Iyiyim selvi boylum sen nasilsin
Bende iyiyim cnm .. sabahları hep uykumu almadan uyanıyorum.. gece geç yattık bebişle .. gece bikaç defa uyan.. şimdi aptal gibiyim yaa..Iyiyim selvi boylum sen nasilsin
Ah bu cocuk ya afacan cocuk resmenBende iyiyim cnm .. sabahları hep uykumu almadan uyanıyorum.. gece geç yattık bebişle .. gece bikaç defa uyan.. şimdi aptal gibiyim yaa..
Kahvaltı yaptın mı cnm??
Sibelle senin kardesin ayni donemde gitmisti dimi?benimki yeni gitti 1 ay oluyo daha dagitim iznine cikti simdiBenim kardeşim de askerde berna.. seninkini unutmuşum..
Benim kardeşim dağıtım iznine gelmedi cnm.. bayrama yetişmek için izne gelmedi ..Sibelle senin kardesin ayni donemde gitmisti dimi?benimki yeni gitti 1 ay oluyo daha dagitim iznine cikti simdi
Seni de Allah kavuştursun hayırla ..Sibelle senin kardesin ayni donemde gitmisti dimi?benimki yeni gitti 1 ay oluyo daha dagitim iznine cikti simdi
Cnm köpeği ameliyat olacak..@MiuLego hayirdir ne ameliyati..gecmis olsun canim
Korkmuyorsan... neden olmasinBonusummm
Hee cıkss hayalim bu degil
11 de yatıp 6 da kalkanlara özeniyorum
Ooo davetkar bakışlar davetkar cümleler
Morti miyiz sen onu de
Görmemişsin yazdım canim sınıf ogretmeniyim 5 yıl calistim şuan çalışmıyorum ihraç edildigim içinEsra_4378 cnm sordum ama görmedin sanırım.. sen öğretmen misin??
Canımmmmmm
He işte o ben dé yok malesef hiç yemesem ucundan kıyısından yerim yaCanim bende eşime neler neler yapıyorum yemesinmi adam ben yemiyorum diye irademize hakim olmamız çok onemli
Günaydın ablammmm .Gunaydin guzellerrrrr.
@MiuLego mium beni cumaya listeye alacak misin?artim var ama..listrden ayrilali neredeyse 3 yili gecmistir.yeni uye gibi olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?