Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah yardımcınız olsun zor bu kararları vermek de zor hayırlısı olsun çok üzüldüm keşke elimden birsey gelse

O bende de sıkıntı N Nana sıkı olan sarkma karşıtı sporcu sütyen önerin var mı ne tarz alınmalı benim ki de yumuşacık sanki yeri ben 95 d tanıyorum eskiden 85c idi
Sert kaygan kumaş gibi var, çok pahalı birşey değil ,her spor mağazasında var, spor mağazasından almıştım ben de 29 liraya
Esnek olanı pek tercih etmemek lazım.

Canlar
Köpeğim hasta kliniğe getirdim bekliyoruz hocanın gelmesini.. bakalım yüksek ihtimal ameliyat olacak

Giremiyorum bunlarla uğraşcam tüm akşam

Geçmiş olsun canım kötü düşünme, bizim arkadaşlar 12 yaşındaki bi cockerin bütün memelerini aldılar, iyileşmesi zaman aldı ama şuan çok iyi. Hemen kötü düşünme

İnşallah temiz çıkar atlatır hemencecik

Ağrı tabiki de yağmur yedin kızım artık 20 li yaslarinda değilsin ki hemencecik geçsin
Yok kuzum bu başağrısı gözümden kaynaklı bir haftadır var. Sağ gözümde görüntü flu.sanki biri gözüme hohlamış da puslanmış gibi. Doktora görünmem lazım. Zaten miyopum kontrol de ettirmiş olurum

Benim köpeğimin de ciğerlerinde tümör vardı yavrum benim. İnşallah iyi olur iyileşir

Menu paylasayim hemen aksam misafirim olacak gece gelırım

Sabah 1 kivi 2 yumurta 10 badem domates salatalik

Oglen 1 kase yogurt salata 3 yk karabugday 3 köfte

Ara 1 bardak kefir 10 badem

Aksam 1 kase ton balıklı salata

Ara 3 hurma cay ile Insallah kek yaptım borek yaptım tadına bakmadım bakmayacağım

Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3 lt olur
@MiuLego Whiteblacklife nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…