda sizlere derim meyerse iyi kilo vermişim tartı yanlışmış eşime dedim baksana benmi yanlış görüyom tartımı yanlış o kendi kilosunu biliyo yok dogru dedi allah demişim bir feryat kız sus milet bakıyo dedi o anki halimi görseydiniz yerlere yatardınız aman ne kaldı şurda cumaya az daha bekleyim şlimdi derimde büyüsü kaçar isterseniz derim sizlere cumayı beklemeye gerek yok yok derseniz cumaya diyeyim kötüyğm diyomda inanmıyosunuz bana kötüyüm ben kötüyüm
amin allah razı olsun kimsenin işşallah bozmasın huzunu yaradan
galiba öle oluyo bebembugün çok yoruldum ama ya ayaklarım agrıyo iyide gezdim ama kafama göre buldum koltuk takımı çok pahalı geldi alamadım nasip bakalım ne zaman alabilirsek
demin eve girdim ve yemegimi yedim menüde sıkma tarhana çorbası içtim 2 kepçe yanına kırmızı lahana var küçük kase onu yedim yanına pırasa yumurtalı kavurduydum sabah onu yedim 2 yaprak tavuk eti vardı onu yedim 3 yemek kaşıgıda bamya ve 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı yedim çok şükür bu akşamıda böle geçirdim birazdanda beşibiryerde çayım var onu içicem birtanede üzümlü karabiye yiyeyim diyorumbanada yazık adetim yaklaştı canım tatlı çekiyo iyimi sodamı içicem yatmadanda greyfurt suyumu içicem yarında işşallah platesi yaptımmı iyi olucem gözüm alırsa hava iyi olursa yürüyüşe gidiyim diyorum bugün eşimle burgurkin var koçtasa gittik gezmaya oda yanında baktım millet yiyo dedim ah aha bizzamanlar kapından ayrılmazdım şimdide giremiyom ah bebegim sen nelere kadirsin şu kiloları veriyim saglıklı evladıma kavusuyum daha bişey istemem yaradandan saglıklısını hayırlısını versin bana gülenler dalga geçenler görsünler bakıyım paşa neymiş peh tutmayın beni kilolar ben sizden ayrılalı ne kadar oldu geride gelmeyiğm hemi yoksa sizi böyle yaparım
Ahh canımm yaaa erkekleri bilirsinn doğru düzgün konuşulmaz o sinirlenir hemennn bendee dayanamam iyice birbirimize gireriz diyee konuşmuyorumm çünkü babam nuh der peygamber demez hele bu aralar hiç konuşulmazSabah bğırdı çağırdı anneme durduk yere annem de o gidince ağlamay başladıı sarıldım anneciğimee beraber ağladık rahatladıkkk düşündüm de annemin babası o 4 yaşındayken öldü anneannemi 4 sene önce kaybettik kardeşlerinin hepsi uzakta kardeşim uzakta okuyor o kadar yalnız ki anneciğim izmirde dedim ben seni bırakmam anne ağlasak da gülsek de beraber Anne gibisiii yokkk kii Bu aralar izmirden çok bunalıyorumm başaka şehirde çalışmaya karar vermiştim amaa bugün anneme sarılıp ağlaşıncaa dedimm bırakamam annemii:26:
anşaa 6 kilo aldı yaaa biri beni durdursun kızlarrr....
