- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Teşekkürler,
Oturuyo cnm.. bu laflar hep şişmanlığa bahane.. kendimden biliyorum .. yüzüm çirkün olur zayıflayınca derdim.. gayette daha güzel oldumkuzum ben 78e indiğimde bile gayet zayıf duruyodum.benim sorunum yüzümle.burnum uzun olduğu için zayıflayınca yüzüm çirkin duruyo gargamel gibi
Bende 4 kilo verdiydimsen bi haftada 4 kilo civarı nası verdin hande
ben değil nevroşum öleymişde ben ne kadar oldum bilmiyore3600 artimisin cidden
sende yazzBende 4 kilo verdiydim
Bol su iç ve spor yap bari cnm..ben değil nevroşum öleymişde ben ne kadar oldum bilmiyore
Maşaallah size
Aynen bende tatilde 3 kilo aldım daa.. kaş gündür oturmadan verim diye anam ağladı :))Benim 3 hafta tatil sonrası 3.600 yoksa birkaç gün de olmadı
Sana da maşallah nevroşum..Maşaallah size
Büşra sabah 11 den bu yana burayla bogusuyorum enayi miyim ben neden buradayım iki çocuğum evim onca isim varken salak mıyım ben neden siz kilo verince bana para mı takıyorlar madalyami veriyorlar böyle bir günde böyle bir durumda böyle bir haftada haydi geçtim diğer haftaları yapılacak şey mi hayırbişe yazamicam kaptaniçem çünkü söyleyecek birşeyim yok ayıp yaptım
Ben de vereceğim inşaallahAynen bende tatilde 3 kilo aldım daa.. kaş gündür oturmadan verim diye anam ağladı :))
Az yedim spor fazlasiyla yaptim 2 3 kabızlık yasadim oda gecince . Birde buraya yazmamistim esimle buyuk bi kkavga etmistik bosanacaktik az daha kiskanclik yuzunden o zaman yazmamistim buraya yemeden icmeden kesildi m birkac gun... ama 1 hafyada 4 kilo verme sen yag gitmez fazla su gder kastan kaybedersin en fazla 2 cok cok 3 o da cok ama cok sıkı beslenme ile ... ama spor şartsende yazz
Oy bulgurlar oy bulgurlarDün tartıldım 64 canım3.600 artıdayım
Sahidim cok.iknanetmeye çalıştığımı bilirim 69 ol diyeBende öyle diyordum mali.. 75 yeter diyodum.. yetmiyo kızz.. valla..
Ben çağla sikel gibi kiloları seviyorum
Hee sende yap canım gider inşallah yeter ki irade sarsılmasın10 gün içinde
Hedef kilon kaçtı balım söyler misin bana bende yok onlarWhiteblacklife
Bu hafta listeye tekrar giriyorum
Bir sonraki haftada bildirim yapip mezun olmak istiyorum
yok yok değil kuzum herkes aynı şeyi söylüyodu.daha fazla zayıflama yüzün çok kötü oluyo burnun çok ortaya çıkıyo diye.Laz burnu bendekiOturuyo cnm.. bu laflar hep şişmanlığa bahane.. kendimden biliyorum .. yüzüm çirkün olur zayıflayınca derdim.. gayette daha güzel oldum
4 dilim pasta yiyen kimben değil nevroşum öleymişde ben ne kadar oldum bilmiyore
Aynen o bugurlar beni bu hale getirdiOy bulgurlar oy bulgurlar
Sahidim cok.iknanetmeye çalıştığımı bilirim 69 ol diye
Ben çağla sikel gibi kiloları seviyorumbalık et bile olmamalı
Hee sende yap canım gider inşallah yeter ki irade sarsılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?