Artı neden bölünmüyorKızlar bildirimler 2 haftalık alındı biliyorsunuz
artı yüzdeler aynen kalıyor
eksi yüzdeler 2'ye bölünüyor kural gereği.. Durum çok fena.. ne olursa olsun baraj olan %0.300 altına düşmemliydik.. ve evet düştük..
artı olanlarımız çok fazla..
şimdi toparlanma zamanı..
herkes diyetine sımsıkı sarılacak sımsıkııııııııı
anlaştık mı?
lütfen!
özel ricamdır.. Tek işimiz diyet yapmak burada.. yedim dayanamadım demek yok..
her bir liste üyesi ve liste dışı örnek olacaklar çok iyi eksi ve yüzde ile gelip bu haftayı unutturacak bizlere..
SİZLERE GÜVENİYORUM..
SIKI DİYET! SIKI SPOR!
HEDEF HAFTAYA CUMA
Beni ve kendinizi ve takım arkadaşınızı üzmeyin..
Ağza atılan her lokmada akılda olsun bu
Tebrikler esra . Yine .1 var kilo da
Üzülmesin diye kız... Sonra herkes gece kocasının yanına gidince üzülüyor burda ağlıyor kuytularda çok yalnızım diye
Diyomm bu kim, meğer bizim kızmış
öyle çok duru oluyo kuzum ya benim adam sevmiyo.sebze çorbası olur mu peki azcık mercimek bulgur da atarım kıvam versin diye.olar mı ki acepTamam atarsın kuzum bende eve gidince yazarımsağol canım benim
Tavuk suyu çorbası yap canım az etlerinden de didiklersin mis gibi
Masumum işte PAzartesi günü Mersin'den fakslayacaklar ben de ya pokula fakslayacam ya da direkt götürecem... Okulun kendi hatası yüzünden uğraşacam ya
Olur neden olmasın sebze çorbası da çok güzel olur biraz daha uğraştırıcı ama nefis oluröyle çok duru oluyo kuzum ya benim adam sevmiyo.sebze çorbası olur mu peki azcık mercimek bulgur da atarım kıvam versin diye.olar mı ki acep
Hoşgeldin canimooooHoşbuldum nevommm
Masumum işte PAzartesi günü Mersin'den fakslayacaklar ben de ya pokula fakslayacam ya da direkt götürecem... Okulun kendi hatası yüzünden uğraşacam ya
Kadını bi duyaydın keşke telde. Seni mezun etmem dedi... La kadın diyorum bak ben o harcı yatırmasam sistem açılmaz not girişim yapılmaz ders alamam... Anlatamadım. En son ben de carladım sen kimsin diye. Pazartesi gidersem yolarım herhalde o kadını
Hee kayıttayken gördüydüm biraz iri kıyım bişeyAy bende geleyim
Beraber yolalimmmm
İnşallah haldersin canım
Çaktırma kız nevo duymasinTebrikler esra . Yine .1 var kilo da
Hoşbulduk canım menülerini beğenmedim söylemedi deme bir daha ciss göreyim mideni kezzaplayacagim
Verooo diyet nasıl gidiyorHoşgeldin canimoooo
İyi yaa. Ekmek paketli yicek yemiom. Şükr eksi oldi bugünVerooo diyet nasıl gidiyor
Ben de geleyim, dayak yesem de olur şu enerjimi bi şekilde atayimHee kayıttayken gördüydüm biraz iri kıyım bişey
Tek başıma gidersem dövebilir
Sonra gelir anlatırım şurama da furdu burama da furdu dinlene dinlene dövdü. Oh ne güzel dayak yedim rahatladım diye
Bende bu diziye bayılırdım tekrarlarinj bile izledim
Tamam Pazartesi niyetim var gitmeyeBen de geleyim, dayak yesem de olur şu enerjimi bi şekilde atayim
Oooo Esram sen de mi L&M cisin... Nehir de öyleBende bu diziye bayılırdım tekrarlarinj bile izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?