- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tamam atarsın kuzum bende eve gidince yazarımyuh
ben sana menüyü snapten atarım yaptıkça
burda şeyetmiyim şimdi
sizede kolay gelsin kuzum,yorucu bir akşam bekliyor senide,işleriniz rast gitsin inşallah
ya tavuk haşladım ama pek fazla et yok üstünde haşlamalık aldım ben bundan ne çorbası yapsamki akşama.domatesli pirinç çorbası geliyo aklıma o da bana uymaz.ne yapim bi akıl verin
Mor hatun demek ki saatlerce buradasınSabahın geçmişini okuyorum, daha akşam var
Benim nicki de geçen feylesof öğrendi. Pc açık unutmuşum. Girip okusa ve malinin miunun bana olan aşkını görse kendinden utanırAy zaten değişiklik zor benim için çelme aklımıeflal çok mimli yav saklamak lazım onu
Ziraat hiç kullanmadığım bi banka flavırım... Babam da dedi onu. İlla şubeye gidip almam lazımmışİğde internet bankacılığın varsa eski dekontları bastırabilirsin belki
Tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen hafta: 69.9
Güncel: 69.6
Fark:0.3
Yüzde:%0.42
Vaaaav tebriklerKilo bildirimi
2 hafta önce : 64.0
Geçen hafta : 62.8
Bu hafta : 61.1
Evet canım inşallah
Oyyy sorma. Neyse ki yemek vs yaptım hepMor hatun demek ki saatlerce buradasın
Ya aslında benim tam 7 yıllık nickim. İki degişim hakkım kaldı geri dönerim belkiBenim nicki de geçen feylesof öğrendi. Pc açık unutmuşum. Girip okusa ve malinin miunun bana olan aşkını görse kendinden utanırO günden beri değiştireyim diyorum ama istemiyorum da
Ziraat hiç kullanmadığım bi banka flavırım... Babam da dedi onu. İlla şubeye gidip almam lazımmış
O zaman biraz daha durayım da bassın burayı miu korkar belki asılmaz bana rahat edermOyyy sorma. Neyse ki yemek vs yaptım hep
Ya aslında benim tam 7 yıllık nickim. İki degişim hakkım kaldı geri dönerim belkiaaaa hemen değiş enişte furur yoksa kızları
Aaa mali işe başlamışsın, hayırlı olsunyapı markette kasaya bakıcam kuzum
Miu korkar mı hiçO zaman biraz daha durayım da bassın burayı miu korkar belki asılmaz bana rahat ederm
Oyyy sorma. Neyse ki yemek vs yaptım hep
Ya aslında benim tam 7 yıllık nickim. İki degişim hakkım kaldı geri dönerim belkiaaaa hemen değiş enişte furur yoksa kızları
biz buluşmuştuk dimiiiiiiiiiii
unutmayalım unutturmayalım
ne gıybeti canım kim gıybet yapmış
Kızlar bildirimler 2 haftalık alındı biliyorsunuz
artı yüzdeler aynen kalıyor
eksi yüzdeler 2'ye bölünüyor kural gereği.. Durum çok fena.. ne olursa olsun baraj olan %0.300 altına düşmemliydik.. ve evet düştük..
artı olanlarımız çok fazla..
şimdi toparlanma zamanı..
herkes diyetine sımsıkı sarılacak sımsıkııııııııı
anlaştık mı?
lütfen!
özel ricamdır.. Tek işimiz diyet yapmak burada.. yedim dayanamadım demek yok..
her bir liste üyesi ve liste dışı örnek olacaklar çok iyi eksi ve yüzde ile gelip bu haftayı unutturacak bizlere..
SİZLERE GÜVENİYORUM..
SIKI DİYET! SIKI SPOR!
HEDEF HAFTAYA CUMA
Beni ve kendinizi ve takım arkadaşınızı üzmeyin..
Ağza atılan her lokmada akılda olsun bu
Denk gelirsen mudo da kocaman bardaklar var 400 ml uzerinde notlar yaziyo ingilizce.koskocaman water yaziyo degisik renklerde var ben onu kullaniyorum evde iyi oluyor.
Evet canim
temeeem sen nasıl isterseenYok be olur mu yendin işte
Bu hafta yine mortiyiz hadi bakalım. Bu sefer yenecem
Üzülmesin diye kız... Sonra herkes gece kocasının yanına gidince üzülüyor burda ağlıyor kuytularda çok yalnızım diyeMiu korkar mı hiçama şimdi sende ona boş değilsin yeme beni
yok kuzucum daha başlamadım bugün görüşmeye gittim sadece.haber bekliyorum adamlardanAaa mali işe başlamışsın, hayırlı olsun
Seni boş mu bıraktım dün sen gelmedin wc deydinÜzülmesin diye kız... Sonra herkes gece kocasının yanına gidince üzülüyor burda ağlıyor kuytularda çok yalnızım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?