- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aaaa niye ihmal ettin bu kadar hemen pazartesi gorun mutlaka göz bu sakaya gelmezYok kuzum bu başağrısı gözümden kaynaklı bir haftadır var. Sağ gözümde görüntü flu.sanki biri gözüme hohlamış da puslanmış gibi. Doktora görünmem lazım. Zaten miyopum kontrol de ettirmiş olurum
YaaaaBenim köpeğimin de ciğerlerinde tümör vardı yavrum benim. İnşallah iyi olur iyileşir
Hadi canım@MiuLego biliyon mu biz @Sidelya95 ile morti olduk :)
Nevommmmmmmmm
Yaaaa
Noldu sonra mali ?
Hadi canım
Büyük kapışma var diyosun
Ben bile kestiremedim şuan kim galip gelir
Nevommmmmmmmmay elim basmış bu emojiye bak istemsiz oluyor tövbe durduramıyor geliyor kendisi
Kuzum kahvaltıda protein neden yok?Menu paylasayim hemen aksam misafirim olacak gece gelırım
Sabah 1 kivi 2 yumurta 10 badem domates salatalik
Oglen 1 kase yogurt salata 3 yk karabugday 3 köfte
Ara 1 bardak kefir 10 badem
Aksam 1 kase ton balıklı salata
Ara 3 hurma cay ile Insallah kek yaptım borek yaptım tadına bakmadım bakmayacağım
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3 lt olur
@MiuLego @Whiteblacklife @nehirnil111
Yaaaa
Noldu sonra mali ?
Hadi canım
Büyük kapışma var diyosun
Ben bile kestiremedim şuan kim galip gelir
Nevommmmmmmmmay elim basmış bu emojiye bak istemsiz oluyor tövbe durduramıyor geliyor kendisi
Eveeet
Evet çok ihmal ettim iki aydır flu görüyorum. Denge kaybı yapıyo arada, odaklanma sorunu yaşıyorum. İyi bi doktor bulup görünmem lazımAaaa niye ihmal ettin bu kadar hemen pazartesi gorun mutlaka göz bu sakaya gelmez
Benden korktuğu için gelmiyorEveeetNefs olmadan olmuyor smiley anlamsız kalıyor
Daimi yenilen mortin nefs
Korkup mu gelmiyor acep nevo ne ettin nefsimize ulen
2 haslanmis yumurta var ya yok kaptanicem elimi Surmem geçti o makbule hedefe kadar cıs yok dun aksamKuzum kahvaltıda protein neden yok?
Diğer öğünler gayet güzel maşallah
O yaptıklarından yemiyorsun söz verdin yol uzun unutmuyosun hedefimiz var cuma tartıda gururlanmak var :)))
 hemen arastir ve pazartesiye randevu al lutfenEvet çok ihmal ettim iki aydır flu görüyorum. Denge kaybı yapıyo arada, odaklanma sorunu yaşıyorum. İyi bi doktor bulup görünmem lazım
AaaAğrı tabiki de yağmur yedin kızım artık 20 li yaslarinda değilsin ki hemencecik geçsin
Miu yumurtayı prodan saymıyor musunKuzum kahvaltıda protein neden yok?
Diğer öğünler gayet güzel maşallah
O yaptıklarından yemiyorsun söz verdin yol uzun unutmuyosun hedefimiz var cuma tartıda gururlanmak var :)))
Aşk dediğin bedenlerin birbirinde erimesidir miu
Seni üzmek istemiyorum kuzum ama zor süreçler seni bekliyo. İnşallah iyi olur köpeciğin. Cins köpekler yaşlanınca kanser olma riski çok yüksek oluyo malesef. Yaşlı oldukları için ameliyat ya da kemoterapiyi kaldırmaz ddiye doktorlar hayvanı rahat ettirecek ilaçlar veriyolar sadece. Bizde öyle olmuştuYaaaa
Of ya
Bana kalsa cevirırım de cok pahalı yavAaamalipina cakıl sana yaşlı dedi görüyon mu
Miu yumurtayı prodan saymıyor musun
kahvaltıda kuzu çevirsin makbuş
Aşk dediğin bedenlerin birbirinde erimesidir miu
Hem ben aşka inanmam sevgidir mühim olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?