Sikinti orada zaten diyete girecek motivasyonu ancak listeye girersem saglayabilecegim.su siralar hicbir konuda istikrar saglayamiyorum..liste isteme sebebim bu yuzden..bir bakayım ne zaman ayrılmışsın. Kullanıcı adın aynı mıydı?
Uzun süre ya da kısa fark etmiyor izinden dönmüş kuralı ile listeye alınıyor.
2-3 hafta diyete devam edelim.. Düzenli menü sporlar.. Kilo bildirimlerine bakalım.. Ona göre liste işini düşünelim canım.
Artı miktarı izne ayrıldığın kilonun %5 inden fazlaysa ekstrem durum ile listeye girebiliyorsun (izne çıkalı 6 aydan fazla olduğu için)
geçmiş olsun bernam iyi mi şimdi biraz daha oğluşun?Herkese gunaydin.oglum hasta oldu
Kardesim askerden dagitim iznine gelmisti grip olmus orada bi de astimi var 2 gecedor acillere tasiniyoruz cok kötü oldu.acildeki doktor gorunce sen asker misin,....dan mi geldin,bu gece orda asker olup gelen 4.kisisin size ne yaptilar orda demis.
Herkesler uyuyo simdi.
Kızlar günaydın
Herkese saglikli ve keyifli bir pazar günü diliyorum
@MiuLego kaptanım bizi habersiz birakma, ameliyat insallah guzel geçecek ve boncukun bunuda atlatacak
Sanirim annen geliyomus gozun aydin
@MiuLego hayirdir ne ameliyati..gecmis olsun canim
şimdi gördüm bunu
iyi misin sancın geçti mi iğdem????Pek sakin kalmış buralar. Pazar rehaveti var hepimizde anlaşılan. Sancım var dışarıda hava berbat... Uyuklayıp duruyorum
@MiuLego gözümüz kulağımız sende bebeğim. İnşallah iyi olur boncuk gözlü. Hayırlı haberlerle gel
Arkadaslar nolur yardim edin.uzun zamandir para biriktiriyordum
Anneme bi elektrik süpürgesi hediye almak istiyorum.elektrik supurgesi 5 6 senedir yok.eliyle cirpiyor halilari falan.750 tl lik limitim var.bana şöyle uzun sureli kullanipta memnun kaldiginiz toz torbalı bi elektrik supurge modeli ve markasi tavsiye eder misiniz? 1 2 senelik birsey degil 10 sene kadar götürsün istiyorum
Huysuz kuzum yaa gündüz de hic uyumadi simdi de zorla uyuttum bi sürü işim var okul icin sabahin köründe de kalkcam oyyy darlandimgeçmiş olsun bernam iyi mi şimdi biraz daha oğluşun?
sen nerelerdesin yaaaaHeeyy ne zaman acildi burasi yaa oh beee
Sabah uyanınca ılık su limonlu iki bardak
Saat 12.00
2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
Ara . 16.00 1 fincan sütlü kahve 2 ceviz
Akşam 19.00 da sofranın durumuna göre ama annem tavuk yaptığını söyledi ondan yerim salata yoğurt.
Şu 2 litre oldu 3 e tamam lanır
Spor yapamadım gece yaparsam yazarım.
Not ( pasta meyve suyu vs vs yemicem bilginize )
@MiuLego
Bana göre cıs değil ya hu , Lunya ya göre cıs. 3 dilim sucuk kahvaltı da. Her hafta sonu yiyorum yaNe yedin ve pişman değilsin eflal
Hani verdiğin sözler
Ak daha menülere bakmadım kalbime indirme eflallllhedefini unutma eflal
iyi misin sancın geçti mi iğdem????
seni yerim kuzucum benim köpüşü de merak etmiş
cocoooommmm
azcık bilsem anlasam bu işlerden söylerdim ama ı ıh hiiiç anlamıyorum
Cnm bugünde mi işe gittin bilmiyorum ama 21 akşam için çok geç geliyo banaGünün menüsü
10.30
1 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
Domates salatalık biber
5 tane siyah zeytin
50 gr yufka ekmek (25 gr fazla oldu dayanamadim)
14.00 Türk Kahvesi
16.00
6 tane çıtır balık yagsiz fırında (doktor listesinde var)
Lahana salatası 1 kaşık
Çoban salatası 1 kase 1 tatlı kaşığı yağlı
25 gr yufka ekmek
17.00
2 tane mandalina
21.00
2 kaşık pazı
2 kaşık kabuska az Kıymalı
3 kaşık yoğurt
Ekmek yemedim sabah 2 dilim yediğim için
Spor 45 dakika Leslie
500 tane ip atlama
@MiuLegohippotalamus
Canım yemek tarifleri bölümünde bir sürü detaylı tarifi olan konu varBana yemek yapmayı öğretecek resmen orda fotolu da anlatıyor kolay oluyor bana ben o sayfayi çok begendim
Hedefim iyiymiş hadi bakalımGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 MART HEDEFLERİ
matematik61 (60.5)
malipina (88)
Ytmz (59.8)
Konya 42 (60.2)
Esra_4378 (75.0)
HAbibte (78)
Lunya (67.7)
Sidelya95 (59.8)
tevafuk55 (64.8)
masumm (69.2)
Antepia27 (102)
Makbule007 (59.9)
eflalim (65.1)
Bonus (99.3)
deynepnaz (63.2)
Nevreste (63.9)
cakil80 (85.5)
Floweroflife (55.5)
Kajupi (61)
Donna_salut (51.4)
Zeynepleyya (71)
Vorones (65)
hippotalamus (67.6)
nehirnil111 (52.3)
İgdedali (54)
hepfit (52.9)
yaşlı kurt eski toprak
çok şükür nasıl bir ohhh çektim anlatamam
Çok haklisn valla . Disardaydik Die. Mutfağın işi duruyor.yapmasam kimse yapmaz. Fırsat yok ki hiç . yaprdim yoksaNiye moralin bozuluyor kız, bırak yapsın. Hiç te moralin bozulmasın. Sen o kadar yemek çocuk çamaşır bulaşık uğraşıyorsun, giyeceği gömleği de kendi utulesin
yaaaa pamuğum narkozdan uyanmışşş
yaşlı kurt eski toprak
çok şükür nasıl bir ohhh çektim anlatamam
Ben sen yazınca baktım zaten haber kaynagina kısır yemiş yazmadım bişey yoksa....bayrak derken anlamadim
Ne ayak kirkayak ha ha ha ne oldu kizEsra sen ne ayaksınEsra_4378
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?