Kıyamam ben Ona ya,kreş iyi gelecektir canım benimZor ve yorucu bir gündü kızlar benim için.Kızım bu aralar çok huysuz.gece doğru dürüst uyumuyor gündüz sürekli ağlıyor birde üzerine misafir iyice yoruldum.Artık baş edemiyorum kızımla.İyice asosyal olmaya başladı.Bizde Okuldaki kreşe göndermeye karar verdik.Bu hafta başlayacak inş.Yarında çarşıya çıkacaz Allah nasib ederse.Akşama ancak gelirim herhalde
aynen canım ben de bugünlerde çok zorlanıyorum..inşaallah hayırlı olur kızın için yeni kreşi..Zor ve yorucu bir gündü kızlar benim için.Kızım bu aralar çok huysuz.gece doğru dürüst uyumuyor gündüz sürekli ağlıyor birde üzerine misafir iyice yoruldum.Artık baş edemiyorum kızımla.İyice asosyal olmaya başladı.Bizde Okuldaki kreşe göndermeye karar verdik.Bu hafta başlayacak inş.Yarında çarşıya çıkacaz Allah nasib ederse.Akşama ancak gelirim herhalde
geldimmmm...kolay gelsin canım..ben de bugün sarma sardım..gerçi sarmamı beni sardı benmi sarmayı bilemedim..uzuunnnn sürdü...kızlar nerelerdesiniz bakalıım....benim yarın misafirim var temizlik yapyoruum.....sarma yapıcam akşam da yarın içiin çokişim var çook...
günaydınlarr
Ancak gitti misafirlerim be canım.Özledin mi yoksa beni hmmm
Neden teslim edemedin canım Allah yardımcın olsun bitanem.Az kaldı kurtulacaksın şu hocaların zulmünden.Valla üniversitedeyken canımı çıkarmışlardı.O kadar zorlanmışım ki bilinç altıma yerleşmiş.Mezun olalı neredeyse 7 yıl olacak ben hala arada rüyamda sınavda olduğumu geçemediğimi ödev yetiştiremediğimi falan görürüm
sagol canım kızım hasta iyileşemedi bebe aspirini ısladım verdim çay kaşıgıyla gözü açıldı az yemde yedi bugünde gene verdim patates haşladımonu yedirmeye çalıştım ama çok az yedicanım merhametli arkadaşım benim. Kötü bişey di boşver allah almasın kalbimizden merhametimizi
gel sıkıntını alıyım d,cem ama benede sıkılıyorum 2 gündür huzurum yok kuş yüzünden nazaramı geldi ney yaKızlarrrrrr bennnn geldimmmmmÇokk uykusuzummm 3 gündür vee dün teslim etmem gereken ödevimi binbir bahaneylee teslim edemedim hocayaa bu gecedee amann sabahlarrr olmasınn galibaaa bitmişş vaziyetteyimm veee çokk sıkıldımm püfffffffff
sagol kardeşim dualarınızı eksik etmeyin inan hatim indirdim kusuma he öyle böyle degilbencede en mantiklisin canim, fiyati baya tuzluymus..imkanin varsa super tabi..ama obur turlu bizim evdede kosu bandi var,,emin ol spor salonundayken daha direncli oluyorsun ve kolay kolay sikilmiyorsun..evdeyken sikila sikila binerdim kosu bandina..ama spor salonunda hem grup spor/dansina giriyorum hem aletler..bazende gevsemek icin sauna
canim isteyerek birakmadim..hastalanmistim ya enson..persembeden hafif yemistim..cumada ayni ama haftasonunu sirf yogurtlan gecirdim..simdi duzene girdim tekrar..yoksa yolun sonunu gormusken hic diyete son verilirmii
kusunada gecmis olsun canim..insallah cabucak duzelir sende rahatlarsin
ben anca gelebildim safisimm..sifre alan oldu bugun
Sana kolay gelsin bitanem..sarmalardan uzak dur tmm
insallah bitanem..bugunde spora gittim 3 saat..daha dogrusu 2.30 saat 30dk sauna girdim...
