Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler canimooo . Senin makarnaynan mucadelen. Beni etkiledi .. hele kocama diom ki bonus beni Korudu. veronun balkaymagina laf etmeyi.n. emzirıyi o dedi dedum. Bugün de bal kaymak yemedim !!! Öpüyorumyanaktan

Kocana niye dedin kız anlatmayın burdaki herşeyi yav diyet gurubu deyin oldu bitti.

begum75
malipina :)) kalktım hazırladığım yemeği yedim şimdilik sorun yok. Laf atan dilinize zeval gelmesin

S Sguat girls aleykümselam türkan :)
Harikasın Bonus can makarna benimde en buyuk zaafım eger diyet bozarsam kremalı makarnayla bozarım ki hatrı kalmasın ay aklıma geldi Bı keresinde diyetisyenden bir oyun istemiştim kremalı makarna ama bana yoğurtlu makarna verdı tabı yemedim yediğime değmez yoğurtlu ne ya

Yapıyorum zaten. Düzenli olduğumda yemeğim hep ayrı oluyo.
İşte duygu durumunu kontrolde yemeye yansıtmamakta başarı sağlayamıyorum oda olur inş.

Sugarim sekrim. Sana da. . Senin hikayeni okumustum . Harikasin. Mezun olup geri mi döndn sen. Ne kadar din ne kadar olduğu kilon
Ya ben arada gidip geliyorum normalde girerim de telim de sıkıntı var kızım sağolsun :) telefonu koltuğa koyup koyup gidiyordum mutfağa sen al anasını ağlat ya ben ya 56 yada 55 ile mezun oldum şu an 57 falan ama yiyorum yani olmasın şu an 55 olduğumdan daha daha inceyim sikilastim sahada sikilasmam lazım :) ben gergin spor yaparım. Hiç bırakmadım

Yapıyorum zaten. Düzenli olduğumda yemeğim hep ayrı oluyo.
İşte duygu durumunu kontrolde yemeye yansıtmamakta başarı sağlayamıyorum oda olur inş.
sen de çakıl gibisin duygusal yiyici.öyle duygusal açlık atakları geldiğinde meyva kuruyemiş havuç falan yesen havuç sert ya hıncını iyi alırsın çiğnerken yani makarnaya pasta böreğe saldırmaktan bin kat iyidir kuru meyve ceviz falan yemek.ya da şekersiz sakız çiğnemek de olur.yani nacizane fikrim tabi

He 2 doğum yaptım ust Üste sıkılasmam kesin Lazım ya cok degil ama gene de salik hissediyorum hele kilolar Bı gitsin duzenli pılates yapacagım insallah ya da jillian falan ama once ligin Bı 5 kilo daha vermek
Makbusum o vakit beni de çağır beraber yapak spor . Benim dé bi 5 vermem lazım

Ay konuyla alakasız senin avatar resimdeki kurabiye canavarindan buldum peluş oyuncak ay çok tatlı kızıma alicam gözler eller bir tatlı anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…