salisssssssssss iyi ki doğdun rabbim sana bu zamana kadar yaşadığın bütün güzelliklerin kat kat fazlasını yaşatsın inşallah
cnm yoklugun çok belli..hergünn şifreyi alabilde yanımızda ol inşaallah....aminnnnn
merhaba üzümcüm nasılsın...
aaa salisicimmmm iyiki doğdun cnm...mutlu yılllar...umarım diğer yaş gününe kadar istediğin bedene inersin cnm...
Kızlarrrr benn bugünn ne yediğimiiii hiçç yazmayayımmmmBugün hastanede bir hastamın da doğum günüymüşşş ikimizin de doğum günü denk geldiğinii öğrenince koşup bi pasta daha aldırmışşş veee banaa süprüüzz yaptılarrr doktorlarr hemşirelerr personell hastalarr hepimizz pasta yedükk Aslında ben diyetteyim dedim amaa çok ısrar etti hastam kıyamadım onaa yazık benide düşünmüş bi pastada bana almışş bende yedim tabi Çokk komikti ama hemşire bana git hastanın ateşini ölç ateşi çıkmış dedi bende iyiydi dedim en son gördüğümdee tamam yaa beraber bakalım mademm dedi bi tafraylaa Bende diyomm noluooo Bir girdim odayaa ortadaa iki pastaa hastamm çocuklarııı diğerr kalkabilen hastalar Ayyyy gözlerimm dolduuuu Beraberr üfledikkkkkkk dileekk dilemedimm İlk kez bir doğum günümdee kendim için dilek tutmadımmm...Rabbim onlaraaa şifaa versinnn dedimmmmm
herkese selammm
kizlar malesef bugunde sifre alan olmadi..normalde sali gunleri belcikadan misafirler gelirdi ama
ne gelen var ne giden..bende sifresiz kaldim...((
salisimm dogum gunun kutlu olsun bitanem..Allah yuzunu hep guldursun herseyin ayilisini nasib etsin insallah.
bana gelince ben haftasonundan beri diyetime tamamiyle dondum..
bu hafta aksamciyim..sabah erkenden spor salonunnun yolunu tuttum..is vaktine kadar spor yaptim..
ve ise geldim..bu hafta hep oyle olacak..sabah spor sonra is ev))
sifre olmadigi icin sohbet edemiyoruz..ama hepinizi cokk ozledim
kırmızıcım bişey soracağım sana bende spora başlamayı düşünüyorum ama benim bu konuda kötü bi şöhretim var;
şöyleki daha önce bir sürü para vermiş olmamam rağmen bıraktım günüm yandı şimdi de öyle yaparmıyım acaba diye düşünüyorum hani hep de derler ya orda giyin soyun uğraştırıyo en kolAyı evde yapmak falan diye. ama evde de yapılmıyo ki yaaaa. ne yapacağımı şaşırdım yani gidersem bebeği bırakabileceğim bi yer var kayınvalideme bırakabiliirm
ayyyyy gülen suratlar çıktı hepsi çok tatlı hepsinden kullanmak istiyorum mesajımda, keyfim yerine geldi valla önceden renk gülen adam falan hiçbişey kullanamıyodum
canlarım takımımız bugün çok durgun dimi....ben de çıkmak zorundayım..kızım durmuyor....duş aldırayım ona da mışıl mışıl uysuun inşaallah da anası da uysuunn
bu saatte sifre isteyen oldubende hemmmennn damladimm
uzumcum, malesef kisa bir sure oncee benim calistigim yere yeni kural geldi..calisanlar cok nette dolaniyor isler yapilmiyor felan diye herkeste mail haricinde internet baglantisi kesildi..bizde resepsiyon olarak yurtdisindan gelen yada reklamcilar vs. internet baglantisi lazim oluyor..bizde onlara sifre yapiyoruz ve o yaptigimiz sifreylen girebiliyorlar nete..bende anlayacagin indire gandi yapip ayni sifreyi cope atmadan kendi bil.de kullaniyorum ve buraya gelebiliyorum..ama gizli yapiyorum..oyuzden yanimda calisanlarin cikis saatini felan bekliyorum eger sifre olsa dahi ki onlarda cakmasinsimdi anlamissindir