cuma günkü +300 grmdan sonra cumartesi sabahı tekrar tartıldım ve sonuç olarak ekside çıktım.Yeni kilom 84.8 çıktı,geçen haftaki 85.3 tü.cuma günü 85.6 ydım.Gerçi bu hafta sonu özellikle cumartesi günkü cozutmam durumları değiştirmiş olabilir.:18: cumaya kadar inşallah kaçamaksız bir şekilde tamamlarım haftayı.Bazen az bazen çok gidiyor olsa da hatta bazen artıda çıksam bile,gün gün eriyor olmak beni çok mutlu ediyor,inanamıyorum başarabildiğime :124: 80 kg ya geldiğim zaman kendimi ödüllendiricem.Röfle yaptırma zamanım geldi epeydir ama yaptırmıyorum dayanıyorum.80 e indiğimde nasip olursa hem röflemi yaptırıcam hem saçlarımı kestiricem.Acaba kısa mı kestirsem diye bile düşünmüyor değilim ama kararsızım.Bakalım o günler gelsin de
2012-02-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Sütaş Örgü Peyniri 35 GRAM 122.15
[2] Sıvı Yağ 1 YEMEK KAŞIĞI 135
[3] Yesil Biber 1 ADET 12
[4] Domates 3 ADET 42
[5] Çilek reçeli 50 GRAM 142.5
[6] CEVİZ 1 adet 27
[7] Elma 1 ADET 60
[8] havuç 3 adet 78
[9] Portakal 2 ADET 100
[10] Mantarlı Et Sote 0.5 porsiyon 135
[11] Pirinç Pilavı 0.4 PORSİYON 130.4
[12] Menemen 1 PORSİYON 179
Toplam : 1163.05 kal
menüüü....
sabah.....
1 yumurta kıymalı domatesli
zeytin 15 adet
peynir 1kk
ayran 1.5 bardak
yeşilçaay
Canımmmm,biz de seni çok seviyoruz ve aramızda olmandan çoookkk mutluyuzCanım onun en güzel yolu,misafirlerin gelmeden önce diyet ürünleri ile mutlaka karnını doyurman.Tok olursan,o tehlikelere karşı da çok daha sabırlı olursun.Nefsini körle,uçlarından birer ikişer parça al,aldığın lokmayı onlarca kere lime lime olana kadar çiğne,göreceksin çok daha kolay olacak.
canım benim dikkat et kendine o saatlerde bebegim benim elmeli şekerim benim ekmek kadayıfım ben len kafayı yedim he tatlı ismi çıkıyo agzımdan amanınbugün eşimle mobilya magazalarına gittik fiyat almak bahanekız ne pahalı takımlar en ucuzu 2600 diyo amanın dedim maksat yürüyüş eşimle vakit geçiriyim koltuk takımı almam lazım oda boş millet hep soruyo gıcık oluyorum bende canım keşke alsan karşına babanla konuşsan olmazmı anneciginede üzüldüm kız zamanında rahmetli babaamda çok aglartırdı annem aglayınca içim acırda dikkat et kendine bebem vardır bir sebebi bence sizi kırmanın geç karşısına konuş bugün epey gezdik ,tozdum ama dondumda çok soguktu birde müjde veriyim sizlere cumaya çok şaşrtıcam sizleri dışarda tartıldım kiloyu görünce şaştım kaldım ama süprüz işşallah dedigim kiloya ulaşırımda sizlere derim meyerse iyi kilo vermişim tartı yanlışmış eşime dedim baksana benmi yanlış görüyom tartımı yanlış o kendi kilosunu biliyo yok dogru dedi allah demişim bir feryat kız sus milet bakıyo dedi o anki halimi görseydiniz yerlere yatardınız aman ne kaldı şurda cumaya az daha bekleyim şlimdi derimde büyüsü kaçar isterseniz derim sizlere cumayı beklemeye gerek yok yok derseniz cumaya diyeyim kötüyğm diyomda inanmıyosunuz bana kötüyüm ben kötüyüm
galiba öle oluyo bebembugün çok yoruldum ama ya ayaklarım agrıyo iyide gezdim ama kafama göre buldum koltuk takımı çok pahalı geldi alamadım nasip bakalım ne zaman alabilirsek
