Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kıyamam ben Ona ya,kreş iyi gelecektir canım benim

merhaba eski takım arkadaşlarım beni hatırladınız mı

Selam kızlar :)

kahvaltımı yazmıştım.

ara: sade kahve

ara:az tuzlu ayran

akşam:
1 kase ciğer sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
½ pingui

gözüm dönmüştü,ne zamandır böyle olmuyordum

su 2 lt

aynen canım ben de bugünlerde çok zorlanıyorum..inşaallah hayırlı olur kızın için yeni kreşi..
kızlar nerelerdesiniz bakalıım....benim yarın misafirim var temizlik yapyoruum.....sarma yapıcam akşam da yarın içiin çokişim var çook...
geldimmmm...kolay gelsin canım..ben de bugün sarma sardım..gerçi sarmamı beni sardı benmi sarmayı bilemedim..uzuunnnn sürdü...

yatma vaktim geldi ama sana da günadyın safiricim:))

bu saat oldu ancak gelebildim kızlarrrbugün hiç aklımda yokken bütün mutfak dolaplarımın içini indirdim..daha kullanışlı hale getirmeye calıştım aslında tam olarak hala bitmedi ama baya yordu beni...sonra yemek yap falan derkennn..sonrada kvalidemler geldiii...az önce gittiler...size bi bakayım dedim..uyuycam az sonraa

menüüü paylaşımmm......
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
1 domates biraz ceviz.....
ara neskafe
öğleyin 1 kase çorba,
akşam 5 tane lahana sarma yogurt ve 1 portakal...
su 1.5 litre....

selamlar dostlarım kucak dolusu sevgi öpücükleri gönderiyorum hepicinize
4 gündür yatak döşek yatıyorum dün gece antibiyotikden zehirlendim acillik oldum
bornşit grip nezle kanda mikrop hepsi binimum mevcut bende
serumu yedim biraz kendime geldim çok şükür..
aslında bir ay olmadan söylemeyecektim amma velakin dayanamadım bir haftadır sigarayı bıraktım
ayrıyeten hastalık kilo vermemde etkili oldu 65 kiloyum tam 3 kilo vermişim
kaptancazım benim bi ricam olacaktı şimdi ben geri dönmek üzere izne ayrıldım ya bu hafta beni geri döndürebilirmisin
ben 60 kiloda mezuniyetimi istiycem takımın azmine ihtiyacı olan umudunu kaybetmiş bir sürü arkadaşlar var sıra onlara gelsin.
ama malum netim olmuyo yani aslında telden giriyorum ama kk ya girmek saatler sürüyo giremiyorum.abimin şirket vınından giriyorum şu an da..beni mesaj sayımından muaf tutup listede bi kaç hafta daha mezun olana kadar durabilirsem çok sevinirim
hepinizi seviyorum

Ahh canımm benimmm benn o rüyanın 2 gündür gerçeğini görüyorummmİlk günnn gece 2 ye kadar yazdımm ikinci gün doğum günümdü ister istemez oyalandım bitmedii şükür bugün bitti ama bende bittimBütün gün akşama kadar hastanede çalışıp akşamm da sabah kadar ders çalışmamızı bekliyor hocalar yetişmiyor ki canım çok yoruluyorum

canım merhametli arkadaşım benim. Kötü bişey di boşver allah almasın kalbimizden merhametimizi
sagol canım kızım hasta iyileşemedi bebe aspirini ısladım verdim çay kaşıgıyla gözü açıldı az yemde yedi bugünde gene verdim patates haşladımonu yedirmeye çalıştım ama çok az yedi rabbim şifa versi kusuma ishali çok şükür eskisine nazaran iyi geline söz verdim eger iyileştigini görüyüm eski haline dönsün seni çukulataya bogucam dedim kızım yeterki düzelsin hiç bir şeyde gözüm yok

gel sıkıntını alıyım d,cem ama benede sıkılıyorum 2 gündür huzurum yok kuş yüzünden nazaramı geldi ney ya
sagol kardeşim dualarınızı eksik etmeyin inan hatim indirdim kusuma he öyle böyle degilunutmuştum senin hasta olduguna moralim bozukya konuşsan karşımda olsa kulagımdan çıkıp griyo kafa başka yerde olunca
teşekkür eder,m bebem
işşallah canım düşüncesi bile güzel sagolun dualarınız için
geçm,i olsun bbem had egene iyisin işşallah hep böyle gider

