Tebrikler canimooo . Senin makarnaynan mucadelen. Beni etkiledi .. hele kocama diom ki bonus beni Korudu. veronun balkaymagina laf etmeyi.n. emzirıyi o dedi dedum. Bugün de bal kaymak yemedim !!! Öpüyorumyanaktan
Sugarim sekrim. Sana da. . Senin hikayeni okumustum . Harikasin. Mezun olup geri mi döndn sen. Ne kadar din ne kadar olduğu kilonKız vorones sana da selâm olsun
Harikasın Bonus can makarna benimde en buyuk zaafım eger diyet bozarsam kremalı makarnayla bozarım ki hatrı kalmasın ay aklıma geldi Bı keresinde diyetisyenden bir oyun istemiştim kremalı makarna ama bana yoğurtlu makarna verdı tabı yemedim yediğime değmez yoğurtlu ne yabegum75
malipina :)) kalktım hazırladığım yemeği yedim şimdilik sorun yok. Laf atan dilinize zeval gelmesin
S Sguat girls aleykümselam türkan :)
He ya 6 lar gerı gelsın sonra istikrar sonra da gelsın 5 ler bak kuzum ıs de halloldu artık toparlanma zamanıO yemeye iyi ya hepsi kilo değil sanırım. .
Bu hafta ödemi atarım belli olur bakalım
Annnaa herseyı bilir o. Ben çok etkileniom ki burdan . aus un gelmedgini. Artık Miumuin beni listeye alma ihtimali nin oldgnu. Falan bilir @MiuLegoKocana niye dedinkız anlatmayın burdaki herşeyi yav diyet gurubu deyin oldu bitti.
hee bak kendine ayrı yemek hazırlamak çok güzel oluyo ,şahsen ben kendimi çok ayrıcalıklı görüyom pattis detoksu yaptığım zaman bile
sen de öyle yapsana kuzum .ayrı küçük bi tabağa koy yiyeceklerini hem gözün doyar hem kontrol etmiş olursun iştahını da .olmaz mı
Ya ben arada gidip geliyorum normalde girerim de telim de sıkıntı var kızım sağolsun :) telefonu koltuğa koyup koyup gidiyordum mutfağa sen al anasını ağlat ya ben ya 56 yada 55 ile mezun oldum şu an 57 falan ama yiyorum yani olmasın şu an 55 olduğumdan daha daha inceyim sikilastim sahada sikilasmam lazım :) ben gergin spor yaparım. Hiç bırakmadımSugarim sekrim. Sana da. . Senin hikayeni okumustum . Harikasin. Mezun olup geri mi döndn sen. Ne kadar din ne kadar olduğu kilon
Ben kocama demiyorum beni ispikler benim hatun bunu bunu yiyor diyeKocana niye dedinkız anlatmayın burdaki herşeyi yav diyet gurubu deyin oldu bitti.
masumm nasılsın?Burda zaman çabuk geçiyor
5:30 da çıkıyorum
Yemek yedik zaten bı bakmışsın saat 2
Ayy çok heyecanlii. Ben de o günleri görmek istiorum. Şu spor olayını bi cozsemHıc sorma 1.5 kilo giderse bu hafta 59 olurum haftaya da 58 ı gururum
He ya 6 lar gerı gelsın sonra istikrar sonra da gelsın 5 ler bak kuzum ıs de halloldu artık toparlanma zamanı
sen de çakıl gibisin duygusal yiyici.öyle duygusal açlık atakları geldiğinde meyva kuruyemiş havuç falan yesen havuç sert ya hıncını iyi alırsın çiğnerken yani makarnaya pasta böreğe saldırmaktan bin kat iyidir kuru meyve ceviz falan yemek.ya da şekersiz sakız çiğnemek de olur.yani nacizane fikrim tabi
Yapıyorum zaten. Düzenli olduğumda yemeğim hep ayrı oluyo.
İşte duygu durumunu kontrolde yemeye yansıtmamakta başarı sağlayamıyorum oda olur inş.
Makbusum o vakit beni de çağır beraber yapak spor . Benim dé bi 5 vermem lazımHe 2 doğum yaptım ust Üste sıkılasmam kesin Lazım ya cok degil ama gene de salik hissediyorum hele kilolar Bı gitsin duzenli pılates yapacagım insallah ya da jillian falan ama once ligin Bı 5 kilo daha vermek
sen de çakıl gibisin duygusal yiyici.öyle duygusal açlık atakları geldiğinde meyva kuruyemiş havuç falan yesen havuç sert ya hıncını iyi alırsın çiğnerken yani makarnaya pasta böreğe saldırmaktan bin kat iyidir kuru meyve ceviz falan yemek.ya da şekersiz sakız çiğnemek de olur.yani nacizane fikrim tabi
Kız kim begenirse
Accuk muhabbete Dalam dedimay sana da selam olsun minnak prenses
Ben de bulsam alırım valla.bayılırım kurabiye canavarına idolüm.bi de tazmanya canavarıAy konuyla alakasız senin avatar resimdeki kurabiye canavarindan buldum peluş oyuncak ay çok tatlı kızıma alicam gözler eller bir tatlı anlatamam
Ben hep giriyorum bakiyorum kapaliydi takim kuzum yoksa gelmem misen nerelerdesin yaaaa
kilo bildirimi bile yapmıyorsun çiçeaaam
valla ççok kızıyorum artıkmezun oldum gittim yapıyorsunuz yakışıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?