Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego canım bu haftaki listem

Dün akşam makarna yedim canımda çekmiyor zaten.
Tebrikler canimooo . Senin makarnaynan mucadelen. Beni etkiledi .. hele kocama diom ki bonus beni Korudu. veronun balkaymagina laf etmeyi.n. emzirıyi o dedi dedum. Bugün de bal kaymak yemedim !!! Öpüyorumyanaktan

Sarkma var mı ? Doğum falan yaptın mı valla diyet biterse spora devam et derim
He 2 doğum yaptım ust Üste sıkılasmam kesin Lazım ya cok degil ama gene de salik hissediyorum hele kilolar Bı gitsin duzenli pılates yapacagım insallah ya da jillian falan ama once ligin Bı 5 kilo daha vermek

begum75
malipina :)) kalktım hazırladığım yemeği yedim şimdilik sorun yok. Laf atan dilinize zeval gelmesin

S Sguat girls aleykümselam türkan :)
hee bak kendine ayrı yemek hazırlamak çok güzel oluyo ,şahsen ben kendimi çok ayrıcalıklı görüyom pattis detoksu yaptığım zaman bile
sen de öyle yapsana kuzum .ayrı küçük bi tabağa koy yiyeceklerini hem gözün doyar hem kontrol etmiş olursun iştahını da .olmaz mı

Insallah en kısa zamanda canim banu sende tekrardan Bı tahlil mı yaptırsan acaba kuzum ya bana cok hızlı kilo alıyorsun gibi geliyor acaba değerlerle ilgili yolunda gitmeyen bısıyler olabilir mı

O yemeye iyi ya hepsi kilo değil sanırım. .
Bu hafta ödemi atarım belli olur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…