Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa eksik o idi ben yoğurt yemeyi unuttum listede 3 kaşık yoğurt vardı

Yediğin baklavalara falan sayabilirsin mesela

Deli
Baklavalar kilo yapmadı kiiii yapmadı kiiiii
Neyse çok şımarmayayım..
Karbona merhaba diyorum bu hafta ama azar azar..
bu hafta Cuma tartılacağım kiloyu etkilememişse arada pattis, kuskus (makarna gibi olan değil) quinoa ve tam tahıllı ekmek yiyeceğim.. bu şekilde umarım kurabiye ataklarım engellenir..

Coco hamile imiş illa aus gelince soyleyecekmis ikizmis yok ya ucuzmus yada dörttuz de olabilir mis

Haydi ortaya bombayı attım kacayim ben yarın gelemeyebilirimmmm
ay hadi insallah.ikiz bebelerimiz olsa ne guzel olur dimi ayni kiyafet ayni tip.nasip kismet hayirlisini versin rabbim.aus abla bi gelsin cidden onemli birsey diycem takim hakkinda cok onemli birsey ogrendim ama aus ablanin gelmesini bekliyorum.o gelmeden cenemi acmam

Yok yavrum yaa aus abla gelsin diye ortaya onemlu birsey soylicem dedim herkescikler oyle anladi insallah olur nasip kismet.ama ben takim hakkkinda onemli birsey diycem hele bi gelsin aus abla
Ay ne ki acaba?
Uyuyamam meraktan öğrenene kadar
Ausssssss gel nolursum gel uykularım kaçacak meraktan, bizi yetim komaaa

Heehheeeeee

Neyse bu konuyu uzatmayayım topik kapanmasın
Ben çok korkarım öyle şeylerden bana içki kafası yetiyo. Bi ara internette flakka diye bi video dolaşıyodu zombi filmi gibiydi çok ürkünçtü allah kimsenin evladını uyuşturucu batağına düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…