Bilmiyoruz ki noldu
Tümör var memişlerinin orda
O dolaşım sistemi etkilemiş
Kötü huylu yüksek ihtimal
Bekliyorz
Birkaç saate belli olur bakalım
Ameliya diyecekler ama çok yaşlı narkozu kaldıramaz kalkamaz narkozdan
Çok üzgünüm ya
Kalksa da narkozdan, kötü huylu ise kemoterapi diyorlar .. kaldıramaz ki kuzum onca şeyi yaşı çok
Benim annem yanimda ya canim Çocuklar onda ben eve gelince de annem gidiyor yuruyuseÇocukları naptın canım
Ayyy cok gecmis olsun uzuldum ua Allah yardımcınız olsun canım sağlıkla atlatır InsallahCanlar
Köpeğim hasta kliniğe getirdim bekliyoruz hocanın gelmesini.. bakalım yüksek ihtimal ameliyat olacak
Giremiyorum bunlarla uğraşcam tüm akşam
Ay cok uzuldum ya Insallah kotu huylu degildirBilmiyoruz ki noldu
Bekliyorz
Çok üzgünüm ya
Kalksa da narkozdan, kötü huylu ise kemoterapi diyorlar .. kaldıramaz ki kuzum onca şeyi yaşı çok
Begus senin esin kuzenleri geliyo mu halaEki Görüntüle 2115506
bencede yani herkes nerdeçok sakıncalı bir durum
ben işyerindeyim birazdan çıkıyorum eve gidicem
sen napıyosun ?
Çok gecmis olsun canimCanlar
Köpeğim hasta kliniğe getirdim bekliyoruz hocanın gelmesini.. bakalım yüksek ihtimal ameliyat olacak
Dun aksam kv kp eltim kaynim kuzen ve kuzenin eşi yemege geldiler aynı ekip bu aksamda bendeBegus senin esin kuzenleri geliyo mu hala
Çok gecmis olsun canim
Allah kolaylik versinDun aksam kv kp eltim kaynim kuzen ve kuzenin eşi yemege geldiler aynı ekip bu aksamda bende
Kv kp kaliyo digerleei evine gidiyo
Sagol begüşüm benim.ayni hersey monoton hayat ışte.Allahtan sizler varsiniz yoksa napcam bilmemohh ne güzel bitmiştir işler
afiyet olsun
işyeri bugün çok sıkıcıydı ama çıkıyorum bi 10 dakikaya
senin nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun Miumm... İnşallah iyi olur. Güzel düşünelmCanlar
Cok gecmis olsun mium insallah hemencecik iyilesir uzuldum simdinBilmiyoruz ki noldu
Bekliyorz
Çok üzgünüm ya
Ben sabah da yürüdüm doktora giderken ve dönerken şimdi de yürüdüm ama yoruldum ayak ayak üstüne atıp tv seyrediyorum gündem özel de Karatay i seyrediyorumHe he millet daha şimdi yürüyüşte ben yaptım bile
O bende de sıkıntı @Lunya sıkı olan sarkma karşıtı sporcu sütyen önerin var mı ne tarz alınmalı benim ki de yumuşacık sanki yeri ben 95 d tanıyorum eskiden 85c idiTebrikler
Ya o değil de bu memikleri napcaz yaaa bekarken altinda kalem durmazdi simdi kalem kutusu bile durur
Kıyamam ona benim için bi sarıl olur muCanlar
Ben onun konusuna bile dayanamazken tassa her halde biterdim
Size bakayım derken sütu taşırdım
Sinir olurum sütün taşmasına
Ağrı tabiki de yağmur yedin kızım artık 20 li yaslarinda değilsin ki hemencecik geçsinBaşım ağrıyo
Suan morali de bozuktur ki bence şansını zorlama Paşalar gibi salatası ye çayını iç yükün dur gece boyu
Ay ne güzel ya böyle düzenli yürüyüş için imkanı olanlara öyle imreniyorum ki anlatamam.Benim annem yanimda ya canim Çocuklar onda ben eve gelince de annem gidiyor yuruyuse
Bu zaten miunun mesajından önce bir mesajdı canım.. esprisine yazilmis bir mesaj.. şansımı zorlamıyorumSuan morali de bozuktur ki bence şansını zorlama Paşalar gibi salatası ye çayını iç yükün dur gece boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?