Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni de alın

Esra_4378 bacım o 2000 ip ti dmiii yavrum maşallah anam sendede ayak varmış kız nasıl atlıyonnn h nasılll 2000 aferinn valla kıskandıımmm
Canim değişik değişik atlayım
Önce elli elli sonra yüz
Tepeye doğru bacagimi açıp kapatara k öne adım atarak özellikle bunu yaptigimda dinlenmiş gibi oluyor
Aralarda 10 15 saniye 500 de bir 2 3 dk bazen 5 dinleniyorum öncesinde muhakkak leslie yada zumba ve evin içinde yürüyerek dinleniyorum yoksa kaslar mahvolur
Bitince kaşımdan bile ter akıyor kollarım bile yaniyor

Sikinti orada zaten diyete girecek motivasyonu ancak listeye girersem saglayabilecegim.su siralar hicbir konuda istikrar saglayamiyorum..liste isteme sebebim bu yuzden..
Seni düzenli menülerinle daha hiç görmedim ben de.. bir görelim.. ilk 2 hafta ödemler gitsin.. sonraki kayba bakalım düzenli gidiyor mu? Liste için yeterli mi?

Öyleyse inşallah alırız. O güveni bir görelim. Bu cuma listeye girmişsin gibi düşün hülya.. sonuçta liste için çaba
O istikrar azim gelir sana ben inanıyorum

Oyy minnoşumm ne iyi geldi
Miu gelmeden ben de öpeyim hemen

Küsme sürem iki katına çıktı pınar hanım

Edit: ne pınarı be hain iğdeymiş bunu yazan

Yokluğumdan faydalanmak heşurda 1 yıldırgörmediğim anam gelmiş az hasret gideriyorduk

Son düzenleyen: Moderatör:
Menu bildirm
Sabah 11.30
4 kaşık kadar kasrli menemen
8 zeytin
Beyaz peynir 2 kk
Telli kaşar peynir
Domates yeşillik
1 çay k. Balkaymk

Ara 1 elma
15.00 1 lahmacun yeşillik

19.00
2 yumurta yagda kaşarlı
3 zeytin 1 kk beyaz peynir
Ton balıklı salata
Çok az lavas

Miuuu nasil gormedin yahu..7 kg verdim ben kurban bayramindan sonra..hergun aksatmadan menu yazdim..sen kaptan degil miydin o zaman..eylul ayinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…