Yerim ben onun Maviş bakan gözlerini iyileşip yine bize pozlar verecek inaniyorum. sen ne tatlısın öyle. Ne tatlı bakiyorsun
Aynen malimne şevkle gelmiştim takıma bütün hevesim kaçtı
Olumlu dünya mium en hakiki gerçek olummmm rabbim ailesine sabır versinnnnMoral sıfır
Evet ama sanki hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz yaOlumlu dünya mium en hakiki gerçek olummmm rabbim ailesine sabır versinnnn
Allah rahmet eylesin geride kalanlarina sabri buyugunu versin. Bu acıyı unutturacak acı vermesinKızlar çok kötü bişey okudum paylaşımda.
Moralim sıfır şuanda. Ne iğrenç bir gün ya
Allahım bitmeyen cumartesi.
Burada yarışan arkadaşlarımızdan birisi.. vefat etmiş.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
Hayat çok boş..
Amin çakılımAllah rahmet eylesin geride kalanlarina sabri buyugunu versin. Bu acıyı unutturacak acı vermesin
OffffKızlar dünya o kadar geçici ki... O ailede fırtınalar yurek yanginlari
Rabbim hatırlatıyor kendini geldiğim yeri ve gideceğimiz yeriiiiEvet ama sanki hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz ya
Çat diye insanın suratına çarpıveriyor ya
Aynen öyle kuzumRabbim hatırlatıyor kendini geldiğim yeri ve gideceğimiz yeriiii
1 Mayıs da 47 olacakmış canım profiline baktımKaç yaşındaydı acaba? Çocuk falan varmıydı ki
Kurban olurum sana da,o dünyalar tatlısı köpüşüne de.uzme sıkma canını.Allahin izniyle birsey olmayacaktir canim mium.pozitif düşün ki olumlu olsun hersey.köpüşüne de pozitif enerji ver ki cabucak iyilessin.Moral sıfır
Genç çok1 Mayıs da 47 olacakmış canım profiline baktım
Sağol cocom inşallah aminKurban olurum sana da,o dünyalar tatlısı köpüşüne de.uzme sıkma canını.Allahin izniyle birsey olmayacaktir canim mium.pozitif düşün ki olumlu olsun hersey.köpüşüne de pozitif enerji ver ki cabucak iyilessin.
KıyamamAaaaaa
Çok çok geçmiş olsun bonus
Geçici hissizlik olsun inşallah ya
Kenfine dikkat et
Okut kendini ya
Çok duygusal çakılım o yüzden aklım onda
Şimdi klinikte. Biz yokuz yalnız. Bunalıma girmiştir bile
Eki Görüntüle 2115737 Şuna bak
Canım menüm idare eder diyemiyecegim sabah ara güzel akşam hem geç hem ekmek var hem keten tohumu var keten tohumu da karbonhidrat var yani akşamı sevemedim onun dışında güzel menuMenümü bildireyim.
Sabah büyük bardak ılık limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
Maydonoz
Turp
Ara 15:00
Yarım armut
Yeşil çay
Akşam 20:00
Fırında 2 tavuk but ve kabak
3 yk keten tohumlu yoğurt
1 dilim ekmek
2,5 lt su
@MiuLegoWhiteblacklife @matematik61
Oy maşallah ona nasıl güzel öp onu benim içinKıyamam
Dedim arkadaşın köpücüğü uf olmuş, bizim sıpa da ve geçmiş olsun diyormuş
Eki Görüntüle 2115767
Kaç yaşındaydı acaba? Çocuk falan varmıydı ki
rahmetli ablaya bende cok üzüldüm okudum az onceGenç çok
Sağol cocom inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?