Beni de alın@begum75
@nehirnil111
kuzular en son listeyi neredeyse aynı bıraktım:)
kaldığımız yerden devam diye.. eklemeler var ise yeni katılan siz uygun gruba alırsınız olur mu
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
MEGASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
Nego
Esra_4378
@Konya 42
@Lunya
SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Floweroflife
@Sidelya95
@Nevreste
@hippotalamus
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
@Ausencia
KIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYEN VARSA LÜTFEN BİLDİRSİN BANA
HATIRLAYAMADIĞIM MUHTEMELEN VAR ALICAM SPOR GRUBUNA DİYİP DE..
BOL SPORLAR
Ay sukur ler olsun cok guzel günleriniz olsun bırlıkteyaaaa pamuğum narkozdan uyanmışşş
yaşlı kurt eski toprak
çok şükür nasıl bir ohhh çektim anlatamam
Canim değişik değişik atlayımEsra_4378 bacım o 2000 ip ti dmiii yavrum maşallah anam sendede ayak varmış kız nasıl atlıyonnn h nasılll 2000 aferinn valla kıskandıımmm
Standart 3 benim az olursa yazıyorum canimMenü güzel
Spor şahane
Su içmedin miKusur bulmak gerekiyor
Oyy minnoşumm ne iyi geldiopiyimde gecsin
Bana yenilince sallayacağın beyaz bayrak kuzu :)Ben sen yazınca baktım zaten haber kaynagina kısır yemiş yazmadım bişey yoksa....bayrak derken anlamadim
Seni düzenli menülerinle daha hiç görmedim ben de.. bir görelim.. ilk 2 hafta ödemler gitsin.. sonraki kayba bakalım düzenli gidiyor mu? Liste için yeterli mi?Sikinti orada zaten diyete girecek motivasyonu ancak listeye girersem saglayabilecegim.su siralar hicbir konuda istikrar saglayamiyorum..liste isteme sebebim bu yuzden..
Oyy minnoşumm ne iyi geldi
Miu gelmeden ben de öpeyim hemen
Oooooo kuzumu çok iddialı gördümmmBana yenilince sallayacağın beyaz bayrak kuzu :)
BanuuuuuHu huuuuuuuu napiyonuzzzz
Temizlikten gebermis bir Banu koyalım şuraya
Ne var ne yok kizceler
AY seni yakaladım mlan özledim aşırıÇok şükür. Çok sevindim, darısı hemen iyileşmeye
Aaa deli benim sesim güzel değil ki. Ama senin sesin ne buğulu lenAY seni yakaladım mlan özledim aşırı
Hayır sesini de duydum sesini de özlüyom
Banuuuuu
Annem gelecek diye korkudan ben de temizlik yaptım çok bugün
Temizlik
Lanet gitsin içimizdeki Katya ruhuna
Miuuu nasil gormedin yahu..7 kg verdim ben kurban bayramindan sonra..hergun aksatmadan menu yazdim..sen kaptan degil miydin o zaman..eylul ayinda..Seni düzenli menülerinle daha hiç görmedim ben de.. bir görelim.. ilk 2 hafta ödemler gitsin.. sonraki kayba bakalım düzenli gidiyor mu? Liste için yeterli mi?
Öyleyse inşallah alırız. O güveni bir görelim. Bu cuma listeye girmişsin gibi düşün hülya.. sonuçta liste için çaba
O istikrar azim gelir sana ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?