Tamam yarın telafi ederimHabibte biraz fazla karbonlu olmuş bu menü canım sabah patatesli yumurta ekmek akşam bulgur ciksss beğenmedim bu menuyuuuuuu
13.takimdanGeçmişi okumadım kim vefat etmiş bu hafta 4 olum haberi aldim biraz can skintisi içindeyim. .
Ayy sağol waytim yorumun için. ÇOK haklisin .pattis yagsiz Di DA . bi de çok yerdim yemedim! ! Çok hakliisn ne gerek vardı. . Doymamış gibi hissettim di. Evet balkaymak abarttim kabul ediomBal kaymak cooook olmuş vero akşam pattis ne hacet vardı onlar olmasa güzel menü canim
He yaa gozlememi gören esraaa mm . Valla öyle . Tatil Die şey oluooo. Eşim evde oluncaOlmadı canim ya balı kaymağı yemissin gözleme ne patates fasulye ciks
Sevdiğini biliyordum
Benim rengim gri , ama sen gökyüzümsün benim
Hoşgeldinnn gökyüzümmm
Bebe pişpişliyorsun
Bu bir skandal ben oturup patdes salatasını mı anlattımGeçen bikaç menü de ananas gördüm ki hayatımda bi iki kez yemişimdir.. valla bende aldım yedim :)) bide ismi lazım değiligdedali canımı patates salatası çektirmiş olabilir :))
Allah rahmet eylesin
Bende annemi o yaşta kaybettimbütün tadım kaçtı... 46 yaşındaymış daha genç denebilecek bi yaş. Allah kalanlarına sabır versin
Canim bende eşime neler neler yapıyorum yemesinmi adam ben yemiyorum diye irademize hakim olmamız çok onemliHe yaa gozlememi gören esraaa mm . Valla öyle . Tatil Die şey oluooo. Eşim evde olunca
Allah rahmet etsin canim annene ins kabri geniş mekanı cennet olsunBende annemi o yaşta kaybettimNUR İÇİNDE UYUSUNLAR..
Sağol tatlim..Rabbim anneleri başınızdan eksik etmesinAllah rahmet etsin canim annene ins kabri geniş mekanı cennet olsun
Lunyaaa sen niye bu kadaaan erken uyaniyonKimse yok, gidip biraz uyuyayım. Havada yağmurlu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?