Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cakilllll protein niye yokkk tiner çok karbonlu hemde aşırı karbonlu üstüne akşamda galeta yenmissss

Cocommmm sabah işler vardı
Biliyorsun
Kötü bir gündü
Seni görünce inan çok mutlu oluyorum nedensiz
Enerjin bana çok iyi geliyorsarı pabuçlarına kurban olfuğum
Canimin ici bende sana kurban olurum kiymetlimmmcok seviliyorsun minnosum

Akşamki lavasa gerek yokmuş mali sabah muz öğle 2 dilim ekmek akşam lavaş bol bol karbon olmuş hem de senin gibi az karbon alan birine bayağı fazla olmuş kuzum bunlar dışında gayet güzel menü balimmm
Bugün herif izinliydi kahvaltı hazırladım ekmeği öyle iştahla yediki ben de yiyim dedim.akşamki lavaşa gerek yoktu gerçekten ,eski alışkanlık işte kebap olunca yanına da kebap ekmeği azcık yedim ama yediğime de pişman oldum zaten.Sağol kuzum diline sağlık

Ben de kötü oldum ailemde çok olum gördüm çok acılara şahit oldum ama ölüme alışılmıyor. Sanki kabuk bağlayan yara gibi her ölümde yaranın kabuğu kalkıyor yara kanamaya başlıyor. Ben bu duyguya alısamiyorum. Inaniyorum, inancım tam, sabirliyim, isyan ettirmesin allah ama alismak çok zor. Özlem büyük

Bonus menü nerede iddda var dedin el atın dedin menü nerede acaba el atmak için menü spor ver bacimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…