bitanem, spor kolay degil biliyorum hele enbaslarda ve yolun okadar uzun oldugu zaman..bende kolay kolay duzen tutturamadim ilk baslarda..ama kendini zorladikca, isin icine disiplin girince devam ediyorsun..ve suda bir gercek ki..kilolar azaldikca sende hafiflik hissediyorsun ve saatlerce spor yapmama ragmen spordan cikinca bir dinclik hissediyorum..sanki saatlerdir spor yapmamisim gibi..enerji dolu oluyor insan..ve birde benim eskidem yaptigim hata ise saatlerce uyumak..mesela aksamci oldugumda ise 1de basliyorum aksam 9a kadar calisiyorum..bir gun onceden 12de yatardim ve 11.30a kadar yatardim ki hala yorgun kalkardim..kendime resmen eziyet etmisim..ogunlerde erken kalkip spora gitseydim..cok daha faydasini gorurdum..spor hem sagligimiz icin cok onemli ve elbette bizim durumda olanlar icin...ama ben ideal kiloma ulassam dahi sporu birakmayi dusunmuyorum..eminim sende biraz zorlasan kendini aslinda nekadar eglenceli oldugunu fark edeceksin
ah canım bu şifre mereti ayrı düşürdü bizi....
saol bitanem, sizlerde oyle vallahi..hepinizi cok ozledim..ama bu saatte mudure sifre lazim oldu..italyadan gelen biri var hep gelir onun herzaman kullandigi isfresi sorun veriyormus o yuzden benden yeni sifre istedi..bende hemmenncecikkk yapi virdimm
nice mutlu yaşların olsun bi tanemmmm....
dün kü olaydan sonra sana moral olmuştur.....
nerelerdesin datlum gıymatluuum........
fırsatın varsa hemen yazıl canım spor gibisi yok inan ben de inş.. önümüzde ki hafta başlıcam...
benim işim vardı acil çıktım ..ama siz de hiç gelmiyorsunuz ki gündüz...
Canım benim,çok üzüldüm,Allah sabır versin bitanem.Kızzlarr yaa canım acayiopppp sıkkın
Benim gibii pozitif bir insanıı bileee hayatttt bozmak için deniyor galiba dedim bu haftaaya o kadar kötüü başladımm kii
Sabahh tümm pozitif halimleee kliniğe girdimmm birde ne göreyim hastamın biri bana damar yolumu çıkart diyor bende öğrenci olduğumu buna doktorunun karar vereceğinii felann anlatmaya çalıştımmm vee beni ittirip seni duvara çivilerim dediHayatımda ilk kezz böylee birşeyle karşılaşıyorumm yıkıldım resmenn gözyaşımı tutamadımm hemşireler de doktorlar da koştular tabi sesimize bana nasıl tehditler savuruyor aldı damaryolunu kendisi söktüü heryeri kan olduu kimse yaklaşamadı adama çıldırrmışş gibiydii Çok korktumm çokk doktorlarr gelip konuştu psikiyatriyee yatacakmış tedavisine ara verilecekmiş felan günüm berbat oldu yani birde daha önce saldırıları olmuş hemşirelere doktorlara bir hemşireyi başından yaralamış serum şişesiyle birde bunları duyunca daha da korktum tabi:18::18:
Sonraa mükemmlel bir baş ağrısıyla eve geldimm tabii hocamda yarına ödev yetiştirmemi istiyor benden hadi başlayayım bitsin dedim birde ne göreyim nett yokkkHoca yarına mutlaka istiyorrr hemen internetçileri aradım tabii adamlarr bııktıı bendennn resmen taciz ediyorum ama ne yapayım gece gece kafelere gidemem kii Neyse ki hallettiler bende arayıpp teşekkür ettim
Şimdi sabaha kadar sunumumu hazırlayacağımmm maleseff yarında zombi gibi staja gidecemm
Canım benim,en doğrusunu sen bilirsin tabi,senin için herşey çok güzel olsun.canım yaa daha küçüğüm 2.5 yaşında cadı yerinde durmuyor yetmezmi 3 tane kızım var...çk sıkıntı çektim maddi manevi ..artık biraz da kendimle ilgilenmek istiyorum küçükte anaokuluna başlasa kendimi kurs murs ne varsa atcam...allah topiğmizde evladı olmayanlara ...yeni evleniceklere versin inş..çifter çifter dimi ama...
