Aaa eksik o idi ben yoğurt yemeyi unuttum listede 3 kaşık yoğurt vardıFirim hala eksilmeye çalışıyorsun değil mi?
Eksi getirecek menü bu çünkü çok iyi bir diyet menğsü
Koruma için az ama
Su miktarı göremedim?
Eliptiğe bayılırım harika bir cardio ve spor
Süpersin be
Devamı yarına diyelim mi
Akşama yoğurt eklense müthiş olurdu
Bence gayet iyi menü çakılım
Su nerde? Spor ne yaptın??
HA Rİ KAAAAAA
Başka söze gerek yok
Süper menü berna
Sporun da güzel
Su az ama 2.5 olmuştur o yine de dimi:))))
İstikrarlı kuzum benim sporunu da eksik etmemiş be
Olmadı. Kızdım. Hiç olmadı hippo. Ve listeye girme planın var bu hafta değil mi?????? Yakıştı mı? Bahane kabul etmiyorum!
Malim hayırdır canım.. sabah 2 dilim ekmek akşam lavaş????? Sen yemezsin?????
Hele bu hafta bol eksi getirmen gerekirken???
Neden böyle oldu mali?
Patatesli yumurtaya hayır
Daha doğrusu sabah karbon varsa akşam olmamalı
İki öğünde de karbon sevmiyorum
Baklavalar kilo yapmadı kiiii yapmadı kiiiiiYediğin baklavalara falan sayabilirsin mesela
Deli
Yeni mi anladın kuzum.mmmmm
Coco hamile imiş illa aus gelince soyleyecekmis ikizmis yok ya ucuzmus yada dörttuz de olabilir mis
Haydi ortaya bombayı attım kacayim ben yarın gelemeyebilirimmmm
Mali kova?kova yapak sana istiyosan anca keser
Yok yavrum yaa aus abla gelsin diye ortaya onemlu birsey soylicem dedim herkescikler oyle anladiVar mı öyle birşey
Ne de olsa mersin taşucunda okuduk. Herkes kafası güzel geziyodu öğrenciler öğretmenler. Onlardan duyardm hep bi gün internetten bakim dedim oha dedim bizim türkler aşmış kendiniMali kova?
Sen nerden biliyon de bakiim kova falan?
Ay ne ki acaba?Yok yavrum yaa aus abla gelsin diye ortaya onemlu birsey soylicem dedim herkescikler oyle anladiinsallah olur nasip kismet.ama ben takim hakkkinda onemli birsey diycem hele bi gelsin aus abla
HeehheeeeeeNe de olsa mersin taşucunda okuduk. Herkes kafası güzel geziyodu öğrenciler öğretmenler. Onlardan duyardm hep bi gün internetten bakim dedim oha dedim bizim türkler aşmış kendini
Ben çok korkarım öyle şeylerden bana içki kafası yetiyo. Bi ara internette flakka diye bi video dolaşıyodu zombi filmi gibiydi çok ürkünçtü allah kimsenin evladını uyuşturucu batağına düşürmesin
Heehheeeeee
Neyse bu konuyu uzatmayayım topik kapanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?