Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He 2 doğum yaptım ust Üste sıkılasmam kesin Lazım ya cok degil ama gene de salik hissediyorum hele kilolar Bı gitsin duzenli pılates yapacagım insallah ya da jillian falan ama once ligin Bı 5 kilo daha vermek
A kız benim 1 doğumla böyle olduysa valla2 doğumda korkuyorum ama ben kendimi çok salmistim kesinlik le tecrübe ile sabit pilates mi ağırlık ile mi desen ağırlık derim en iyi çözüm ayağa ağırlığı dambıl çok faydalı kendimce de uyguladig ki m şeyler var bende pilates yapıyordum faydasını gördüm ama ağırlık ile başka ya keşke spor salonuna kocam biraksada gitsem direk fitness

Kızımla oynuyorum
Bizim zamanımızda öyle güzel oyuncaklar yoktu kendime alıyormuş gibi alıyorum
Beni evde görseller
Kızımla evcilik saklambaç ebe ondan sonra bebekleriyle falan
ben de bayılırım evciliğe kuzenlerim küçükken oynardım onlarla.hakkaten bizim zamanımızda da oyuncaklar çok pahalıydı almak için anneme yalvarırdım da kadıncağız kırk yılın başı bi tane alabilirdi napsın.şimdiki çocuklar çok şanslı

Evet öyleydi sanki kendime alıyormuş um gibi hissediyorum zaman ında sadece 2 bebeğim vardı onlarda kayboldu çok ağlamış tim ay hala unutmam . Şimdi çeşit çok fazla almak istemiyorum ama bazen de al ya oynasın diyorum çok güzel oynuyor ve değer veriyor ay bı tavşanı var beni öpmez onu öper koklar sarılır beşiğine koyar ayağında şallar o yüzden gördükçe alaşım gelir 20 30 liralık her ay 1 tane 2 çocuk da oynar

Iyiyim kuzum isten yeni geldim. Evi temizlicem biraz dinlenip. Minnosa sutunu iciriyorum simdi. Cok ozledim sizleri o kadar uzgundum ki. Simdi cok mutlu oldum
Valla ben hep uzaktan izliyordum:) ben kızı uyuttum tel bozuk kocamın kimden giriyorum şimdi spor yapicam burayı birakamadim

masumm nasılsın?
memnunmusun?
öğlenleri ne yemek yiyosun

Canım şimdilik iyi
Ama çok zor yeni ortamlar yeni insanlar zorlanıyorum biraz

Yemek burdan çıkıyor cnm ev yemeği
Pilav makarna dışında yiyorum herşey
Çorba çıkıyor hergun
Bugün tarhana çorbası vardı , et haşlama ve salata bulgur pilavı çorbada yiyorum

Yarın bakliyat var onuda yiycem mesela 4_5 yemek kaşığı kadar if yapacağım için
Yerim diye düşünüyorum

Ne yiycem derdi olmaması çok iyi

İkimizde de insülin direnci var yeme krizlerine etken oluyo.
Sakız falan mantığım yerindeyse aklıma geliyo.
Açlık önemli değil bazen aç değilken oluyor.
Çakılda bilir o an yiyebilceklerimden korkarım. Şuur kapanıyor.

Takıldığım şeyleri duysanız ağzıma vurursunuz takımca toptan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…