Geç uyudum elinize yapışmaz yapın aferin pasaklı olmayın
Ben az mı kucakta bebişle leslie yaptım :))Ama ağırlıkla ne kalori yaktırır
Ne parası hep zarar hep zarar
Bi yerde okudum geçenlerde. Diyetteyken gelen bu bişey yeme isteği sık acıkma yağ yaktığımızı gösteriyormuşyaptım kuzu 1 saat eliptik yaptım
Öpüp öpüp yapiyom ya yaklaşıyor kaciyom başarım eline falan kıyamayıp dönüp öpüyorum bana 2 katı puan yazılsın lutfenSarıp sarmala kucakla onunla yap sporu
Banada bu ara çok oluyor hep aç hissediyorum kendimi biseyler yedikten sonra bile. Canım biseyler yemek istiyor ama ne yemek istediğimi bilmiyorumBi yerde okudum geçenlerde. Diyetteyken gelen bu bişey yeme isteği sık acıkma yağ yaktığımızı gösteriyormuş
Benim tek spor aletim narin bedenimEvde mi var alet??
Bi yerde okudum geçenlerde. Diyetteyken gelen bu bişey yeme isteği sık acıkma yağ yaktığımızı gösteriyormuş
Öpüp öpüp yapiyom ya yaklaşıyor kaciyom başarım eline falan kıyamayıp dönüp öpüyorum bana 2 katı puan yazılsın lutfen
Banada bu ara çok oluyor hep aç hissediyorum kendimi biseyler yedikten sonra bile. Canım biseyler yemek istiyor ama ne yemek istediğimi bilmiyorum
Aynen kuzum bende öyleyim eşim az önce 5 portakal yediAha yalnız değilmişimbi tuhaf duygu içindeyim
He işte o durumda yememek lazımmış. Ya da böyle bir iki kuruyemiş filan atabiliriz ağzımızaBanada bu ara çok oluyor hep aç hissediyorum kendimi biseyler yedikten sonra bile. Canım biseyler yemek istiyor ama ne yemek istediğimi bilmiyorum
Öyle yapıyorum yada su içiyorum igdem kara bahtım kör talihim diyipHe işte o durumda yememek lazımmış. Ya da böyle bir iki kuruyemiş filan atabiliriz ağzımıza
5 portakal mıAynen kuzum bende öyleyim eşim az önce 5 portakal yedinasıl canım istedi
Aynen canım portakalı alıyor 1 hafta bekletiyor iyice serbet gibi olunca hupletiyor bayılıyor portakala nasıl yiyor hic anlamadim5 portakal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?