Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yuh

ben sana menüyü snapten atarım yaptıkça
burda şeyetmiyim şimdi

sizede kolay gelsin kuzum,yorucu bir akşam bekliyor senide,işleriniz rast gitsin inşallah
Tamam atarsın kuzum bende eve gidince yazarım sağol canım benim
ya tavuk haşladım ama pek fazla et yok üstünde haşlamalık aldım ben bundan ne çorbası yapsamki akşama.domatesli pirinç çorbası geliyo aklıma o da bana uymaz.ne yapim bi akıl verin

Tavuk suyu çorbası yap canım az etlerinden de didiklersin mis gibi

Ay zaten değişiklik zor benim için çelme aklımı eflal çok mimli yav saklamak lazım onu
Benim nicki de geçen feylesof öğrendi. Pc açık unutmuşum. Girip okusa ve malinin miunun bana olan aşkını görse kendinden utanır O günden beri değiştireyim diyorum ama istemiyorum da

İğde internet bankacılığın varsa eski dekontları bastırabilirsin belki
Ziraat hiç kullanmadığım bi banka flavırım... Babam da dedi onu. İlla şubeye gidip almam lazımmış

Mor hatun demek ki saatlerce buradasın
Oyyy sorma. Neyse ki yemek vs yaptım hep
Ya aslında benim tam 7 yıllık nickim. İki degişim hakkım kaldı geri dönerim belki aaaa hemen değiş enişte furur yoksa kızları

Oyyy sorma. Neyse ki yemek vs yaptım hep

Ya aslında benim tam 7 yıllık nickim. İki degişim hakkım kaldı geri dönerim belki aaaa hemen değiş enişte furur yoksa kızları
O zaman biraz daha durayım da bassın burayı miu korkar belki asılmaz bana rahat ederm

Kafaya taktı beni susmadı gitti

biz buluşmuştuk dimiiiiiiiiiii

unutmayalım unutturmayalım

ne gıybeti canım kim gıybet yapmış

He valla buluştukkkkkk

Ay ben liste disiyimmmm
Ama katılıyorum bu duruma
Yeniycem, öğlen yemeği sonrası bı sütlü kahve bitti gitti sıkmadan olmayacak

Denk gelirsen mudo da kocaman bardaklar var 400 ml uzerinde notlar yaziyo ingilizce.koskocaman water yaziyo degisik renklerde var ben onu kullaniyorum evde iyi oluyor.

Evet canim

Ay güzelmiş ya denk gelirsem
Alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…