yarinda izinliyim..hem spor salonuna hemde yuzmeye gitmeyi planliyorum..ki cumaya bomba gibi gelimmm
tamam canim seni dun icin izinli sayariz..ama bugunde hala goremedim seni:26::26:
teşekkür eder,m bebemHayırlı olsun aldıkların canım güle güle giy.Yavruşuna da Allah şifa versin
Afiyet olsun canım
Bu dua mı ayet mi canım.Kaynağı var mı
Canım bu sorunun muhatabı benim galiba.Bana söyleyen bayan Dr o zaman ibni sina da yeni başlamıştı adını hatırlamıyorum.Çok garip biriydi.Bilmiyorum hala devam ediyor mu
işşallah canım düşüncesi bile güzel sagolun dualarınız içinCanım sana Allah öyle özel bir evlat verecek ki,bu ödediğin bedeller altın gibi gelecek sana,öyle hissediyorum ki,o kadar çok dua edenin var kiiiiiMinik kuşumuza da Allah şifa versin canım
100 lira biraz tuzlu gibi geldi bana ama,saunalı havuzlu duşlu komple spor salonları o fiyatta genelde,öyle mi orası da canım benim?
Kıyamam sana canım ya,Allah güç versin
Aslında eliptik bisiklet muhteşem bir alet canım benim,ayda 100 lira spor salonuna vereceğine ayda 50 lira taksitle koşu bandı da alabilirsin diye düşündüm aslında bi anda ama,tabi sen daha iyisini bilirsin canım benim
geçm,i olsun bbem had egene iyisin işşallah hep böyle giderselamlar dostlarım kucak dolusu sevgi öpücükleri gönderiyorum hepicinize
4 gündür yatak döşek yatıyorum dün gece antibiyotikden zehirlendim acillik oldum
bornşit grip nezle kanda mikrop hepsi binimum mevcut bende
serumu yedim biraz kendime geldim çok şükür..
aslında bir ay olmadan söylemeyecektim amma velakin dayanamadım bir haftadır sigarayı bıraktım
ayrıyeten hastalık kilo vermemde etkili oldu 65 kiloyum tam 3 kilo vermişim
kaptancazım benim bi ricam olacaktı şimdi ben geri dönmek üzere izne ayrıldım ya bu hafta beni geri döndürebilirmisin
ben 60 kiloda mezuniyetimi istiycem takımın azmine ihtiyacı olan umudunu kaybetmiş bir sürü arkadaşlar var sıra onlara gelsin.
ama malum netim olmuyo yani aslında telden giriyorum ama kk ya girmek saatler sürüyo giremiyorum.abimin şirket vınından giriyorum şu an da..beni mesaj sayımından muaf tutup listede bi kaç hafta daha mezun olana kadar durabilirsem çok sevinirim
hepinizi seviyorum
şirinim demin gözlerimin önünde can çekişe çekişe öldü çok kötüyüm çok ALLAHIM ÇOCUKALARIM ÖLDÜ NE OLUR KUŞUMA ÖMÜR VER DEDİM AMA ÖLDÜÜÜÜÜÜ SON NEFESİNİ ELİMDE VERDİ ELİMDEN GELENİ YEMİNLE YAPTIM GENE EVLADIMI YİTİRDİM BEN BU ACIYA NASIL KATLANICAM BUGÜN OKADARA İLAÇ ALMIŞTIM İÇİRDİM FAYDA ETMEDİİİİİ BİR MÜDDET GİREMEZSEM NE OLUR AFFEDİM ŞİMDİ ONU NERİY EGÖMÜCEM ONU DÜŞÜNÜYORUM KARDEŞİMGİLDEYİM KARŞIDA PARK VAR ALLAHIM BEN NE YAPICAM ÖYLE BİR CAN ÇEKİŞTİKİ KAFESTE ONU ÖLE GÖRDÜKÇE İÇİM ACIDI BENİM NEDEN YAVRULARIM ÖLÜYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?