Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum ben 78e indiğimde bile gayet zayıf duruyodum.benim sorunum yüzümle.burnum uzun olduğu için zayıflayınca yüzüm çirkin duruyo gargamel gibi
Oturuyo cnm.. bu laflar hep şişmanlığa bahane.. kendimden biliyorum .. yüzüm çirkün olur zayıflayınca derdim.. gayette daha güzel oldum

bişe yazamicam kaptaniçem çünkü söyleyecek birşeyim yok ayıp yaptım
Büşra sabah 11 den bu yana burayla bogusuyorum enayi miyim ben neden buradayım iki çocuğum evim onca isim varken salak mıyım ben neden siz kilo verince bana para mı takıyorlar madalyami veriyorlar böyle bir günde böyle bir durumda böyle bir haftada haydi geçtim diğer haftaları yapılacak şey mi hayır
Peki ben gerçektende salak mıyım ya miu salak mı bu kadar uğraşıyoruz didiniyoruz bize ne sizin kilonuzda ya diyip kenara cekilmiyoruz bu kadar hakarete laf sokmaya maruz kalıyoruz evet bir kere daha anladım ki salagiz biz

Az yedim spor fazlasiyla yaptim 2 3 kabızlık yasadim oda gecince . Birde buraya yazmamistim esimle buyuk bi kkavga etmistik bosanacaktik az daha kiskanclik yuzunden o zaman yazmamistim buraya yemeden icmeden kesildi m birkac gun... ama 1 hafyada 4 kilo verme sen yag gitmez fazla su gder kastan kaybedersin en fazla 2 cok cok 3 o da cok ama cok sıkı beslenme ile ... ama spor şart

Dün tartıldım 64 canım 3.600 artıdayım
Oy bulgurlar oy bulgurlar
Bende öyle diyordum mali.. 75 yeter diyodum.. yetmiyo kızz.. valla..
Sahidim cok.iknanetmeye çalıştığımı bilirim 69 ol diye
Sen ve tevafuk55 selvi boylusunuz size 70 bile iyi olur
Ben çağla sikel gibi kiloları seviyorum balık et bile olmamalı
Hee sende yap canım gider inşallah yeter ki irade sarsılmasın

Oturuyo cnm.. bu laflar hep şişmanlığa bahane.. kendimden biliyorum .. yüzüm çirkün olur zayıflayınca derdim.. gayette daha güzel oldum
yok yok değil kuzum herkes aynı şeyi söylüyodu.daha fazla zayıflama yüzün çok kötü oluyo burnun çok ortaya çıkıyo diye.Laz burnu bendeki

Aynen o bugurlar beni bu hale getirdi
O kadarı fazla canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…