slm arkadaşlar..kahvaltımı yaptım...temizliğe girişicem....
kahvaltı menüm.......
2 kk yumurta 1 kk kaşar peynir biraz ceviz 1 domates ve acık şekersiz çay

arkadaşlar evden girmiyorum demin elektrik gittideben evde degilim kardeşimgildeyim nezaman eve giderim bilmiyorum annem ablamda gelin yatıyo kıl dönmesinden operasyon yapıldı mansumanını yaptık çok şükür menü yazamıcam eve gidene kadar beni izinşi sayın gelince mesaj atarım sizlere sabah menüsünde bir taşlama yumurta bir badem 2 çeri domates 5 yeşil zeytin karısık bitki çayı içtim akşamada 6 yemek kaşıgı bamya çorbası bir kepçe mercimek çorbası ve salata azda taze fasülye yumurtalı yicem okadar benim çıkmam lazım kızıa ayıp olmasın

bu arada başlasıgım kilo 95 veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşimdiki kilom 91 yarınada kilomu yazdım ne olur affedin saglık sorunları olunca biliyosunuz akan sular duruyo anneme gelini demedik üzülmesin diye ben bakıyorum kıl dönmesini patlattılar içini ama ameliyat yapamadılar 32 hafytalık hamile oldugu için kendinize iyi bakın sonra görüşürz canlar öpüyorum hepinizide bu arada kızımada ilaçşarı aldık bebe ***** iyi geldi ilaçlarıda epey tuttu 9 tl kadar ev ilaç deposuna döndü elalem şurup şişeleri dolduru eve ben ise kuşun ilaçlarını koyuyorum hayat ne gariprabbim kimseye hastalık vermesin havyan bile olsa evlatlarım onlar rabbim bana bagışlasın işşallah yavrularımı

kısa bir zaman ayrıyız uzak degiliz he gelin iyileşsin evime geçicem işşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
slm 7. grup ben pabya size çoktandır yazakmak istiyordum ama utanıyordum öyle habersiz gittiğim için.Aylar oldu burdan ayrılanı beni tanıyanlar bilir eşimle sorunlarımız vardı ben düzendiğini sanıp evime dönmüştüm neyse uzatmıyım iyisiyle kötüsüyle geçiyor günler.ama bu hafta bir karar aldım tek başıma bir şeylerin üstesinden gelemiyorum psikiyatri uzmanına gittim beni biraz dinledikden sonra ilaç verdi ve psikologa gönderdi haftaya randevum var.gelelim kiloma aldıkça almışım bir ara kayukayu ismiylr tekrar kayıt yaptım burdan sanırım 5. takımda kısa bir süre zayıflamaya çalıştım ama yapadım olmuyor kızlar bir türlü başaramıyorum kendi hep yemek yerken buluyorum. sizler nasılsınız arada gelip bakıyordum sesizce okuyup gidiyordum.

Slmmm kızlarrrr benn geldimmmmmmm:)

Sizleree dee yazamadım kızlarr bu hafta doğru dürüst beni affedinnn nee olurrrrBu hocam beni öldürmeye niyetlii 3 gündür uykusuzm hala dio ki salihaa yarın konu anlatacaksın çalış da gelllAcaba beni ne sanıyorZaten hastalarımda asabi bu aralarrr beni çok üzüyorlarr sıkıntılarını bizden aalıyorlarr hiç seslenmiyorum ama bazen moralim bozuluyor ağllayıp tuvalette rahatlıyom yine yüzlerine gülüyorum üzülmesinler diye Sanırım sinirlerim çöktü benim keşke bir reset tuşumm olsaaBirdeeee adettt olmuyorumm benn 3 hafta gecikmişş bugün hespladım şok oldumNe güzel 4 aydır kendiliğinden geliyorduuu o kadar mutluydum ki Ama yine düzensizlik başladıı vee ben artık bunun için doktora gitmekten sıkıldım...Bugünn yinee bir hastaa 5 dakika önce ateşini ölçmeme rağmen beni doktora şikayet etmişş o da geldi bana kızdı allahtan kayıt etmişim dosyaya yoksa başımı yakacaktıı hastaa ölee kızdımm kiii tammm hastayaa patlayacaktımmm odanın kapısınııııı açtımmmm kafamdan dumanlarr çıkyorduu bi an da durdumm kendi kendime napıyorsun dedim sen şimdiye kadar hiçbir hastana sesini yükseltemedin kendine gel dedim kendimegeri döndüm Allahtan dönmüşüm kendimi affetmezdim tuvalete girdim sinirlerim boşandı ya ağladım rahatladım sonra dedim noluyo banaaSonra adeet olmadığım aklıma geldi tabii Çok hassaşlaştımm yaa bennn birde uykusuzluklaa tabii 3 günde toplam 7 saat uyumuşumm ruh gibi geziyorumm kanımcaaBugün hastamın ateşine bakacağım hastamın yakını dio ki verin biz bakalım dedim bu benim görevim olur mu öle şeyy? Yazık siz çok yoruldunuz ama dioo kıyamam onlara yaa bu yorgunluk adet derdinee onları kırmayayım diye elimden geleni yaptım bugün inş düzelirim kızlar ama en kötüsü şimdi gelio galiba ödem hat ssafhada bende bugün tartıldım artıda çıktım

