Eee akşam uyuyorum çünküLunyaaa sen niye bu kadaaan erken uyaniyon
Eee akşam uyuyorum çünkü
Maalesef düzenli uyma alışkanlığım yok, akşam 8 de uyur gece kalkar bir kaç saat uyuyamam. Eskiden 7 buçuk gibi kalkıyordum şimdi ablam ise gittiği için 6da kalkıyorum , beraber kahvaltı yapıp servisine kadar götürüyorum
Yani kacta uyuyorsun kacta kalkıyorsun ben çok özeniyorum bu işe de
Ben hafta ici mecburiyetten erken kalkiyom.. haftasonları da bu saatlerde işte
Ama asıl.sorunum geç uyumak
Amin amin aminSağol tatlim..Rabbim anneleri başınızdan eksik etmesin
Aaa gercektenmi ins.iyulesir hemen yaa bak doktorun dediği tedirgin etti beni randevu alıp normal muayne olun canim ya acildeki ne kadar anlicakHerkese gunaydin.oglum hasta oldu
Kardesim askerden dagitim iznine gelmisti grip olmus orada bi de astimi var 2 gecedor acillere tasiniyoruz cok kötü oldu.acildeki doktor gorunce sen asker misin,....dan mi geldin,bu gece orda asker olup gelen 4.kisisin size ne yaptilar orda demis.
Herkesler uyuyo simdi.
Senden korkan senden az kilo versin be ne korkcamGünaydın guzel hanımlar
Benimle morti olmaya korkan hanimlaaarrrrr
Hayır cnm çekiyo yiyemiyorum dedin
Bu mesajdan sonra miunun verdiği cevabı görmemek için geçmiş okumayı bıraktım
Bebe pişpişliyorsun
Bu bir skandal ben oturup patdes salatasını mı anlattım
Külliyen yalan iftira @Whiteblacklife
BonusummmGünaydınn
Mutlu pazarlarınız olsun.
tevafuk55 asıl mesele geç yatıp erken kalkmak :)
Hee cıkss hayalim bu degilMaalesef düzenli uyma alışkanlığım yok, akşam 8 de uyur gece kalkar bir kaç saat uyuyamam. Eskiden 7 buçuk gibi kalkıyordum şimdi ablam ise gittiği için 6da kalkıyorum , beraber kahvaltı yapıp servisine kadar götürüyorum
Böyle böyle alisarak pazarda uyumaz oldum
Ooo davetkar bakışlar davetkar cümlelerSenden korkan senden az kilo versin be ne korkcam
Bulursan banada gönderHee cıkss hayalim bu degil
11 de yatıp 6 da kalkanlara özeniyorum
Sagol canım yarin memlekete gidecekler orada gidecek kendi doktorunaAaa gercektenmi ins.iyulesir hemen yaa bak doktorun dediği tedirgin etti beni randevu alıp normal muayne olun canim ya acildeki ne kadar anlicak
Benim kardeşim de askerde berna.. seninkini unutmuşum..Sagol canım yarin memlekete gidecekler orada gidecek kendi doktoruna
Bende annemi o yaşta kaybettimNUR İÇİNDE UYUSUNLAR..
Çok geçmiş olsun bernam... sende kendine dikkat et canım.Herkese gunaydin.oglum hasta oldu
Kardesim askerden dagitim iznine gelmisti grip olmus orada bi de astimi var 2 gecedor acillere tasiniyoruz cok kötü oldu.acildeki doktor gorunce sen asker misin,....dan mi geldin,bu gece orda asker olup gelen 4.kisisin size ne yaptilar orda demis.
Herkesler uyuyo simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?