Sivas ta saat farkı mı vardı ki,bu saatte yapıyorsun kahvaltıyı?Ben de bi kahvaltı yapayım artık
Hiçbir şey yapmayacağımYani yanına cıss mı yapacaksın
Niye gız,tavuk göğsü diyince birşey olmuyor da ,memesi diyince mi oluyor,ha göğüs ha meme
Allah iyiligini zeynep tamam ben senden yemek tavsiyesi istemiyorum
Sen yarismaya katilmistin dimi
Dun benim masamda 6 cesit cis vardi amaaaa ben bugun tattida sabah eksi ciktimm cok mutluyummm emek demekkk eksiii demekkkk sabirrr demek eksiii dmekkkk dayanmak demek eksii demekkkk irade demekkk eksiiiii dmekkkkYani yanına cıss mı yapacaksın
Kim gelecek?Hiçbir şey yapmayacağım
Ben de bakıyım sana ne fikr olucek kopya cekem. Benim evde mantar varKiźlar bugun ne yemek yapcaksiniz yaaa bi diyin bakim cabuk
Niye gız,tavuk göğsü diyince birşey olmuyor da ,memesi diyince mi oluyor,ha göğüs ha meme
Bu sefer katılmadım.
Aynen öyle canım.Dun benim masamda 6 cesit cis vardi amaaaa ben bugun tattida sabah eksi ciktimm cok mutluyummm emek demekkk eksiii demekkkk sabirrr demek eksiii dmekkkk dayanmak demek eksii demekkkk irade demekkk eksiiiii dmekkkk
Kararlı olamk demekkk eksiii olmakk demekkkkkkkkk
yavrum kıyamam ya.oyy anam hayvan beslemek güzel de işte ölümleri insanı çok yıkıyo.evin bir üyesi oluyolar işteBenim de çok sevdiğim bi tavsanım vardı. Minikken kocaman olana kadar besledim. Bi yağmurlu günde kayboldu. Çok üzüldüm. Aradan epey zamn geçti bigün bahceyi temizliorz .meğer tahtaların arasına sıkışmş. Sadece tüyleri kalmıştı. Dokununca dağıldı. Gözleri boşluktü.
Kıyma kavurup salçayla üstüne ekle karnıbaharı sıcağı ile pişerdeynepnaz karnibahar brokli yogrutlma disinda ne yapalirim hizli
Eşler pazar günü evde olduğundan yemek düzeni de değişiyor pazar günleriBen de bakıyım sana ne fikr olucek kopya cekem. Benim evde mantar var
Bulgur pilavı mantar sote yapsam. Et li yapsam ya . Dün tavuk bugün tavuk olmaz
3 teyzem sadeceKim gelecek?
Ayy ismi de ne tatlı ymisss. Üzülme nepayalim. Allah başka acı vermesinAynen öyle. Sırf onu bırakamadığımdan Urfaya gitmezdim... Emanet edeceğim arkadaşıma güvenmeyip ...
Ev şimdi sessiz. bi eş almıştık bu sene... Onu görünce daha çok üzülüyorum. Öylece duruyor bana bakıyor yalnız kaldı Sevoşum. Bu sene feylesofla kafes yaptıydık ahşap kocaman... İçinde yavrularını büyütecekti olmadı...
Çok bağlanmışım ona. Şimdi daha iyi anlıyorum
Teskkurler hippocumKıyma kavurup salçayla üstüne ekle karnıbaharı sıcağı ile pişer
Evet kahvaltı degistigi gibi. . Neyseki k.v. k.baba yok . Ben neyaprsam kocam okey der. Kendisi de benle beraberaber yani doğumumdan sonra 5 Kilo vermişEşler pazar günü evde olduğundan yemek düzeni de değişiyor pazar günleri
Teyzeler yemeği çok yer3 teyzem sadece
Sağol kuzum
sabaha karşı uyudum gülüm. E uyanıp kendime gelmem bu saati buluyor haliyleSivas ta saat farkı mı vardı ki,bu saatte yapıyorsun kahvaltıyı?
amin voronescim sağolAyy ismi de ne tatlı ymisss. Üzülme nepayalim. Allah başka acı vermesin
Hipoya kalp ,bana kusma smileyi ,kavga smileyi ,al bu da benden sanaTeskkurler hippocum
kuzucum seni cok iyi anliyorum, cok zor biliyorum. Eş al istersen kuzucum, yanliz kalmasin ona da kiyamam kiAynen öyle. Sırf onu bırakamadığımdan Urfaya gitmezdim... Emanet edeceğim arkadaşıma güvenmeyip ...
Ev şimdi sessiz. bi eş almıştık bu sene... Onu görünce daha çok üzülüyorum. Öylece duruyor bana bakıyor yalnız kaldı Sevoşum. Bu sene feylesofla kafes yaptıydık ahşap kocaman... İçinde yavrularını büyütecekti olmadı...
Çok bağlanmışım ona. Şimdi daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?