- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tamam pilav sevmiyorum zaten yemem birdaha ama pattis yesem mi ara ara?Kinio ye balim tam buğdaydan makarna ye ama pirinç pilavı kesinlikle hayırdır korumada olsan ses etmem ama amacın kilo vermek
Bem yatiyorum arkadaslar herkese iyi geceler
O zaman pirinç de yemeyeceğiz dimi fılavırımKuzı bulgur yok burda
İyi geceler. Sabaha şişko uyan
Olabilir ivitBence arkadaşlar yemediklerinide yazsın insanlar evde oturup tek başına irade sergilemiyor neler geliyor tepiyor kaçamak yapmak istersekte aklımıza gelsin nelerden fedakarlık yapiliyor
Kız mali özledim seni
Cevap geldi mi işten? Pek bakamadım bugün geçmişe
yok kuzum ses yok daha.yarın pazar zaten.belki pazartesi ses çıkarKız mali özledim seni
Cevap geldi mi işten? Pek bakamadım bugün geçmişe
Geçen bikaç menü de ananas gördüm ki hayatımda bi iki kez yemişimdir.. valla bende aldım yedim :)) bide ismi lazım değilArkadaşlar mümkünse yemekdiklerinizi yazmayın canı çeken olur falan aman diyeyimmmm
Benimki dış döneminde hippom dungece 4 dikildi ayağa gündüz 1 yattı sıpa ve ben 3 gündür toplamda 5 saat uyumuşum o yüzden dedim büyümüş dış dönemi atlatılmış biraz daha rahat oluyor o donemde insannnBüyük mü?? Benim gözümde minicik..
Ananas harikadırGeçen bikaç menü de ananas gördüm ki hayatımda bi iki kez yemişimdir.. valla bende aldım yedim :)) bide ismi lazım değiligdedali canımı patates salatası çektirmiş olabilir :))
Nerde eksik menüler kızlar@Lunya @eflalim
Nare83 @Bonus @Donna_salut
Hani menüler yahu
Menğ vermediğimiz gün olmamalı değil mi
Valla üzülüyorum ya! Menğ verin. MENÜ VERİN!
Ve bunu söyletmeyin
Tamam söz dimiBeni bugün maruz gör ama sonra buradayım canım ,yarından itibaren menulerimle
Yok kız 10 gün önce 6 tane azı dişi çıkardı aynı andaBenimki dış döneminde hippom dungece 4 dikildi ayağa gündüz 1 yattı sıpa ve ben 3 gündür toplamda 5 saat uyumuşum o yüzden dedim büyümüş dış dönemi atlatılmış biraz daha rahat oluyor o donemde insannn
Pattis yediğin gün başka karbon alma sabah ekmek varsa örnek başka karbon yeme ben karbona karşı değilim ama az ve öz olmalı demek.istedigim muz karbon örnek ekmek yada başka karbon olmamalı gün icindeTamam pilav sevmiyorum zaten yemem birdaha ama pattis yesem mi ara ara?
Pilav pirinç bulgur yok burada çünkü..
Böyle menğler görmek istemiyorum senden vero
Ne zaman temiz menülerle geleceksin artık
Bak ye ye nereye kadar demiyor musun hiç ya
Beğendim kuzum afiyt olsun
Doğru günde karbon alınmış
Sporda efsaneleşmişsin zatttteeeeen
Bu hafta iyi eksi ile gelirsen mezun ediyorum seni biliyorsun:)
Kuzu pilav pirinç mi?
Püreye dikkat!
Spor nerde?
Kuzum sadece akşam saati geç
Geç olduğu için de ekmek olmamalıydı
Onun dışında gayet iyi afiyet olsun
Spor göremedim
Spor olmayan bir menüyü ise beğenmem mümkün değil
Harika menğ kuzucum
Sadece akşam yemek saati geç
Onun dışında süper
Spor var ve hatta plank var
Plankı hergün düzenli yaparsan çoook faydasını göreceksin tefom
Arkadaşlar mümkünse yemekdiklerinizi yazmayın canı çeken olur falan aman diyeyimmmm
Ayyy kıyamam ben ona yaaaYok kız 10 gün önce 6 tane azı dişi çıkardı aynı andabüyüğü de su çiçeği oldu.. ayy neler çektik
@Gulbe seker süper hamiş menüsü veriyo maşallah.. aus ablam sende gel artık ♡♡♡
He balım ya iyiyim sen nasılsın kuzum alisabildun mi yeni iseWaytim nasılsın canım
Gorusemedikkkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?