demin eve girdim ve yemegimi yedim menüde sıkma tarhana çorbası içtim 2 kepçe yanına kırmızı lahana var küçük kase onu yedim yanına pırasa yumurtalı kavurduydum sabah onu yedim 2 yaprak tavuk eti vardı onu yedim 3 yemek kaşıgıda bamya ve 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı yedim çok şükür bu akşamıda böle geçirdim birazdanda beşibiryerde çayım var onu içicem birtanede üzümlü karabiye yiyeyim diyorumbanada yazık adetim yaklaştı canım tatlı çekiyo iyimi sodamı içicem yatmadanda greyfurt suyumu içicem yarında işşallah platesi yaptımmı iyi olucem gözüm alırsa hava iyi olursa yürüyüşe gidiyim diyorum bugün eşimle burgurkin var koçtasa gittik gezmaya oda yanında baktım millet yiyo dedim ah aha bizzamanlar kapından ayrılmazdım şimdide giremiyom ah bebegim sen nelere kadirsin şu kiloları veriyim saglıklı evladıma kavusuyum daha bişey istemem yaradandan saglıklısını hayırlısını versin bana gülenler dalga geçenler görsünler bakıyım paşa neymiş peh tutmayın beni kilolar ben sizden ayrılalı ne kadar oldu geride gelmeyiğm hemi yoksa sizi böyle yaparım
Valla bende tam bilemiom ki tatlımmm amaa yavaşş yavaşş öğrendimm bayaa artıkk kursa gitmeyecem zaten amacımmm yüzme öğrenmek değilll diyet ve spor için idare edebilecek kadar yüzebilmekkSanaa daa öğretirimmm amaa önce kendimm oturtmam lasım Bu arada gerçekten hava karanlık oluyorr bu normalde beni babam bırakır ama dedim ya bu aralarr aramız limoni Bugün yine bağırdı çağırdı annemide ağlattı ne derdi var bilemiyorum ama çok üzüyor bizi bende o yüzden ona seslenmeden kendim gidiyorum akşamdaa beni al demeden kendim geliyorum Allaha emanetiz canım benim
maşallah şekerim harika bi kahvaltı
sen ekmek yerine ceviz falan da yemiyosun heralde
ayrıca diğer msjıma yorumun için teşekkür ederim
ben istemezsem kimse bişey yapamaz
Nevcim burda ne oyunlar dönmüş bir bilsen.Ama bu işleri yapanlar zaten sabıkalı insanlar.Devrimde mahkumları serbest bıraktılar.Şu an onlar yol kesiyor insan kaçırıyor vs.Devrimden önce görseydin burayı,insanlar geceleri uyumazdı resmen heryer cıvıl cıvıldı.Kadınlar cocuklarıyla geceleri gezmeye çıkarlardı.Bende onları gördükçe şok olurdum.Ama şimdi erkenden herkes evine gidiyor,Dışarda pek kimse dolaşmıyor akşamları artıkAaaaa,ne oluyor bu müslüman ülkelere ya;öyle üzülüyorum ki.Bu kaçıncı?Irak,İran,Libya,Mısır;hiçbir müslüman da anlamıyor mu bunun Allahsız kitapsız müşriklerin oyunu olduğunu anlamıyorum.Çok üzülüyorum çok
Allah yardımcın olsun canım.İnş babanla olan problemi yakın zamanda çözersinizBizim orasıdaa sanayininn içi vee çok tenha o yüzden korkmuyom galiba tatlım 25 senedir bu mahalledeyiz herkes de tanır beni demirci metinin kızı diye ondaann korkmuyorum ama dediğin doğruu tatlım insanlar daa artık değişiyorAma bırakamam da tabi işii çünkküü harçlığımıı oradan kazanıyorum aileme yük olmamak için Rabbime emanetiz artıkk yapacak bişi yok babamla aramı düzeltene kadar idare edecem
