Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

YYaaaa Müthişşşşş Birrr Dilekkkkkk inşallahhh canımmm 36 Bedenii görürürüümmÇok teşekkürlerrrr

nice mutlu yaşların olsun bi tanemmmm....

dün kü olaydan sonra sana moral olmuştur.....

nerelerdesin datlum gıymatluuum........

fırsatın varsa hemen yazıl canım spor gibisi yok inan ben de inş.. önümüzde ki hafta başlıcam...

canlarım takımımız bugün çok durgun dimi....ben de çıkmak zorundayım..kızım durmuyor....duş aldırayım ona da mışıl mışıl uysuun inşaallah da anası da uysuunn

benim işim vardı acil çıktım ..ama siz de hiç gelmiyorsunuz ki gündüz...

kızlar geçmişe gidemedim malesef canımın sıkıntısından kıızm hasta ya muhabbet kuşum var şirinim yavrumun hiç keyfi yok poposunun altındaki tüyler dökülmüş yavruma birşey olmaz degilmi benim bir kızım bir oglum var paşayla şirin rumuzumda paşadan geliyo ay ben ne yapıcam ya sabah evden çıktım vs ya canım çok sıkkın yarın yazıyım menüyü yediklerimi ne olur yavruma dua edinde yavrularım gibi beni bırakıp gitmesin ay şuan çok aglıyorum gözlerimden klevyeyi göremiyorum rabbim şiirnime şifa versin eşimede dedim buda yavrularım gibi beni terkeder giderse bana bugün uyku yok yavrum hastayken keyfide yok allahım ne olur biri akıl versin ne yapayım yarın analtırım sizlere uzun uzun keyfim yok ne olur affedin beni sonra görüşürüz oldumu gidiyimde kıvırcık filan yıkıyım kafesi temizliyim ilaçlı suyunu degiştiriyim ay ben çok kötüyüm yaaaaaa

Evettt canımmmm çok sevindirik oldum

Canım benim,çok üzüldüm,Allah sabır versin bitanem.

Canım benim,en doğrusunu sen bilirsin tabi,senin için herşey çok güzel olsun.

Çabuk gellllll.

Nice güzel yıllara prensesim.

canlarım takımımız bugün çok durgun dimi....ben de çıkmak zorundayım..kızım durmuyor....duş aldırayım ona da mışıl mışıl uysuun inşaallah da anası da uysuunn
Canım bu aralar takımca kara bulutlar görüyoruz sanırım,Allah içlerimizi ferahlatsın inşallah,mutlu etsin hepimizi.

inş.. bişey olmaz canım üzüldüm ....çok merhametlisin ama kendini yıpratma lütfen...

Çokk teşekkür ederimm nev öğretmenimmmmm:)

1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 avuç içi az tuzlu lor
10 zeytin
½ bardak süt
1 lokma krem peynirli t.b. ekmeği
2-3 şekersiz çay
2 kapsül omega 3 +500 ml su

2. öğün:

3 ad. küçük sosis
2 ad. biber dolmasının sadece biberleri (kızım içini yedi)

ara: az tuzlu 1 bardak ayran

3. öğün:
1 kallçalı but+1 minik parça patates+biraz soğan (fırın poşetinde patatesli tavuk yaptım da)
1 kase salata (marul+çiğ havuç+turp+soğan,limon+z.yağı+tuz)
½ kase yoğurt

Yemeğin üstüne az sütlü nescafe
yanında çuku yemedim.Kızım ve eşim yediler ben de baktım

canımm ne güzel olmuş bugün yediklerini düşünme kuşum yarın diyete devam edersin
Canım sen bu cuma yine harikalar yaratacaksın desene
saphıra maşallah her sabah aynı menüyü uyguluyosun gıdım şaşmadan. bravooo
ya sen mesajları saymışsın ya şekerim ben izin aldım ya o zaman geçersiz oluyor değilmi
eh işte canım uygulamaya çalışıyorum.
izin aldığın zaman ceza almıyorsun cnm.ben kim izinli kim değil pek takip edemiyorum.Ben herkesi sayıyorum değerlndirmesini kaptanımız yapıyor

ah canım benimm çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.veterinere götürdün mü canım?ona göre bir ilaç verir

Kızlar bugün çok yoğun bir gündü yarında misafirlerim var beni bugün izinli sayarsanız sevinirim

afiyet olsun canıım...

