- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Hıc sorma 1.5 kilo giderse bu hafta 59 olurum haftaya da 58 ı gururumben de istiommmmm
Alla alla görmemişim kuşum
Valla sağlam diyet vermiş
Hep birlikte açız
Ben Dee ben dee. Abisi uyuyor. Minnosu da yıkadim . Şimdi kk zamanıBende emzirirken yazıyorum :))
Kız kim begenirseBana selam vermediğin için küsmüş olabilirim
Ol tabı ya ol gitsinAy herkes laf ediyor herkes ama yeter diyorlar ama doğum dan kalma azıcık alt karnım kaldı sıkılaştırmam lazım 55 sonra olucamşu an 57 falanim
hee afferumaaa
damam
Yaw kıyamam sana benAğzımın suları akarak okudum, benim menümü gördün mü
Ne zaman
Sende kilo durumu nasilOl tabı ya ol gitsin
@MiuLego canım bu haftaki listemSelam millet listem geldı @cakil80 nın hesap benı de ac kalırım diye bı korku sardı ama ac kalmadan zayıflanmıyor iste
Sabah 2 dilim peynir 10 badem sogus
Oglen 1 kase corba 1 kase yogurt salata
Ara 2 mandalina 2 ceviz
Aksam 3 köfte kadar et tavuk Balik salata
Gece arası istedim cayın yanında cok zor oluyor diye bakalim ne diyecek
Tebrikler canimooo . Senin makarnaynan mucadelen. Beni etkiledi .. hele kocama diom ki bonus beni Korudu. veronun balkaymagina laf etmeyi.n. emzirıyi o dedi dedum. Bugün de bal kaymak yemedim !!! ÖpüyorumyanaktanDün akşam makarna yedim canımda çekmiyor zaten.
Hıc sorma 1.5 kilo giderse bu hafta 59 olurum haftaya da 58 ı gururum
İste bu sabah 60.2 idi ama kararlo bir sekilde ilerliyorum 1 aya mezunum Insallah sekerimSende kilo durumu nasil
AA ne güzel boy kaçİste bu sabah 60.2 idi ama kararlo bir sekilde ilerliyorum 1 aya mezunum Insallah sekerim
Sarkma var mı ? Doğum falan yaptın mı valla diyet biterse spora devam et derimİste bu sabah 60.2 idi ama kararlo bir sekilde ilerliyorum 1 aya mezunum Insallah sekerim
Insallah en kısa zamanda canim banu sende tekrardan Bı tahlil mı yaptırsan acaba kuzum ya bana cok hızlı kilo alıyorsun gibi geliyor acaba değerlerle ilgili yolunda gitmeyen bısıyler olabilir mıAy ne güzel Makbule ben 5 leri ne zaman gorcem acep
He 2 doğum yaptım ust Üste sıkılasmam kesin Lazım ya cok degil ama gene de salik hissediyorum hele kilolar Bı gitsin duzenli pılates yapacagım insallah ya da jillian falan ama once ligin Bı 5 kilo daha vermekSarkma var mı ? Doğum falan yaptın mı valla diyet biterse spora devam et derim
hee bak kendine ayrı yemek hazırlamak çok güzel oluyo ,şahsen ben kendimi çok ayrıcalıklı görüyom pattis detoksu yaptığım zaman bilebegum75
malipina :)) kalktım hazırladığım yemeği yedim şimdilik sorun yok. Laf atan dilinize zeval gelmesin
S Sguat girls aleykümselam türkan :)
Insallah en kısa zamanda canim banu sende tekrardan Bı tahlil mı yaptırsan acaba kuzum ya bana cok hızlı kilo alıyorsun gibi geliyor acaba değerlerle ilgili yolunda gitmeyen bısıyler olabilir mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?