- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
A kız benim 1 doğumla böyle olduysa valla2 doğumda korkuyorum ama ben kendimi çok salmistim kesinlik le tecrübe ile sabit pilates mi ağırlık ile mi desen ağırlık derim en iyi çözüm ayağa ağırlığı dambıl çok faydalı kendimce de uyguladig ki m şeyler var bende pilates yapıyordum faydasını gördüm ama ağırlık ile başka ya keşke spor salonuna kocam biraksada gitsem direk fitnessHe 2 doğum yaptım ust Üste sıkılasmam kesin Lazım ya cok degil ama gene de salik hissediyorum hele kilolar Bı gitsin duzenli pılates yapacagım insallah ya da jillian falan ama once ligin Bı 5 kilo daha vermek
Öğretmenlerin en güzel iBen hep giriyorum bakiyorum kapaliydi takim kuzum yoksa gelmem mi
Ayy ben de ben deeee hedefimi 55e revize ettim asil niyetim 58 4 kilodan az kaldiiiiiiİste bu sabah 60.2 idi ama kararlo bir sekilde ilerliyorum 1 aya mezunum Insallah sekerim
2 sinide gördüm ya bayıldım hepsi burada da var alicam çok tatlı bende oynarimBen de bulsam alırım valla.bayılırım kurabiye canavarına idolüm.bi de tazmanya canavarı
Canim benim canim benimmmmmÖğretmenlerin en güzel i
İyiyim valla ne olsun :) aynı tas aynı hamam edasıyla takılıyorum:) hava soğuk evdeyim :) sen napiyorsun :)Nasılsın canım iyi yapmışsın muhabbete dalarak
oyna oyna oyuncağın yaşı olmaz2 sinide gördüm ya bayıldım hepsi burada da var alicam çok tatlı bende oynarim
Kızımla oynuyorumoyna oyna oyuncağın yaşı olmaz
İyiyim bende canım ev iş ziyaretler işler derken ömür bitiyor işte hayat koşuşturmasıİyiyim valla ne olsun :) aynı tas aynı hamam edasıyla takılıyorum:) hava soğuk evdeyim :) sen napiyorsun :)
Iyiyim kuzum isten yeni geldim. Evi temizlicem biraz dinlenip. Minnosa sutunu iciriyorum simdi. Cok ozledim sizleri o kadar uzgundum ki. Simdi cok mutlu oldumutandim
Napiyorsun
ben de bayılırım evciliğe kuzenlerim küçükken oynardım onlarla.hakkaten bizim zamanımızda da oyuncaklar çok pahalıydı almak için anneme yalvarırdım da kadıncağız kırk yılın başı bi tane alabilirdi napsın.şimdiki çocuklar çok şanslıKızımla oynuyorum
Bizim zamanımızda öyle güzel oyuncaklar yoktu kendime alıyormuş gibi alıyorum
Beni evde görseller
Kızımla evcilik saklambaç ebe ondan sonra bebekleriyle falan
Kışın çalışmak zor oluyordu r Allah yardım etsin çöpü bile kocaya attiriyorumİyiyim bende canım ev iş ziyaretler işler derken ömür bitiyor işte hayat koşuşturması
Ya o morti ondan yoksa senin 59.9 du sanirim dimiBana sormadin .ama benim var
Evet öyleydi sanki kendime alıyormuş um gibi hissediyorum zaman ında sadece 2 bebeğim vardı onlarda kayboldu çok ağlamış tim ay hala unutmam . Şimdi çeşit çok fazla almak istemiyorum ama bazen de al ya oynasın diyorum çok güzel oynuyor ve değer veriyor ay bı tavşanı var beni öpmez onu öper koklar sarılır beşiğine koyar ayağında şallar o yüzden gördükçe alaşım gelir 20 30 liralık her ay 1 tane 2 çocuk da oynarben de bayılırım evciliğe kuzenlerim küçükken oynardım onlarla.hakkaten bizim zamanımızda da oyuncaklar çok pahalıydı almak için anneme yalvarırdım da kadıncağız kırk yılın başı bi tane alabilirdi napsın.şimdiki çocuklar çok şanslı
Valla ben hep uzaktan izliyordum:) ben kızı uyuttum tel bozuk kocamın kimden giriyorum şimdi spor yapicam burayı birakamadimIyiyim kuzum isten yeni geldim. Evi temizlicem biraz dinlenip. Minnosa sutunu iciriyorum simdi. Cok ozledim sizleri o kadar uzgundum ki. Simdi cok mutlu oldum
masumm nasılsın?
memnunmusun?
öğlenleri ne yemek yiyosun
sen de çakıl gibisin duygusal yiyici.öyle duygusal açlık atakları geldiğinde meyva kuruyemiş havuç falan yesen havuç sert ya hıncını iyi alırsın çiğnerken yani makarnaya pasta böreğe saldırmaktan bin kat iyidir kuru meyve ceviz falan yemek.ya da şekersiz sakız çiğnemek de olur.yani nacizane fikrim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?