- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tanıyamadım kimki acaba hiccc benle alakası yok yani
yok kız düdüklüye attın mı macun gibi oluyo hepsiOlur neden olmasın sebze çorbası da çok güzel olur biraz daha uğraştırıcı ama nefis olur
Bende gelem bende gelem ne olur bende gelemmmmTamam Pazartesi niyetim var gitmeye
La hayatımda ilk kez bütsüz geçtim dedim o dönemi de iptal edecek kadın güya
Tamam Pazartesi niyetim var gitmeye
La hayatımda ilk kez bütsüz geçtim dedim o dönemi de iptal edecek kadın güya
Aynen kuzumhadi eflalim artık her hafta eksi ile bekleniyorsun takımdan
maşallah artılar verilmiş
daha artı ile uğraşmak yok ama
ve gidince eliptik yaparsın hıncını ondan alBen de geleyim, dayak yesem de olur şu enerjimi bi şekilde atayim
Gel tabi ballı lokmam. Sensiz olar mı heçBende gelem bende gelem ne olur bende gelemmmm
Teli vardı aradım da 4 te kapatıyorlarmış. Korktu bence bizdenGeliom bugün gidek
Kavga var dediniz panpa bensiz olmazzz demi amaGel tabi ballı lokmam. Sensiz olar mı heç
Teli vardı aradım da 4 te kapatıyorlarmış. Korktu bence bizden
ve gidince eliptik yaparsın hıncını ondan al
Dışarda kistiririzGel tabi ballı lokmam. Sensiz olar mı heç
Teli vardı aradım da 4 te kapatıyorlarmış. Korktu bence bizden
Dimi ya gelecek diye yıllarca bekleyecek anlattiginda ağladım ok güzel bir diziydiOooo Esram sen de mi L&M cisin... Nehir de öyle
Bu diziyi izleyen birini görünce sanki o gemi gelecek gibi oluyor
hee benim de alt bacaklar iptal dün bissürü ip atlayınca.bugün atlamicam ip.çok yürüdüm bugün yeterHirsimdan 1.5 saat tempolu yürüdüm bacaklarım ağrıyor
Dışarda kistiririz
Aaa hayret bir şey ya. Halledersin inşaallah canım yaBir işimi daha halledemedim. Tövbe ya... Formasyon 2. dönem makbuzum kayıpmış. Gittim bankaya yenisini çıkarttırmaya. Nerde yatırdıysanız orda çıkartırsınız Sivas2ta yatırmamışsınız dedi. Heee ben o sıra Mersin'deydim. Offf kime diyecem de Mersinden çıkarttıracak şimdi...
Formasyondaki kadına da sinir oldum. Harcı yatırmasam ders kaydımı yapamazdık sistem açılmazdı diyorum. Makbuz olmadan mezun edemem diyor...
La hep beni buluyor ya. İlk defa eğitimle ilgili bi işim takılmadan devam etti dedim o da sonda uğraştırıyor gene
Ay yazayım da rahatlıyım dedim
Aaa hayret bir şey ya. Halledersin inşaallah canım yaBir işimi daha halledemedim. Tövbe ya... Formasyon 2. dönem makbuzum kayıpmış. Gittim bankaya yenisini çıkarttırmaya. Nerde yatırdıysanız orda çıkartırsınız Sivas2ta yatırmamışsınız dedi. Heee ben o sıra Mersin'deydim. Offf kime diyecem de Mersinden çıkarttıracak şimdi...
Formasyondaki kadına da sinir oldum. Harcı yatırmasam ders kaydımı yapamazdık sistem açılmazdı diyorum. Makbuz olmadan mezun edemem diyor...
La hep beni buluyor ya. İlk defa eğitimle ilgili bi işim takılmadan devam etti dedim o da sonda uğraştırıyor gene
Ay yazayım da rahatlıyım dedim
Kaç zamandır işlerim rast gidiyordu şaşırıyordum ben de alla alla noldu ki şimdi diye. Normale döndümAaa hayret bir şey ya. Halledersin inşaallah canım ya
Teşekkürler iğdem..hippotalamus bacım dünki partinin coşkusundan unuttum demeyi...
Dün okudum başarı hikayeni... Ne de güzel zayıflamışsın sen
Tebrik ederimmmm
Canım benim yarışmaya yaptığım çorbaya baköyle çok duru oluyo kuzum ya benim adam sevmiyo.sebze çorbası olur mu peki azcık mercimek bulgur da atarım kıvam versin diye.olar mı ki acep
Eşim de izlerdiOooo Esram sen de mi L&M cisin... Nehir de öyle
Bu diziyi izleyen birini görünce sanki o gemi gelecek gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?