Kendini çok güzel motive ediyorsun paşacım tebrik ederim seni.Merak ettim yaa şu yeni kionucanım benim dikkat et kendine o saatlerde bebegim benim elmeli şekerim benim ekmek kadayıfım ben len kafayı yedim he tatlı ismi çıkıyo agzımdan amanınbugün eşimle mobilya magazalarına gittik fiyat almak bahanekız ne pahalı takımlar en ucuzu 2600 diyo amanın dedim maksat yürüyüş eşimle vakit geçiriyim koltuk takımı almam lazım oda boş millet hep soruyo gıcık oluyorum bende canım keşke alsan karşına babanla konuşsan olmazmı anneciginede üzüldüm kız zamanında rahmetli babaamda çok aglartırdı annem aglayınca içim acırda dikkat et kendine bebem vardır bir sebebi bence sizi kırmanın geç karşısına konuş bugün epey gezdik ,tozdum ama dondumda çok soguktu birde müjde veriyim sizlere cumaya çok şaşrtıcam sizleri dışarda tartıldım kiloyu görünce şaştım kaldım ama süprüz işşallah dedigim kiloya ulaşırımda sizlere derim meyerse iyi kilo vermişim tartı yanlışmış eşime dedim baksana benmi yanlış görüyom tartımı yanlış o kendi kilosunu biliyo yok dogru dedi allah demişim bir feryat kız sus milet bakıyo dedi o anki halimi görseydiniz yerlere yatardınız aman ne kaldı şurda cumaya az daha bekleyim şlimdi derimde büyüsü kaçar isterseniz derim sizlere cumayı beklemeye gerek yok yok derseniz cumaya diyeyim kötüyğm diyomda inanmıyosunuz bana kötüyüm ben kötüyüm
Canım ya o konuda benimde canım çok yandı.Evlenirken aldığım hiçbir kıyafeti giyememiştim hamile kaldıktan sonra.O kadar üzülüyordum i bir daha onları giyemeyeceğimi düşünüyordum.Sırf onlara girebilmek için azmettim,kendime doğru dürüst kıyafet almadım çok şükür şimdi hepsi oluyor.Ama daha verecek 10 kilom var.Evlendiğim zamanki kiloma dönmek içincanım inan önce okurken güldüm sonra sonlara gelince yazını içim acıdı aynı dert bendede var bebem anlıyorum senielbise sen yeterki kilo ver ben seni elbiselere bogarım insan istedikten sonra yeminle veriyo kilolarıya en güzel örnek benim bak ablamın dügünü olucaktı hiç unutmuyorum bir takım elbisem vardı eşime onu getirtmiştim annemlere içine giremedim fermuarı patladı içine giremeyince çostum canım ne agladım dedim allahım kilomu aldım ben tartıyada çıkmadım ozaman kilom 100 falandı sonra dügüne pardisömle gitmek zorunda kaldım ne canım acımıştı canım kıyafetimi giyemedim düşün artık sonra aklıma geldi dedim bir tartılıyım tartıda baktım 118 kilo geliyorum allahım ben ne yaptım dedim agladım durdum ne aglama ama azim ettim 118 kilodan 99 kadar çıktım sonra 87 bile gördüm insan istedikten sonra veriyo ben onu derim onu söylerim kardeşim azim eden duvarı ----delermiş anlayın artık
anşaa 6 kilo aldı yaaa biri beni durdursun kızlarrr....
Canım ya inş cabucak görürsün o günleri.Bende 6 ları görünce röfle yaptıracam.Geçen sene yaptırmıştım çok beğenmiştim.İyi akşamlar herkese :))
İyi yapıyorsun.Bende diyetlere orumlara bakıyorum kendimi frenlemek için.Tabi bu aralar oktay usta sağolsun dengemi bozuyor ama olsun Allah'tan oruç tutmaya başladım yine frenliyorumtamam canımmmmmmmm uygulayacağım. yapabileceğimi biliyorum.
sabah evde yalnız kalınca şaşırıyorum ne yapacağımı kendimi temizliğe veririm hemen aklıma mamalar gelmeden :)))
Allah kolaylık versinee kızlar nerdesiniz..temizlikler bitmedimi dahaaa.....
ben de ancak otuma odasıyla balkonunu temizledim şimdi banyoya geçiyorum sonra odamıo temizleyiop koridor ve mutfağa geçicem inş...çocukların odasını sadece toplarım salon yarına inş...
Selam kızlar
Hepimiz için güzel ve az kalorili bir hafta olsun inşallah :13:
Pazartesi malum ev işi günü.Evi anca toparladım.Temizliğe başlamadan size bir bakayım dedim.
