Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama orda sadece kaptan ve menüye yorum yapmak isteyn bakar ki. Ben burda yukarasi menum de varsa herkes görsün isterim. Yorumlasin isterim

Menünden ayvayı yediğin anlamını çıkardım

nevom menü çok güzel sporuna e leslie de yaptın mis gibi oldu..
öğün saatlerini de yaz litfin yoksa anlamı olmuyor

Malim karbon seni çok şişiriyor bunu biliyoruz.. sabah mercmek karbon eyvallah.. akşam da kısır?

ve spor da yok.. spor neden yok? su çok az.. ödemleri nasıl atacaksın ne planlıyorsun balım.. ki artı ile geldğin haftanın devamındayız değl mi? var dimi güzel planların cumaya kadar

ekmek beyaz mı? beyaz ise tırnak kadarına bile HAYIR!

kalanı güzel.. akşam saati geç ama hafif gayet :)

spor iseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

menü çoook hafif ve güzel.. kahvaltıda zeytin ve yeşillik de aradı gözüm.. sporda efsaneleşmişsin lunyam.. öğün saatleriyle alayım menüleri

büşra karbon kotan doldu!!!!
makarna da yemiştin çünkü.. karbon alındıysa spor olacak başka bahane kabul etmiyorum

neyseki ödemler için gereken yapılmış yarın sporun telafisi yapılsın emi kuzucum

kuzum diyetisyen menüsü ya bu.. diyetisyen öğün saatlerini de biliyor mu?
akşam saati çok geç.. sen kendi diyetinde 2 öğün yerdin menü saati geç de olsa telafi ediliyordu da.. bu şekilde.. saat çoook geç yahu..

Kahvaltı
1 yumurta
Peynir
8 zeytin
Yeşillik
Kuru biber patlıcan kavurması

Öğlen 16:00
İki yumurta haşlama
Ayran
Acı sos

Temizlikten böyle oldu menü
3 lt yakın su

Şuan çok açım

oooo pro günü olmuş ki lazımdı banum.. maşallah güzel menü.. aç aç uyudun dimi dimi
lütfen öyle olsun kuzucum güzel eksi getirecek bu menü çünkü

vero cnom bu bal-kaymak tan ne zaman vazgeçmeyi dşünüyorsun? ne faydası var bunun sana? yemesen ne olur çok mu büyük kayıp senin için.. akşam lavaş olmamalıydı.. olmasaydı iyi menüydü..

spor yk ama yürüyüş de mi yapmıyorsun yahu

sen iste en kral detoksu yapim beee
geçen hafta full karbonla -1,5 gitti kuzum hallederim ben korkma sen

Benşm tüm tattılar wc öncesi, bir bardak su içtikten sonra oluyor..
Bu hafta daha tartılmadım çok mutluyum

Enginar çorbasıyla brokoli arasında kaldım, enginara verdim canım da çekti
Beğendiklerim diyete uygun çorbalar oldu, o kadar kendimi motive etmişim, patates çorbasına ay bunu içemem derken buldum kendimi
kıymalı tarhanaya vericektim oyumu.bayılırım ona ama içine sarımsak koymuş ben de oy kullanmamaya karar verdim.

Egosantrizm ya da beniçincilik (benmerkezcilik) her şeyi kendine dayandırmak, kendine bağlamak, kendine indirgemek, her şeyde kendi görüş açısından hükümde bulunmak, her şeyde kendini esas almak ve kendi fikrini, mantığını ve duygusunu hareket noktası, örnek, ölçü ve merkez almak eğilimi olarak tanımlanır.
Misal biri bana aşık diyorlar ya he işte o aslında psikolojik bir rahatsızlığa delalet ediyor kızçeler. Siz de bilin de ona göre şeyedin sonra burda paranoyalarla uğraşmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…