- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Miu yorumlamış balım seninkini geçmişte o yüzden yorum yapmadimBenim menum
Ohhhhh harikasın kuzum
Şaşırtmadın
Köpücüğünü alıp salıncakta sallanmaya karar verdi yıldızlara baka bakanoldu benim başı çiçek taçlı fılavırıma
Yarın telafi menğsü gelmeliBen de beğenmedimniye yedin dedim kendime
Süper buSu 2 lt yazmıştım ama 3ü buldu
Bugün kahvaltıda
Simit ve kıymalı pideye
Aksam
Tırtıl.pogaca
Tartkalibinda çikolatalı pasta
Browni kurabiye
Ve kıbrıs tatlisina
HAYIR dedim
Geliyor :) topladımBenim menum
Karbon al evet ama günde iki öğünde değil flavir iki öğünde çok hemde sağlıksız karbondan var pilav ya bulgurdan olsa eyvallah ama pirinç ciksss flavir ciksssVaytım ben bir karar verdim, menülerimden çok kısmamaya, çok az kalori almamaya karar verdim çünkü diyet bitince şıp diye geri gelmesinden korkuyorum kiloların..
Pilav be püreye gelince, normalde benim menülerde nerdeyse 0 karbon oluyor ama sanırım bu kurabiyeye falan saldırmama neden oluyor.. bu hafta deneme yapıyorum kontrollü olarak karbonhidrat almaya başlayacağım (bugün cumartesi diye yedim pilav da püre de çok az zaten) bakalım kurabiye ataklarını engelleyecek mi?? Kilo vermeme etkisi ne olacak..
Iradeyi yazıyorum canım
Ama gece gece bu cıssları yazmak yasak
Senin ki ne kadarlık oldu hippommmMaşallah cnm..
Vay vay vaaaay helal sanaaaaBugün kahvaltıda
Simit ve kıymalı pideye
Aksam
Tırtıl.pogaca
Tartkalibinda çikolatalı pasta
Browni kurabiye
Ve kıbrıs tatlisina
HAYIR dedim
Suan seni anlindan opmek istiyorumCanım ben kendimi bildim bileli 90 altında hiç takmadim bu bı ilk benim için evet kuculuyor bende çok rahatsızım 95 takiyordum sporcu sütyeninde ise 46 beden şuan 80 ve hafif bol emziriyorum diye bı tık büyük aldım ama 75 olacak galiba ama 80 iyi gibi geldi bana
20 aylıkSenin ki ne kadarlık oldu hippommm
Evet@MiuLego sen dünki menüleri yorumlamadın sanki..
iyi yapmış o zamanKöpücüğünü alıp salıncakta sallanmaya karar verdi yıldızlara baka baka
Nedeeeen canın ister de yer misin?
Ama gece gece bu cıssları yazmak yasak
pikiiiYarın telafi menğsü gelmeli
İşi sıkı tutmalı mali
Onu ayakta alkışlıyorum zati .. ucundan bile yemedin.. ben diyete başladım başlayalı çağıran çağırana.. bu hafta daha hiç evden çıkmıcamIradeyi yazıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?