hoşgeldin canım evet dönmiceklerde takımda dağıldı kapanır kesin benceIyi aksamlar kizlar. Noldu Boyle ya? Miu ve digerleri donmuyeceklermi ?
Cok uzucu gercektenhoşgeldin canım evet dönmiceklerde takımda dağıldı kapanır kesin bence
Kazen bey mezun madalyası için teşekkür ederim.
7. Takım 'la ilgili ne düşünülüyor acaba? Bize ufak bi bilgilendirme yapabilmeniz mümkün mü?
Hayirdir insallah
Neler okuyorum
Arkadaşlar benim banım açıldı, çok tatsizim, söyleyecek çok şeyim var ama söylemeye takadim yok.
Sadece şunu söylemek istiyorum üyelik iptali yaptıran arkadaşlarım, siz ailedensiniz bir yarışma ya da bir grup insana kızıp aile dağıtılmaz. Gerekirse geyik topiginde, gerekirse günlüklerde, nerde olursa olsun bir araya gelelim. Yarışmak zorunda değiliz, insanların hırsları bizi yıpratmasın, bu yazıyı umarım okuyup geri dönersiniz.
MiuLego özellikle sana ve ausencia ya sesleniyorum, grubu dağıtmayalım. Biz sendeleyince gelip yazanlar oldu, bunlara izin vermeyelim. Saygımız ve sevgimiz daim olsun lütfen.
Umarım üslup hatası yapmamışımdır, yaptıysam affola, sadece arkadaşlarımın dağılıp gitmesine gönlüm razı gelmiyor.
Canım seninle tanışamadık ama adını hep duydum, ben fatma memnun oldumYine olacak insaalah canim.
Ben şok.. niye dağıldık noldu yaa.. kaptanlara bi haksızlık yapılmıi sanırım.. hiç bişey anlamadımmm
Sağol kuzu, boşver mezuniyeti
Ya hepfit ne bicim duygulandim seni goruncemezuniyetin hayirli olsun diyemiyorum
hepfit nasilsin canim?
Kuzu miu ya biraz zaman ver, kolay değil ama bizi terk etmeyeceğini düşünüyorum. Mium inşallah okuyorsundurhepfit mevzuniyetin hayırlı olsun miu olsa sana ne kalpler ne öpücükler verirdi tüm arkadaşlar tebrik ederdi şimdi yakamozda böyle şaşıracak hiç
Üzgün snileyi koymamıştım hep kalp hep sarılmaca sevinmece smileyleri çok üzgünüm
Fatma'm bi özetlermisin Can'ım sorun ne ?.Giden arkadaşlarımiz üyelik iptal eden arkadaşlarımız banli arkadaşlarımız oldu
Sebep ne canimGiden arkadaşlarımiz üyelik iptal eden arkadaşlarımız banli arkadaşlarımız oldu
Selammmm,yarın başlıyorum diyete cuma kilo bildireceğim falan yazacaktım n'oluyor arkadaşlar..bi geçmişe gideyim..
Fatma'm şoktayım 7. Takım dağılır mı ya..kim bu hale getirdiyse elini taşın altına koyup durumu toparlasın..Ayyy bugün nekadar aklıma geldin hülya ne derdi acaba takım dağılıyor toparlanmak için ne yapılır diye
Fatma'm bi özetlermisin Can'ım sorun ne ?.
Sebep ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?