düğün günü 100 kiloydumBenim gelinliğimde 65 kilo idim , çok salağım en şişko halimle gelin oldum, bütün fotolarda gıdığım var nassı olcek
çok mahcubum ona dün yemeyeceğim dedimYok cnm
mişanımda 45 düğümde 55 evlendikten sonra 70düğün günü 100 kiloydum
bence yemedin Busra ic sesim oyle diyorçok mahcubum ona dün yemeyeceğim dedim
Evde rezene çayı varsa iç kuzum iyi gelirMidem ağrıyo ya napsam
Banada öyle geliyorbence yemedin Busra ic sesim oyle diyor
Yediii ben malesef saydınımmbence yemedin Busra ic sesim oyle diyor
du içem yaEvde rezene çayı varsa iç kuzum iyi gelir
Nevosum sen 15 tatil sonra si kaç kilosunBanada öyle geliyor
dimi Adaşım kotu ama cok kotu bir saka yapiyor bizeBanada öyle geliyor
şaka olsa kuzum hippo söylim miuya dediğinde açıklardım uzatmazdkm ki gerçi sizde hakkınız var şaka gibi yemişimBanada öyle geliyor
Kıs Esra seni de öpem
burda gerçek olur inş beeebeemben 70i hiç görmedim ,değilki 45 55 püüüh hayal resmen
Kuzum bak inan ki sabahtan bu tarafa o kadar fazla şeylerle bogusuyorum ki anlatamam bı sağa bı sola bı oraya bı buna yetişmeye çalışıyorum bu yaptığın ne bilmiyorum bahaneni planını bile sormayacağım nelerle ugrastigimizin farkında olacak kadar buradasın ne diyeyim illa kırıp dokeyim mi ne diyeyim bu kadar kişi yediği lokmayı hesaplarken 100 Gr hesabını yaparken 4 dilim pasta yok efendim 10 sarma 4 dolma aferin seni vucdaninla baş başa bırakıyorumat miunun vurduğu yerde çiçekler açar bunu bilerek yazdım
Cnm yanlış anlama da niye yedin ki?? Yani 14e kadar tamam dicem de 9daki 2 dilimi yemeseydin keşke.. geleydin buraya mani olurduk..şaka olsa kuzum hippo söylim miuya dediğinde açıklardım uzatmazdkm ki gerçi sizde hakkınız var şaka gibi yemişim
OpsDer misin tek kelime bile demiyor
Ayakta alkışlıyormuş
Helal dedi
Zor zamanda bir insanın nasıl yanında olunur çok güzel gösterdin dedi
İlk kez listede olup BU KADAR ABARTIP BU KADAR rahatını gördüm dedi
bişe yazamicam kaptaniçem çünkü söyleyecek birşeyim yok ayıp yaptımKuzum bak inan ki sabahtan bu tarafa o kadar fazla şeylerle bogusuyorum ki anlatamam bı sağa bı sola bı oraya bı buna yetişmeye çalışıyorum bu yaptığın ne bilmiyorum bahaneni planını bile sormayacağım nelerle ugrastigimizin farkında olacak kadar buradasın ne diyeyim illa kırıp dokeyim mi ne diyeyim bu kadar kişi yediği lokmayı hesaplarken 100 Gr hesabını yaparken 4 dilim pasta yok efendim 10 sarma 4 dolma aferin seni vucdaninla baş başa bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?