- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Cakilllll protein niye yokkk tiner çok karbonlu hemde aşırı karbonlu üstüne akşamda galeta yenmissssBen bugun diyeti tutturamadim bişey eksik ama ne
Sabah 12.00
4 tane burcu peynir yumurta olmasa peyniri 2 katı ye dedi.
Domates salatalık biber
5 tane zeytin
25 gr lavaboya ekmek (1 dilim )
Saat 17.00
1 tane muz
1 tane ceviz (eskiye gitti aklım veya kısmını unuttum yarım muz ya da küçük muz yersem ceviz vardi)
Aksam 19.00
Yemek yapmaya usendim
Domates salatalık marul
Dünden lahana salatam
2 dilim ekmek
Sanki bişeyler eksik gibi
@MiuLego
Bu arada sporlari kime yazıyoruz
Canimin ici bende sana kurban olurum kiymetlimmmCocommmm sabah işler vardı
Biliyorsun
Kötü bir gündü
Seni görünce inan çok mutlu oluyorum nedensiz
Enerjin bana çok iyi geliyorsarı pabuçlarına kurban olfuğum
Oyyyyyy maşallah ona esra ısır onu benim içinSpor yapmaya calisan annesinin bacaklarina dolanan bu pitircigi ne yapsamEki Görüntüle 2115628
Bugün herif izinliydi kahvaltı hazırladım ekmeği öyle iştahla yediki ben de yiyim dedim.akşamki lavaşa gerek yoktu gerçekten ,eski alışkanlık işte kebap olunca yanına da kebap ekmeği azcık yedim ama yediğime de pişman oldum zaten.Sağol kuzum diline sağlıkAkşamki lavasa gerek yokmuş mali sabah muz öğle 2 dilim ekmek akşam lavaş bol bol karbon olmuş hem de senin gibi az karbon alan birine bayağı fazla olmuş kuzum bunlar dışında gayet güzel menü balimmm
46Kaç yaşındaydı acaba? Çocuk falan varmıydı ki
Yere uzan eline dambıl yada 1 2 kiloluk su dolu şişe al kollarını aç kapa ise yariyorTebrikler
Ya o değil de bu memikleri napcaz yaaa bekarken altinda kalem durmazdi simdi kalem kutusu bile durur
Oyyy banum da buralardaymış akşammmmmSelam iyi akşamlar kizlarrr
iyiyim kuzucum .bu gece azcık buruldu içim işte ne biliyim şarkı iyi geldi teşekkür ederimmalipina daha iyimisin?
Bonus menü nerede iddda var dedin el atın dedin menü nerede acaba el atmak için menü spor ver bacimmmAllah rahmet eylesin çok garip oldum okuyunca ağlamama engel olamadım.. ben ölsem yada burdan arkadaşlarımdan biri ölse nasıl haberim olur diye düşündüm...
Allah hayırlı ömür versin hepimize.
@MiuLego sen yazınca farkettim burasıda karanlık. Böyle bişey okuyunca ne olabilir başka.
Diyetisyen listesi yapıyo çakıl kuzum .Tiner mi çekiyomuş çakılCakilllll protein niye yokkk tiner çok karbonlu hemde aşırı karbonlu üstüne akşamda galeta yenmissss
Var artık miu hemde emziriyorum sütte gitsen 75 beni bekler 95 ten sonra çok büyük mutlulukYoklar artık yani he
Tiner mi??Cakilllll protein niye yokkk tiner çok karbonlu hemde aşırı karbonlu üstüne akşamda galeta yenmissss
Lavabo yazmız bende tinerrr lavaboya tiner cekiyormus
Kaç aylıktı senin bebiş waytt??Var artık miu hemde emziriyorum sütte gitsen 75 beni bekler 95 ten sonra çok büyük mutluluk
Lavabo yazmız bende tinerrr lavaboya tiner cekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?