Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina kuzum esmerim bitanesim hala iyi değil misin alıntıdan gördüm?

Doktora mı gitcen? Anlamadım tam
İyiyim kuzum sadece dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo. Birazdan da kuzenler gelicek hazırlık yapıyorum. Gözüm için doktora gidicem. Başka bişey için değil

İyiyim kuzum sadece dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo. Birazdan da kuzenler gelicek hazırlık yapıyorum. Gözüm için doktora gidicem. Başka bişey için değil
Gazoz mu kaçtı gözüne mali?
Bi kapa aç düzelir kız
Şaka bi yana geçmiş olsun bebeam... KAn değerlerine de baktır bişey çıkmazsa
Ben lisede bulanık görme şikayetiyle gidip b12 vit in yerlerde olduğunu öğrenmiştim. O da yapıyormuş...
İhmal etme ama harbiden Pazartesi git hemen

Allah yardımcınız olsun zor bu kararları vermek de zor hayırlısı olsun çok üzüldüm keşke elimden birsey gelse
Ah ya çok çok üzüldüm
Ama umudunuzu kaybetmeyin, eşimin eski köpeği de tümör yüzünden 15 yaşında ameliyat oldu, bir de şeker hastasıydı kördü, bunun üzerine 4 sene daha yaşadı, onlar göründüğünden daha güçlüler!!

Bonus içimden bi his bebelerin sana tam şu an kafayı yedirttiklerini söylüyor. Kız kendini yiyerek mi kazanacan iddiayı yoksam
Bugünden itibaren az da olsa spor bekliyorum senden haa
Tabii hasta olmadıysan
Oglus bana yedirtiodu da . Kuzum un uykusu varmış da ondan mis tüm simarikligi. Uyudu simdi.

Senin sakatlık ne durumda? Ne zaman başlayacan spor yapmaya? Ya da başlayacan mı ? Başlayabilecen mi?
Bacağım iyileşti . P.tsi bitiyo fiziktedavi. Doktora soracamm bakalım yürüyüşü yapabilirmiyim çok özledim spor salonuna gitmeyi. . .

Bacağım iyileşti . P.tsi bitiyo fiziktedavi. Doktora soracamm bakalım yürüyüşü yapabilirmiyim çok özledim spor salonuna gitmeyi. . .
Tamam bakalım ... Yürüyüş bile çok farkettirir verocan
Hele bi de kaç zamandır hareketsizdin. Bi hızlanır ki metan zaten hızlı... Uçarsın

Tamam bakalım ... Yürüyüş bile çok farkettirir verocan
Hele bi de kaç zamandır hareketsizdin. Bi hızlanır ki metan zaten hızlı... Uçarsın
Ayy sahi mii he yaaaa. Hem varyaaaa yaaa . Mimusss beni listeye alabilrmissssmisssss . OH miss

Ben de kereviz kavurayım diyorum...
Nevreste kız soğan almaya çıktım manavdaki abiyle bu ara iletişimimiz çok kötü salatalık vermiş... Şimdi gitmeye de üşeniyorum
Epey bi kereviz sapı var elimde yapraklarıyla ıspanak gibi kavurayım diyorum da soğan koymasam sarımsak koysam olur mu acep?
(geçen sana dediğim o yeşil mercimek köftesini bulgurla denedim ama ortaya feci bişey çıktı yiyemedim. Keşke sözünü dinleyip patdesle yapsaydım)

Ayy sahi mii he yaaaa. Hem varyaaaa yaaa . Mimusss beni listeye alabilrmissssmisssss . OH miss
İvit okudum dün
Vero listeyi sallarsın bak bu bir iki haftayı iyi değerlendir miunun gözüne girmeye bak. Listede yapacağını biliyoruz...
Metanın tüm nimetlerinden faydalan inşallah doktor da izin versin her gün yürü bak nası coşuyorsun

Kereviz sapı mi  ay Bı sevemedim su kerevizi

Kereviz sapı mi  ay Bı sevemedim su kerevizi
Salatasını denedim çoh güzel. Gerçekten iyi bir ödem atıcı...
Aroması keskin biraz. Seveni çok sever sevmeyen nefret eder...
Sırf faydaları için bile yenmeli.
Tabii bunu 25 imde farkettim ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…