şirinim demin gözlerimin önünde can çekişe çekişe öldü çok kötüyüm çok ALLAHIM ÇOCUKALARIM ÖLDÜ NE OLUR KUŞUMA ÖMÜR VER DEDİM AMA ÖLDÜÜÜÜÜÜ SON NEFESİNİ ELİMDE VERDİ ELİMDEN GELENİ YEMİNLE YAPTIM GENE EVLADIMI YİTİRDİM BEN BU ACIYA NASIL KATLANICAM BUGÜN OKADARA İLAÇ ALMIŞTIM İÇİRDİM FAYDA ETMEDİİİİİBİR MÜDDET GİREMEZSEM NE OLUR AFFEDİM ŞİMDİ ONU NERİY EGÖMÜCEM ONU DÜŞÜNÜYORUM KARDEŞİMGİLDEYİM KARŞIDA PARK VAR ALLAHIM BEN NE YAPICAM ÖYLE BİR CAN ÇEKİŞTİKİ KAFESTE ONU ÖLE GÖRDÜKÇE İÇİM ACIDI BENİM NEDEN YAVRULARIM ÖLÜYO

hayirli aksamlar kizlar..
bugun tatildim..sabah bucuru okula goturdum..
annemle babamda doktora gitmisti..onlar gelene kadar evi temizledim..kahvaltiyi hazirladim..
kahvaltidan sonra spora gectim..11den 2ye kadar spor salonundaydim..2.30da akapunkturda randevum vardi..
ve sonuclar harikaydi..62.8 kilo ciktimmmmmmmm...adam bana kalirsa diyeti birakabilirsin bile dedi..sonucla iyi cikti..vucudumdaki yag orani vs.
super dedi..sonlar bukadar hizli gitmezdi aslinda ama yaptigim sporun katkisi cok varmis..
ama bunu uzun sure surduremeyecegiimi...yoksa yorgun dusersin fazla sporda zararli dedi..arada birgun dinlen dedi..
yani olumlu seyler duymak guzeldi..bende 60 olana kadar bu hizla gitmek istedigimi soyledim..oda tamam ama enfaz 3 hafta daha dedi..
haftaya resim paylasicam kizlar...ozamantam 60 olacagimi sanmiyorum ama yaklasmis olurum

Canımmm paşammmm bakk çokk üzüldümmm gerçektenn onları çok seviyorsun anlıyorum amaa kendine haksızlık etmee sseninn çocukların ölmüş kuşunda bugünde ölmüş amaa bunun seninlee bir ilgisi yok bizler inançlı insanlarızz değil mi?Eğer sen elinden geleni yapmışsan (ki yaptın) ve onlar yinede ölüyorsaa Rabbim böyle uygun gördüğü içindir seninde sınavın bu yöndedir..Üzüntünüüü paylaşıyorum ve çok da haklısın amaa ne olur kendini suçlama olur mu kıyamam sanaa

Kaptanımmmm seninn adınnnaaa çokk heyecanlandımm yaaaa facede ki fotonda kaç kiloydunn çok merak ettim ben aslında çokk mmeraakk ediyorumm fotonuu senn süpersinnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…