öperim güzeller süpürgem beni bekler
İnşallah hayırlısıylaa kurtuluruzz canımm benn daha önce hiç kilo veremedim hep aldım yaa bana bunlar hayal geliyor amaa 6 kilo bile bana mucize gibi geliyor
İzmir e kuzenlerini görmeyee gelirsenn bendeeee beklerimm canımmmm benimmmmAmaa istanbula gelirsemm bendee sanaa geliriiimmm ziyaretinee
canım aynısından benimde var hayırlık etti tartım banaçook güzel canım cumaya daha iyi olur eminim..ama hemen bir tartı alsan canım hep aynı tartı da bi de sabahları tuv. ten sonra iç çamaşırla tartılırsan gerçek kilonu görürsüüün....dijitaller marketlerde var 15tl civarı ben de sinbo var gayet iyi çıktı 4 yıldır kullanıyorum...
allah ayırmasın canım siziii...
ne yaptın canım sen yaaa......hemen dikkat etmeye başlaa...
çok güzel canıım..inş..cumaya daha iyi olur.....saçlarını kısa kestir bence daha dinamik oluyor insan.....
afiyet olsun....
canım youtupta var ebru şanlıyla plates diye gir bak ögrenirsin cd leride var yeni çıkardıgı var 21 günde karın erimesi diye 19 galiba taksıme gidebilsem alıcem ama nerde eşime dedim unutmazsa alıcek hiç unutmaz demiyorum kesin unuturaşkım benim bende geçtim bu yollardan hep dua ettim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye. sonra hamile kaldım bebeğimi kaybettim hamileliğimin son ayında
sonra yine hamile kaldım ve şimdi nerdeyse 1 yaşına girecek kızım var maşallah.
rabbim sana da herşeyin en iyisini verecek göreceksin sabrını deniyo ama sonundae en iyisiyle mükafatlandırılacaksın emin ol. kızımıı görsen herkes şaşırıyo nasıl bu kadar zeki diye, herşeyi önce yapmaya başladı. senin de böyle herkesin seveceği güleryüzlü bebeklerin olur inşallah. eskiden düşünürdüm acaba benim de kucağımda görenlerin abidik kubidik :)) yaptığı bi çocuğum olacak mı diye, oldu işte. rabbime binlerce şükür ve herkese yaşatsın bu güzelliği en başta sana
yaaa birde ben plates topu aldım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bi arkadaşım ebru şallının programıyla yaptığını sölemişti ama o program yayında yok sanırtım artık.
internetten cd alsam mı acaba ya da sen bana anlatsan paşam
canım benim işler yeni bitti anca oturdum başına sana kolay gelsinSelam kızlar
Hepimiz için güzel ve az kalorili bir hafta olsun inşallah :13:
Pazartesi malum ev işi günü.Evi anca toparladım.Temizliğe başlamadan size bir bakayım dedim.
öperim güzeller süpürgem beni bekler
Nevcim burda ne oyunlar dönmüş bir bilsen.Ama bu işleri yapanlar zaten sabıkalı insanlar.Devrimde mahkumları serbest bıraktılar.Şu an onlar yol kesiyor insan kaçırıyor vs.Devrimden önce görseydin burayı,insanlar geceleri uyumazdı resmen heryer cıvıl cıvıldı.Kadınlar cocuklarıyla geceleri gezmeye çıkarlardı.Bende onları gördükçe şok olurdum.Ama şimdi erkenden herkes evine gidiyor,Dışarda pek kimse dolaşmıyor akşamları artık
Allah yardımcın olsun canım.İnş babanla olan problemi yakın zamanda çözersiniz
Kendini çok güzel motive ediyorsun paşacım tebrik ederim seni.Merak ettim yaa şu yeni kionu
Canım ya o konuda benimde canım çok yandı.Evlenirken aldığım hiçbir kıyafeti giyememiştim hamile kaldıktan sonra.O kadar üzülüyordum i bir daha onları giyemeyeceğimi düşünüyordum.Sırf onlara girebilmek için azmettim,kendime doğru dürüst kıyafet almadım çok şükür şimdi hepsi oluyor.Ama daha verecek 10 kilom var.Evlendiğim zamanki kiloma dönmek için
hoşgeldin anşacım.Face ten gördüm bırakmışsın sigarayı tebrik ederim.Boşver ondan kurtuldun ya verirsin tekrar kiloları ne ki senin için 6 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?