Göz tansiyonuna da baktır derimYok kuzum bu başağrısı gözümden kaynaklı bir haftadır var. Sağ gözümde görüntü flu.sanki biri gözüme hohlamış da puslanmış gibi. Doktora görünmem lazım. Zaten miyopum kontrol de ettirmiş olurum
Ayy inşallah inşallah. Hayallerim gercek olsun. Otomatik arabayı aldım kız bugün bi iki denedim. Bi de şu hedef kiloya varip alışveriş yapem .. allahım sağlık versin tabi . Var ya. Insanin bi yeri agrio ya da sakatsa hiç bişey tat vermiooİvit okudum dün
Vero listeyi sallarsın bak bu bir iki haftayı iyi değerlendir miunun gözüne girmeye bak. Listede yapacağını biliyoruz...
Metanın tüm nimetlerinden faydalan inşallah doktor da izin versin her gün yürü bak nası coşuyorsun
Sağlıktan gerisi boş... Tabi biz kıymetini bilmiyoruz o ayrı ama bi hastalanıyoruz 1 bardak su almaya halimiz olmuyor o zaman anlıyoruzAyy inşallah inşallah. Hayallerim gercek olsun. Otomatik arabayı aldım kız bugün bi iki denedim. Bi de şu hedef kiloya varip alışveriş yapem .. allahım sağlık versin tabi . Var ya. Insanin bi yeri agrio ya da sakatsa hiç bişey tat vermioo
Ne güzel kuş kadansa kizzz. Aus olsa. Bana fururdu . Sabah kayiş kopardiimm balkaymakla. Neyseki ekmeksiz. Anna çeyrek gözleme var . Öldürse yeridir .Bugün gene kuş kadan yedim. Aus olsaydı oklavayı eline alır fururdu.
Fur bana Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
@Ausencia
Evet tabikide onun için spora asıldım sen ne durumdasin bu hafta seni yenmek çok keyifli olacakcakil80 bizde mortiyik demi ??
Sarımsak olur canımBen de kereviz kavurayım diyorum...
Nevreste kız soğan almaya çıktım manavdaki abiyle bu ara iletişimimiz çok kötü salatalık vermiş... Şimdi gitmeye de üşeniyorum
Epey bi kereviz sapı var elimde yapraklarıyla ıspanak gibi kavurayım diyorum da soğan koymasam sarımsak koysam olur mu acep?
(geçen sana dediğim o yeşil mercimek köftesini bulgurla denedim ama ortaya feci bişey çıktı yiyemedim. Keşke sözünü dinleyip patdesle yapsaydım)
Dimi çakılım aynenUmut kesilmez dur hemen
Ne güzel kuş kadansa kizzz. Aus olsa. Bana fururdu . Sabah kayiş kopardiimm balkaymakla. Neyseki ekmeksiz. Anna çeyrek gözleme var . Öldürse yeridir .
Aynen iyi düşün iyi olur caninYarın ameliyata giriyor köpeğim. Bugün klinikte kalacak. Ameliyat sonrası da en az 3-4 gün kalacak.
Bakalım nasıl olacak..
Kötü düşünmüyorum iyi olur ki
Ahahhahah yumurta görmedim ben yazıyor muydu yahu yımurtaAaa @malipina cakıl sana yaşlı dedi görüyon mu
Miu yumurtayı prodan saymıyor musun
kahvaltıda kuzu çevirsin makbuş
Aşk dediğin bedenlerin birbirinde erimesidir miu
Hem ben aşka inanmam sevgidir mühim olan
Malim of yaSeni üzmek istemiyorum kuzum ama zor süreçler seni bekliyo. İnşallah iyi olur köpeciğin. Cins köpekler yaşlanınca kanser olma riski çok yüksek oluyo malesef. Yaşlı oldukları için ameliyat ya da kemoterapiyi kaldırmaz ddiye doktorlar hayvanı rahat ettirecek ilaçlar veriyolar sadece. Bizde öyle olmuştu
Geçmiş olsun siyah gözlüm nazarlara mı geldin seeenİyiyim kuzum sadece dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo. Birazdan da kuzenler gelicek hazırlık yapıyorum. Gözüm için doktora gidicem. Başka bişey için değil
Cimri miKaptan sana bi güzellik yapar ya ayıp ediyon @MiuLego
Ben kaptan olsam yapardım şahsen. Kız miu ne cimrisin
Hahahahahahaha akşama sizin kızı istemeye geleceğuk
Sağol vero yaşlı bir kurtum var ivitGeçmiş olsun uzulme miumiiyum. . Kedin var saniodum. nieyse
Bak hele spor da yok ama cıs varMimum spor yok da . Daha yeni totom yer gördü . Evde çılgın gibi bu ordan bi oraya iş güç birikmis ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?