Gördüğün gerçeklkkSakami canim
Der misin tek kelime bile demiyor
Ayakta alkışlıyormuş
Helal dedi
Zor zamanda bir insanın nasıl yanında olunur çok güzel gösterdin dedi
Sakanmi sorularini gevtik kuzum şaka değil :)Sakami canim
Attım bilebana özelden at ya ne desiğini tabiki bol azarlı cümleler bekliyoree
Kk ya da girip bakmayacakmış bu moral bozukluğu bana yeter dedi ne güzel gol attı bana büşraHippo atmıştır şimdi miu bana vuuu neler diyo hippoya geldiğinde çivili sopa kürek ne varsaaa
Evet ya ben 77 kiloyken arkadaşlarım bana sırtıma vurup tam bir kadın devlet gibi diyorlardı.. ay nasıl zoruma gidiyrodu :))Halk arasında at gibi karı diyoruz biz ona
Bu saatte neden yazdın ki sen de.Kk ya da girip bakmayacakmış bu moral bozukluğu bana yeter dedi ne güzel gol attı bana büşra
Diyor yaz
Baci sen bilmezsin beni bendeki boğaz fena cok allahtan gareketli yum metam iyi. Yoksa . Yapmayida yemeegude severim bunun daha fazlasini yedigim zamanlari bilirim . Benn kenndii adima diyorum ama bisey kazandirmiyor . Yedim evet yemeeseydim su an daha rshattim yemege zaafim var... 1 68 boy var 86 ile doguma girmistim ha en son 58 dim ama 55 yada 53 fit vuct istiyoruum . Siz bennim gibi yemeginYenmez kuzu sana öyle geliyor..
Yok bee sakadirkeşke olsa kuzucuğum ama yedim ya hepsini ben
Allahim @Ytmz 'ye mi üzüleyimÜstüme alınmadım, taş sıyırdı geçti, kız ben 10 günde toplasan bu kadar cıs yemedim
Şaka olsun lütfen
ondan çok özür diliyorum çok seviyorum onuuu telafisini yapıçam biliyorum yedikten sonra bir işe yaramıyor ama çok üzgünüm küsmesin banaaaKk ya da girip bakmayacakmış bu moral bozukluğu bana yeter dedi ne güzel gol attı bana büşra
Diyor yaz
1 saat Leslie 650 kalori1 baklava =250 kalori
7 baklava = 1750 kalori
Kimse görmesin öpeyimSağol nevosssss beybim
Ne zmn yazaydım kızz..Bu saatte neden yazdın ki sen de.
Ama talibimiz çokEvet ya ben 77 kiloyken arkadaşlarım bana sırtıma vurup tam bir kadın devlet gibi diyorlardı.. ay nasıl zoruma gidiyrodu :))
Devlet dememişlerdir hükümet gibi demişlerdirEvet ya ben 77 kiloyken arkadaşlarım bana sırtıma vurup tam bir kadın devlet gibi diyorlardı.. ay nasıl zoruma gidiyrodu :))
Arada sevgimizin büyüklüğünü görsünler cagnimmmm ama abartmadan öpKimse görmesin öpeyim
Ne zmaan yemiştin1 saat Leslie 650 kalori
Umarım erimiştir amma kilo aldığımı hissediyorum
Nazar olmasınArada sevgimizin büyüklüğünü görsünler cagnimmmm ama abartmadan öp
Yatmadan önce sinirlendirdin kızı,yarına kadar can sıkıntısı morali bir nebze inerdi ,yarın söylerdinNe zmn yazaydım kızz..
Canım paylaşır mıdon birdaha Benin için?Şok bir liste iki gun peşpeşe yap sonra si da temis olursa çok güzel eksi görürsün
özelden attığın gelmedi kuzumAttım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?