Yok canim 59 a cekermisin hedefimiCanım istersen bu hafta mezun olursun direk yok dersen rezerve yapariz
Yok canım bekletmem onun önünü keseceğim .Cuma başladım zatenNevrosum seni biliyorum listede degilsin.3600 onunu hemen kes canom.Cogu odemdir hemen gider.Eskiye donme kuzum
estağfirullah vaytım siz iyiki varsınızBüşra sabah 11 den bu yana burayla bogusuyorum enayi miyim ben neden buradayım iki çocuğum evim onca isim varken salak mıyım ben neden siz kilo verince bana para mı takıyorlar madalyami veriyorlar böyle bir günde böyle bir durumda böyle bir haftada haydi geçtim diğer haftaları yapılacak şey mi hayır
Peki ben gerçektende salak mıyım ya miu salak mı bu kadar uğraşıyoruz didiniyoruz bize ne sizin kilonuzda ya diyip kenara cekilmiyoruz bu kadar hakarete laf sokmaya maruz kalıyoruz evet bir kere daha anladım ki salagiz biz
Cuma günü hatırlat balım rezerve yapalimYok canim 59 a cekermisin hedefimi
2 hafta mezun olmam
Daha isim var
Biraz sıkı sanırım.kemiklerin mi ince diyolar ama hayvan gibi kemik var bendeSen foto attiginda kilonu hic belli etmiyrdun... keske herkes oyle olsa etin sıkı heralde
Hayırdır kuzum ne olduHarbi sinirlerim tavan oturdum ağlıyorum artık yeter bırakacağım her şeyi gidecegim
Beni beni tevonuzu da zayiflatin da o zmaan bi dusunekHarbi sinirlerim tavan oturdum ağlıyorum artık yeter bırakacağım her şeyi gidecegim
ben4 dilim pasta yiyen kim
Karistirsim ben
10250Kız günde 10000 ip atlamışsın.. ben 300ü zor atlıyorum .
Doğru açıyı yakalayınca resimler güzel duruyo tabiki deOnu bana bu sıra herkes söylüyor...Yüzüm bozulmuşBence gayet iyi resimlerde öyle görünmüyor
Ulaaaaa
Yok bence ficutun super versen 70 olsan bencede iyi yuzden gittimi kotu mesela benim agzim burnum minnaktir . Etim yumuşak uyuz olurum o yuzdenBiraz sıkı sanırım.kemiklerin mi ince diyolar ama hayvan gibi kemik var bende
Diyeti bırakıp dengeli beslenmeye başlayınca yüz düzeliyorDoğru açıyı yakalayınca resimler güzel duruyo tabiki de
Kız nasıl kalp krizi geçirmedin..10250wvet evet bende bana sunu yapamazsin dedikleri an kuduruyorum atladim valllah:) 2 saat surdu kannter iciinde kalmistim ama nefesim super acilmisti 50p birden atliyordum
Bugünkü olay başlı başın azatende bende üzerine tuz biber vaytım üzülme ya canını çok sıktım bendeHarbi sinirlerim tavan oturdum ağlıyorum artık yeter bırakacağım her şeyi gidecegim
bana kızdı vaytım cıss coss yedik bıgünde ban falanHayırdır kuzum ne oldu
midem ağrıdıUlaaaaa
Nettin sen
Gızzz nasil hunharca yesin
Alerjidemi olmadim
Once 100 er 100 er atladim acildim en son 500 birden atlamisiim. Birde asiri spor yapan biriyim :) seviyorum :) 2 3 aydan fazladir ip atliyordhm kiz once 1000 ile basladimKız nasıl kalp krizi geçirmedin..
Mali ilk birden zayıflayınca yüz boşalıyo tabi ama zamanla oturuyo .. bak ben önce çirkin olurum demiştim zayıflayınca .. şimdi annem bile diyo bende yüzün çirkin olur demiştim ama güzelliğini saklamışsın diyo.. benimde yüzüm uzundurDoğru açıyı yakalayınca resimler güzel duruyo tabiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?