Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bem yatiyorum arkadaslar herkese iyi geceler
İyi uykular minnoş
Kuzı bulgur yok burda
O zaman pirinç de yemeyeceğiz dimi fılavırım
Şeker o

İyi geceler. Sabaha şişko uyan

Bence arkadaşlar yemediklerinide yazsın insanlar evde oturup tek başına irade sergilemiyor neler geliyor tepiyor kaçamak yapmak istersekte aklımıza gelsin nelerden fedakarlık yapiliyor
Olabilir ivit
Kız mali özledim seni

Cevap geldi mi işten? Pek bakamadım bugün geçmişe

Arkadaşlar mümkünse yemekdiklerinizi yazmayın canı çeken olur falan aman diyeyimmmm
Geçen bikaç menü de ananas gördüm ki hayatımda bi iki kez yemişimdir.. valla bende aldım yedim :)) bide ismi lazım değil igdedali canımı patates salatası çektirmiş olabilir :))

Büyük mü?? Benim gözümde minicik..
Benimki dış döneminde hippom dungece 4 dikildi ayağa gündüz 1 yattı sıpa ve ben 3 gündür toplamda 5 saat uyumuşum o yüzden dedim büyümüş dış dönemi atlatılmış biraz daha rahat oluyor o donemde insannn

Yok kız 10 gün önce 6 tane azı dişi çıkardı aynı anda büyüğü de su çiçeği oldu.. ayy neler çektik

Tamam pilav sevmiyorum zaten yemem birdaha ama pattis yesem mi ara ara?
Pattis yediğin gün başka karbon alma sabah ekmek varsa örnek başka karbon yeme ben karbona karşı değilim ama az ve öz olmalı demek.istedigim muz karbon örnek ekmek yada başka karbon olmamalı gün icinde

Pilav pirinç bulgur yok burada çünkü..
Miu ekimden beri ilk defa pilav be püre yedim(ilk pattisim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…