Ytmz yemiş4 dilim pasta yiyen kim
Karistirsim ben
Foto atsana mali özeldenkuzum ben 78e indiğimde bile gayet zayıf duruyodum.benim sorunum yüzümle.burnum uzun olduğu için zayıflayınca yüzüm çirkin duruyo gargamel gibi
Aslinda 65 di ben onunda altina indimHedef kilon kaçtı balım söyler misin bana bende yok onlar
Sen foto attiginda kilonu hic belli etmiyrdun... keske herkes oyle olsa etin sıkı heraldeyok yok değil kuzum herkes aynı şeyi söylüyodu.daha fazla zayıflama yüzün çok kötü oluyo burnun çok ortaya çıkıyo diye.Laz burnu bendeki
Canım takimizda şuan yeni üyeye ihtiyacımız yok cuma yarışmalarına katılmak istiyorum bölümünden ihtiyacı olan TK görebilirsin canım iyi kilo vermelerMerhaba Derya ben. Takiminizda yer varsa burda sizinle kilo vermek istiyorum
Ytmz listedemiydi kafam karisti yaaaYtmz yemiş
Onu bana bu sıra herkes söylüyor...Yüzüm bozulmuşyok yok değil kuzum herkes aynı şeyi söylüyodu.daha fazla zayıflama yüzün çok kötü oluyo burnun çok ortaya çıkıyo diye.Laz burnu bendeki
Listede canım ben listede değilimYtmz listedemiydi kafam karisti yaaa
Kız bana 80 kiloya indiğimden beri yeter diyo :)) popom göbeğim küçülsün de varsın burnum büyüsün :))yok yok değil kuzum herkes aynı şeyi söylüyodu.daha fazla zayıflama yüzün çok kötü oluyo burnun çok ortaya çıkıyo diye.Laz burnu bendeki
Tesekkur ederim bilgi icin.Canım takimizda şuan yeni üyeye ihtiyacımız yok cuma yarışmalarına katılmak istiyorum bölümünden ihtiyacı olan TK görebilirsin canım iyi kilo vermeler
Cansın sen
Nevrosum seni biliyorum listede degilsin.3600 onunu hemen kes canom.Cogu odemdir hemen gider.Eskiye donme kuzumListede canım ben listede değilim
Foto yok kuzum.telefonu fabrika ayarlarına döndürünce herşey gittiFoto atsana mali özelden
HahahahKız bana 80 kiloya indiğimden beri yeter diyo :)) popom göbeğim küçülsün de varsın burnum büyüsün :))
Canım istersen bu hafta mezun olursun direk yok dersen rezerve yaparizYtmz listedemiydi kafam karisti yaaa
Kız günde 10000 ip atlamışsın.. ben 300ü zor atlıyorum .Ay evet ben o 4 kilo verdigim hafta baya tepki almistim yemedim hicbirsey cunku cok kotu haftam olmustu ... az yememin sebebi buydu ben morelim bozuk olunca asla yememama spr yapiyordum sporun anasini aglatirim hep
Yolculuk ne zaman kuzumİyi geceler
Kız bana 80 kiloya indiğimden beri yeter diyo :)) popom göbeğim küçülsün de varsın burnum büyüsün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?