bildiğin elmayı dilimleyip kurutmuşlar..kynanam ordu dan göndermişti işe yaradı...
çook geçmiş olsun canım ..aman dikkat et kendine..yarın da iyice dinlen gözün arkada kalmasın...
Çabuk gellllll.ekmek kadayıflarım benimben yarın evde yokum ablama gidicem gelini ve annemi alıcam metroya binicem ogluma gidicem işşallah çok özledim onu 1 aydır gidemedim yolu uzak hem hemde soguktu bugün emesenden konuşuyoz görüntüm gitti diyo teyze nerdesin sesin var sen yoksun şimdinin bebelri ne akıllı oluyolar ya aklıma geldikçe daha 26 aylık keratam gidiyimde bagrıma basıyım oglumu çok mutluyum çok yarın yediklerimi yazarım bebeler beni özleyin ben sizleri çok özlücemde
Nice güzel yıllara prensesim.Kızlarrrr benn bugünn ne yediğimiiii hiçç yazmayayımmmmBugün hastanede bir hastamın da doğum günüymüşşş ikimizin de doğum günü denk geldiğinii öğrenince koşup bi pasta daha aldırmışşş veee banaa süprüüzz yaptılarrr doktorlarr hemşirelerr personell hastalarr hepimizz pasta yedükk Aslında ben diyetteyim dedim amaa çok ısrar etti hastam kıyamadım onaa yazık benide düşünmüş bi pastada bana almışş bende yedim tabi Çokk komikti ama hemşire bana git hastanın ateşini ölç ateşi çıkmış dedi bende iyiydi dedim en son gördüğümdee tamam yaa beraber bakalım mademm dedi bi tafraylaa Bende diyomm noluooo Bir girdim odayaa ortadaa iki pastaa hastamm çocuklarııı diğerr kalkabilen hastalar Ayyyy gözlerimm dolduuuu Beraberr üfledikkkkkkk dileekk dilemedimm İlk kez bir doğum günümdee kendim için dilek tutmadımmm...Rabbim onlaraaa şifaa versinnn dedimmmmm
Canım bu aralar takımca kara bulutlar görüyoruz sanırım,Allah içlerimizi ferahlatsın inşallah,mutlu etsin hepimizi.canlarım takımımız bugün çok durgun dimi....ben de çıkmak zorundayım..kızım durmuyor....duş aldırayım ona da mışıl mışıl uysuun inşaallah da anası da uysuunn
kızlar geçmişe gidemedim malesef canımın sıkıntısından kıızm hasta ya muhabbet kuşum var şirinim yavrumun hiç keyfi yokpoposunun altındaki tüyler dökülmüş yavruma birşey olmaz degilmi benim bir kızım bir oglum var paşayla şirin rumuzumda paşadan geliyo ay ben ne yapıcam ya sabah evden çıktım vs ya canım çok sıkkın yarın yazıyım menüyü yediklerimi ne olur yavruma dua edinde yavrularım gibi beni bırakıp gitmesin ay şuan çok aglıyorum gözlerimden klevyeyi göremiyorum rabbim şiirnime şifa versin eşimede dedim buda yavrularım gibi beni terkeder giderse bana bugün uyku yok yavrum hastayken keyfide yok allahım ne olur biri akıl versin ne yapayım yarın analtırım sizlere uzun uzun keyfim yok ne olur affedin beni sonra görüşürüz oldumu gidiyimde kıvırcık filan yıkıyım kafesi temizliyim ilaçlı suyunu degiştiriyim ay ben çok kötüyüm yaaaaaa
Canım benim,çok üzüldüm,Allah sabır versin bitanem.
