Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy inşallah inşallah. Hayallerim gercek olsun. Otomatik arabayı aldım kız bugün bi iki denedim. Bi de şu hedef kiloya varip alışveriş yapem .. allahım sağlık versin tabi . Var ya. Insanin bi yeri agrio ya da sakatsa hiç bişey tat vermioo

Sağlıktan gerisi boş... Tabi biz kıymetini bilmiyoruz o ayrı ama bi hastalanıyoruz 1 bardak su almaya halimiz olmuyor o zaman anlıyoruz

Bugün gene kuş kadan yedim. Aus olsaydı oklavayı eline alır fururdu.
Fur bana Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
@Ausencia
Ne güzel kuş kadansa kizzz. Aus olsa. Bana fururdu . Sabah kayiş kopardiimm balkaymakla. Neyseki ekmeksiz. Anna çeyrek gözleme var . Öldürse yeridir .

Sarımsak olur canım
Ya büyük sözü dinlemezsen öyle olur

Ahahhahah yumurta görmedim ben yazıyor muydu yahu yımurta

Kafa gidik görmemişim ula

Aşk sevgi neyse işte en üst seviyelisinden bana yükseliyon
Malim of ya
Yarın ameliyat o kisti alacaklar. Patolojiye gidecek sonra belli olacak belki de zararsızdır inşallah yani. Kemı falan kaldıramaz ama doktor kaldırır dedi du bakalım
İyiyim kuzum sadece dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo. Birazdan da kuzenler gelicek hazırlık yapıyorum. Gözüm için doktora gidicem. Başka bişey için değil
Geçmiş olsun siyah gözlüm nazarlara mı geldin seeen
Gözü olanın gözü çıkaın heeee
Kaptan sana bi güzellik yapar ya ayıp ediyon @MiuLego
Ben kaptan olsam yapardım şahsen. Kız miu ne cimrisin
Cimri mi
Ben mi
Hakkımda asılsız iftiralar

Ever accuk olabilirim
Benimle morti olmak isteyen var mııiı
@MiuLego bana münasip birini ayarlar misin
Hahahahahahaha akşama sizin kızı istemeye geleceğuk
Geçmiş olsun uzulme miumiiyum. . Kedin var saniodum. nieyse
Sağol vero yaşlı bir kurtum var ivit
Mimum spor yok da . Daha yeni totom yer gördü . Evde çılgın gibi bu ordan bi oraya iş güç birikmis ti
Bak hele spor da yok ama cıs var

Sabah
Domates biber domates sos peynir zeytin kıymalı yumurta 1d ekmek 1 küp şeker kadar reçelin meyvesi

Ara yoğurt ve avuç içi kuruyemis

Akşam
1kepce tarhana
2yk pırasa
3yk tavuk haşlama
Salata yoğurt

Tarhana içeceksem ekmek yemem bütün gün ama boğazım acıyınca içtim genelde ekmek yemiyorum zaten

Spor 1000 ip
@MiuLego Whiteblacklife @begüm75 nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…