- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
AA ben 1000 kalori 1 kilo zannediyorum7000 kalori alınca zaten vücut 1 kilo almış oluyo
Şu menuye ne yorum yapsam neresinden tutsam elimden kalıyor ki liste sorumluluk yük diğer arkadaşların azıcık beslenirken aç yatarken pastalar dolmalar sarmalar ne diyeyim.ben.simdi 4 dilim pasta ne 10 sarma hadi canım çekti 1 er adet neden değil akşam yemek yerine bile pasta yenmiş sen yanlış topiktesin canım kilo almak istiyorum topigine yazmalisin bu menuyuTüm sopalara hazırım nazar mı oldu nefsime hakim olamadım
Sabah09:00
1 dilim kepek ekmeği
1 çatal peynir
Dom sal
10 zeytin
Öğlen14:00
3 patlıcan kuru dolması
5 lahana sarma
5 yaprak sarma
3 biber dolması
İki dilim dilim pasta
2 adet kızarmış sigara böreği
Akşam yok
Saat21:00
2 dilim pasta yineeereee
Pişman oldum özür dilerim arkadaşlar özür dilerim miu fılavırıda geçtiimmkesin 62 oldum ben bide miuya yemicem dedim çok mahcubummm çok
Aynen kocayı da kalkindiracagimizi düşünüyorlar ondan sebepAma talibimiz çok
Canım paylaşır mıdon birdaha Benin için?
Yok kız burdan attım bile demek istedim.. 2 gün muhakkak detoks yap büşra .. bak bana ayran detoksu çok iyi geliyo tabi sporda.. 2 güne gider..özelden attığın gelmedi kuzum
tamam kuzum anladımYok kız burdan attım bile demek istedim.. 2 gün muhakkak detoks yap büşra .. bak bana ayran detoksu çok iyi geliyo tabi sporda.. 2 güne gider..
Bende öyle sanıyordumAA ben 1000 kalori 1 kilo zannediyorum
Oh iyi iyi
gercekten uzuldum onun içinYok bee sakadir
Allahim @Ytmz 'ye mi üzüleyimFloweroflife 'na mi güleyim bilemedim saydin78 bak ne diyor ya o kadar yememis yedin ya kız ama bir günde degil
Herhalde öyleAynen kocayı da kalkindiracagimizi düşünüyorlar ondan sebep
Hem.mecazi hem gerçek
Ayy küsmedin dimi?? Hep beraber bi çözüm bulalım inş..tamam kuzum anladım
Canım paylaşır mıdon birdaha Benin için?
yok kuzum neden küseyim inşallah canım başka bişi dedi mi miuAyy küsmedin dimi?? Hep beraber bi çözüm bulalım inş..
Benim gelinliğimde 65 kilo idim , çok salağım en şişko halimle gelin oldum, bütün fotolarda gıdığım var nassı olcekBenimde gelinligim
Ama 48 olmam lazim
Eyvahlar olsun
yok kuzum zaten günlük ihtiyacın olan kalori 1800le 2200 arasında değişir.tabi vücut kütlesi büyükse daha da yükseliyo o rakam.AA ben 1000 kalori 1 kilo zannediyorum
Oh iyi iyi
Yok cnmyok kuzum neden küseyim inşallah canım başka bişi dedi mi miu
Sporumu yazıyorum kaptanım yok Whiteblacklife Ausencia kaptanıceler spor kaptanım yokmuş sana yazıyorum dünde yaptım bugünde
Leslie 3 mill 350 ip atlama200 squat 25 dakika tempolu yürüyüş [/QUOTE
Yarın yada pazartesi nehirle konuşurum.canim sen.not al emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?