Canım benim,en doğrusunu sen bilirsin tabi,senin için herşey çok güzel olsun.
Çabuk gellllll.
Nice güzel yıllara prensesim.
Canım bu aralar takımca kara bulutlar görüyoruz sanırım,Allah içlerimizi ferahlatsın inşallah,mutlu etsin hepimizi.
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 avuç içi az tuzlu lor
10 zeytin
½ bardak süt
1 lokma krem peynirli t.b. ekmeği
2-3 şekersiz çay
2 kapsül omega 3 +500 ml su
canımm ne güzel olmuşKızlarrrr benn bugünn ne yediğimiiii hiçç yazmayayımmmmBugün hastanede bir hastamın da doğum günüymüşşş ikimizin de doğum günü denk geldiğinii öğrenince koşup bi pasta daha aldırmışşş veee banaa süprüüzz yaptılarrr doktorlarr hemşirelerr personell hastalarr hepimizz pasta yedükk Aslında ben diyetteyim dedim amaa çok ısrar etti hastam kıyamadım onaa yazık benide düşünmüş bi pastada bana almışş bende yedim tabi Çokk komikti ama hemşire bana git hastanın ateşini ölç ateşi çıkmış dedi bende iyiydi dedim en son gördüğümdee tamam yaa beraber bakalım mademm dedi bi tafraylaa Bende diyomm noluooo Bir girdim odayaa ortadaa iki pastaa hastamm çocuklarııı diğerr kalkabilen hastalar Ayyyy gözlerimm dolduuuu Beraberr üfledikkkkkkk dileekk dilemedimm İlk kez bir doğum günümdee kendim için dilek tutmadımmm...Rabbim onlaraaa şifaa versinnn dedimmmmm
Canım sen bu cuma yine harikalar yaratacaksın deseneherkese selammm
kizlar malesef bugunde sifre alan olmadi..normalde sali gunleri belcikadan misafirler gelirdi ama
salisimm dogum gunun kutlu olsun bitanem..Allah yuzunu hep guldursun herseyin ayilisini nasib etsin insallah.
bu hafta aksamciyim..sabah erkenden spor salonunnun yolunu tuttum..is vaktine kadar spor yaptim..
eh işte canım uygulamaya çalışıyorum.saphıra maşallah her sabah aynı menüyü uyguluyosun gıdım şaşmadan. bravooo
ya sen mesajları saymışsın ya şekerim ben izin aldım ya o zaman geçersiz oluyor değilmi
kızlar geçmişe gidemedim malesef canımın sıkıntısından kıızm hasta ya muhabbet kuşum var şirinim yavrumun hiç keyfi yokpoposunun altındaki tüyler dökülmüş yavruma birşey olmaz degilmi benim bir kızım bir oglum var paşayla şirin rumuzumda paşadan geliyo ay ben ne yapıcam ya sabah evden çıktım vs ya canım çok sıkkın yarın yazıyım menüyü yediklerimi ne olur yavruma dua edinde yavrularım gibi beni bırakıp gitmesin ay şuan çok aglıyorum gözlerimden klevyeyi göremiyorum rabbim şiirnime şifa versin eşimede dedim buda yavrularım gibi beni terkeder giderse bana bugün uyku yok yavrum hastayken keyfide yok allahım ne olur biri akıl versin ne yapayım yarın analtırım sizlere uzun uzun keyfim yok ne olur affedin beni sonra görüşürüz oldumu gidiyimde kıvırcık filan yıkıyım kafesi temizliyim ilaçlı suyunu degiştiriyim ay ben çok kötüyüm yaaaaaa
2. öğün:
3 ad. küçük sosis
2 ad. biber dolmasının sadece biberleri (kızım içini yedi)
ara: az tuzlu 1 bardak ayran
3. öğün:
1 kallçalı but+1 minik parça patates+biraz soğan (fırın poşetinde patatesli tavuk yaptım da)
1 kase salata (marul+çiğ havuç+turp+soğan,limon+z.yağı+tuz)
½ kase yoğurt
Yemeğin üstüne az sütlü nescafe
yanında çuku yemedim.Kızım ve eşim yediler ben de baktım
Kahvaltı:
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
½ kk tulum peynirli,tereyağlı 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2-3 lokma krem peynirli t.b. ekmeği (yine dayanamadım)
10 zeytin
10 badem
3 çay
afiyet olsun canım maşallah kahvaltıların da özellikle sıfır kaçamakla süper gidiyorsungünaydın saphıraaa....