Kahvaltı:

½ kk tulum peynirli,tereyağlı 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2-3 lokma krem peynirli t.b. ekmeği (yine dayanamadım)
10 zeytin
10 badem
3 çay

günaydın saphıraaa....

menüü...

sabah..

1.5 yumurta kk

peynir 1kk

zaeytin 10 adet

domates

yeşil çay

Kahvaltı:

½ kk tulum peynirli,tereyağlı 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2-3 lokma krem peynirli t.b. ekmeği (yine dayanamadım)
10 zeytin
10 badem
3 çay

canın sağolsun tatlım afiyet olsuun...

canım çok şükür gittim annemle gelini alıcektim dedim perpanın orada bekleyin geliyorum siz gidinde perpanın metrosunun orda bekleyinyarım saat aramışlar duymamışım gelin arayınca dedi abla biz burdayız sinbirlerim tepeme çıktı hemetroya bindik annem dedi kıızm ben seni yanlış anlamışım dedim az dur ben ablama gidiyim ozaman sorucam sizlere millet bana bakıyo annem gülüyo ay sinir oldum hegittim önce ablama oglum açtı kapıyı teyzem dedi paçalarıma sarıldı annemlere öptürmüyo velet benden ayrılmıyo namazı kıldım secdedeyim teyzem diye boynuma atılmalar seccadenin önüne yatmalar sırtıma çıkmalar kurban oldfugum pek dadlu ya dedim içimden benim evladımda bana öyle yaparmı düşürücem diye aklım çıktı kahvaltı yaptık sonra pazara gittik alışveriş yaptık sonra kendime tapır aldım diyet için agzı kapalı hangara gittim ayakkkabı aldım 2 taneeşim para verdi al diye dedim çeşit çeşit aman al gitsin hangardan herkez alıyo kalan parada yanıma kar kaldı kendim çok akıllıyım he
canım senin adına çok sevindim inan işşallah ömürlü bir sene geçirirsiz stretsiz
bir daha diyeti bırakma kız birde takım kaptanı olucen he içimde kalmasın kusura bakma şimdiden yaptıgım içinseni akıllı seni iş adresini versene seni söylüyüm ben

inş.. bişey olmaz canım üzüldüm ....çok merhametlisin ama kendini yıpratma lütfen...
canım çok merhametliligimden kaybediyorumya elalem çocugunu bekler hastayken ben ise kızımı bekledim sabah korkumdan gözümü açamadım bişey oldu diyeyavrum mantar olmuş malesef ondan huzursuzlugu halini görsen öle ölü gibi kafeste duruyo çıkmıyoda ben alışkın degilmki öle durmasına eşimede dedim elalen yavrusunu bekler sabaha kadar ben ise kusuma onlardan başka birşeyim yokki onlar benim herşeyim kardeşim bile kızıyo çok düşme üstlerine allah korusun abla ölseler çok üzülürsün dediler ama ne yapayıms evyorum insan evladını temizler ben kusumu temiliyorum kafasini temizliyortum vallahi okadarda çok iyi bakıyorum ama neden hasta oluyolarkirabbim şirinime şifa versin işşallah çok agladım eşim kızdı dedim canım bebeklerin gibi oda ölrse ben onsuz ne yaparım

canım mantar olmuş yavrum ya tedaviside çok uzun dedi veteriner ilaç krem verdiler ama oglanla aynı ortamda olmaması lazım kızdan ayrılmıuoki ne yapsam :26::26::26:nereye koysamyedek kafes vardı silivride arkadaşa verdim ordan kim gidip alıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…