Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa niye ihmal ettin bu kadar hemen pazartesi gorun mutlaka göz bu sakaya gelmez

Yaaaa
Noldu sonra mali ?

Hadi canım
Büyük kapışma var diyosun
Ben bile kestiremedim şuan kim galip gelir

Nevommmmmmmmmay elim basmış bu emojiyebak istemsiz oluyortövbe durduramıyor geliyor kendisi
Nefs yok
O olmayınca bu smile benimle bağdaşmıyor

Kuzum kahvaltıda protein neden yok?

Diğer öğünler gayet güzel maşallah

O yaptıklarından yemiyorsun söz verdin yol uzun unutmuyosun hedefimiz var cuma tartıda gururlanmak var :)))

O yaptıklarından yemiyorsun söz verdin yol uzun unutmuyosun hedefimiz var cuma tartıda gururlanmak var :)))
2 haslanmis yumurta var ya yok kaptanicem elimi Surmem geçti o makbule hedefe kadar cıs yok dun aksam Ausencia nın basari oykusunu okudum anneme fena gazlandık

Noldu kopüsün durumu belli oldu mu canım

Ağrı tabiki de yağmur yedin kızım artık 20 li yaslarinda değilsin ki hemencecik geçsin
Aaa malipina cakıl sana yaşlı dedi görüyon mu

Miu yumurtayı prodan saymıyor musun
kahvaltıda kuzu çevirsin makbuş

Bana aşkından kendini çöllere mi vurdu nerde o igdedali
Aşk dediğin bedenlerin birbirinde erimesidir miu
Hem ben aşka inanmam sevgidir mühim olan

Seni üzmek istemiyorum kuzum ama zor süreçler seni bekliyo. İnşallah iyi olur köpeciğin. Cins köpekler yaşlanınca kanser olma riski çok yüksek oluyo malesef. Yaşlı oldukları için ameliyat ya da kemoterapiyi kaldırmaz ddiye doktorlar hayvanı rahat ettirecek ilaçlar veriyolar sadece. Bizde öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…