İyiyim kuzum sadece dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo. Birazdan da kuzenler gelicek hazırlık yapıyorum. Gözüm için doktora gidicem. Başka bişey için değilmalipina kuzum esmerim bitanesim hala iyi değil misin alıntıdan gördüm?
Doktora mı gitcen? Anlamadım tam
Kaptan sana bi güzellik yapar ya ayıp ediyon @MiuLegoBana kalsa cevirırım de cok pahalı yav
Gazoz mu kaçtı gözüne mali?İyiyim kuzum sadece dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo. Birazdan da kuzenler gelicek hazırlık yapıyorum. Gözüm için doktora gidicem. Başka bişey için değil
Ah ya çok çok üzüldümAllah yardımcınız olsun zor bu kararları vermek de zor hayırlısı olsun çok üzüldüm keşke elimden birsey gelse
Geçmiş olsun uzulme miumiiyum. . Kedin var saniodum. nieyseGüzel dileklerinize kocamaaaaaan teşekkürler kızlar
Seviliyorsunuz çok
Oglus bana yedirtiodu da . Kuzum un uykusu varmış da ondan mis tüm simarikligi. Uyudu simdi.Bonus içimden bi his bebelerin sana tam şu an kafayı yedirttiklerini söylüyor. Kız kendini yiyerek mi kazanacan iddiayı yoksam
Bugünden itibaren az da olsa spor bekliyorum senden haa
Tabii hasta olmadıysan
Senin sakatlık ne durumda? Ne zaman başlayacan spor yapmaya? Ya da başlayacan mı ? Başlayabilecen mi?Oglus bana yedirtiodu da . Kuzum un uykusu varmış da ondan mis tüm simarikligi. Uyudu simdi.
Mimum spor yok da . Daha yeni totom yer gördü . Evde çılgın gibi bu ordan bi oraya iş güç birikmis tiSPOR YAPIN
Bacağım iyileşti . P.tsi bitiyo fiziktedavi. Doktora soracamm bakalım yürüyüşü yapabilirmiyim çok özledim spor salonuna gitmeyi. . .Senin sakatlık ne durumda? Ne zaman başlayacan spor yapmaya? Ya da başlayacan mı ? Başlayabilecen mi?
Tamam bakalım ... Yürüyüş bile çok farkettirir verocanBacağım iyileşti . P.tsi bitiyo fiziktedavi. Doktora soracamm bakalım yürüyüşü yapabilirmiyim çok özledim spor salonuna gitmeyi. . .
Ayy sahi mii he yaaaa. Hem varyaaaa yaaa . Mimusss beni listeye alabilrmissssmisssss . OH missTamam bakalım ... Yürüyüş bile çok farkettirir verocan
Hele bi de kaç zamandır hareketsizdin. Bi hızlanır ki metan zaten hızlı... Uçarsın
İvit okudum dünAyy sahi mii he yaaaa. Hem varyaaaa yaaa . Mimusss beni listeye alabilrmissssmisssss . OH miss
Kereviz sapı mi  ay Bı sevemedim su kereviziBen de kereviz kavurayım diyorum...
Nevreste kız soğan almaya çıktım manavdaki abiyle bu ara iletişimimiz çok kötü salatalık vermiş... Şimdi gitmeye de üşeniyorum
Epey bi kereviz sapı var elimde yapraklarıyla ıspanak gibi kavurayım diyorum da soğan koymasam sarımsak koysam olur mu acep?
(geçen sana dediğim o yeşil mercimek köftesini bulgurla denedim ama ortaya feci bişey çıktı yiyemedim. Keşke sözünü dinleyip patdesle yapsaydım)
Salatasını denedim çoh güzel. Gerçekten iyi bir ödem atıcı...Kereviz sapı mi  ay Bı sevemedim su kerevizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?