menüü...
sabah..
1.5 yumurta kk
peynir 1kk
zaeytin 10 adet
domates
yeşil çay
canın sağolsun tatlım afiyet olsuun...
afiyet olsun canım maşallah kahvaltıların da özellikle sıfır kaçamakla süper gidiyorsun
sağol tatlışım
canım çok şükür gittim annemle gelini alıcektim dedim perpanın orada bekleyin geliyorum siz gidinde perpanın metrosunun orda bekleyinpaşacım iyi gezmeler canım.şimdi seni okuyunca ben de yeğenimi ne kadar özlediğimi farkettim.burnumda tütüyor sıpa.bizimki de oğlan,6 aylık daha ama bir gülücükler atar Allahım nazarlardan saklasın,karşısında o güldükçe ağlayasım gelirAllah hepsini bağışlasın
canım senin adına çok sevindim inan işşallah ömürlü bir sene geçirirsiz stretsizKızlarrrr benn bugünn ne yediğimiiii hiçç yazmayayımmmmBugün hastanede bir hastamın da doğum günüymüşşş ikimizin de doğum günü denk geldiğinii öğrenince koşup bi pasta daha aldırmışşş veee banaa süprüüzz yaptılarrr doktorlarr hemşirelerr personell hastalarr hepimizz pasta yedükk Aslında ben diyetteyim dedim amaa çok ısrar etti hastam kıyamadım onaa yazık benide düşünmüş bi pastada bana almışş bende yedim tabi Çokk komikti ama hemşire bana git hastanın ateşini ölç ateşi çıkmış dedi bende iyiydi dedim en son gördüğümdee tamam yaa beraber bakalım mademm dedi bi tafraylaa Bende diyomm noluooo Bir girdim odayaa ortadaa iki pastaa hastamm çocuklarııı diğerr kalkabilen hastalar Ayyyy gözlerimm dolduuuu Beraberr üfledikkkkkkk dileekk dilemedimm İlk kez bir doğum günümdee kendim için dilek tutmadımmm...Rabbim onlaraaa şifaa versinnn dedimmmmm
bir daha diyeti bırakma kız birde takım kaptanı olucen he içimde kalmasın kusura bakma şimdiden yaptıgım içinherkese selammm
canım çok merhametliligimden kaybediyorumya elalem çocugunu bekler hastayken ben ise kızımı bekledim sabah korkumdan gözümü açamadım bişey oldu diye
inş.. bişey olmaz canım üzüldüm ....çok merhametlisin ama kendini yıpratma lütfen...
canımm ne güzel olmuşbugün yediklerini düşünme kuşum yarın diyete devam edersin
Canım sen bu cuma yine harikalar yaratacaksın desene
eh işte canım uygulamaya çalışıyorum.
izin aldığın zaman ceza almıyorsun cnm.ben kim izinli kim değil pek takip edemiyorum.Ben herkesi sayıyorum değerlndirmesini kaptanımız yapıyor
ah canım benimm çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.veterinere götürdün mü canım?ona göre bir ilaç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?