Al tabi ya insan kaç kere çocuk oluyo hayatındaEvet öyleydi sanki kendime alıyormuş um gibi hissediyorum zaman ında sadece 2 bebeğim vardı onlarda kayboldu çok ağlamış tim ay hala unutmam . Şimdi çeşit çok fazla almak istemiyorum ama bazen de al ya oynasın diyorum çok güzel oynuyor ve değer veriyor ay bı tavşanı var beni öpmez onu öper koklar sarılır beşiğine koyar ayağında şallar o yüzden gördükçe alaşım gelir 20 30 liralık her ay 1 tane 2 çocuk da oynar
Sen neler yapiosun kuzum gorusmeyeliValla ben hep uzaktan izliyordum:) ben kızı uyuttum tel bozuk kocamın kimden giriyorum şimdi spor yapicam burayı birakamadim
insülin direnci bende de var kuzum.ölçtürmedim ama var.bel çevresi yağlıysa insülin direnci oluyomuş. o da bende fazla fazla maşallah zaten onu kırmak da çok uzun zaman alıyo işte.
İkimizde de insükin direnci var yeme krizlerine etken oluyo.
Sakız falan mantığım yerindeyse aklıma geliyo.
Açlık önemli değil bazen aç değilken oluyor.
Çakılda bilir o an yiyebilceklerimden korkarım. Şuur kapanıyor.
Takıldığım şeyleri duysanız ağzıma vurursunuz takımca toptan.
Bı ayar Çekeceğiz artık spor salonu da evime yakin yok maalesef Öyle olunca da cok zamanından yiyor ya o yuzden evde bısıyler yapacagım hele Bı once su 5 kiloyu da verim deA kız benim 1 doğumla böyle olduysa valla2 doğumda korkuyorum ama ben kendimi çok salmistim kesinlik le tecrübe ile sabit pilates mi ağırlık ile mi desen ağırlık derim en iyi çözüm ayağa ağırlığı dambıl çok faydalı kendimce de uyguladig ki m şeyler var bende pilates yapıyordum faydasını gördüm ama ağırlık ile başka ya keşke spor salonuna kocam biraksada gitsem direk fitness
Bende aynıyım ya genc anne olunca ıcımızdekı cocuk Cıkıverıyor ortaya esim gecen diyor Çocukların cocugu olmus diyorKızımla oynuyorum
Bizim zamanımızda öyle güzel oyuncaklar yoktu kendime alıyormuş gibi alıyorum
Beni evde görseller
Kızımla evcilik saklambaç ebe ondan sonra bebekleriyle falan
asla fırsatı kaçırmam bilirsinmalipina kötü anımdaki fırsatçılığınıda unutmadım nikah espirisi neydi he
Canım şimdilik iyi
Ama çok zor yeni ortamlar yeni insanlar zorlanıyorum biraz
Yemek burdan çıkıyor cnm ev yemeği
Pilav makarna dışında yiyorum herşey
Çorba çıkıyor hergun
Bugün tarhana çorbası vardı , et haşlama ve salata bulgur pilavı çorbada yiyorum
Yarın bakliyat var onuda yiycem mesela 4_5 yemek kaşığı kadar if yapacağım için
Yerim diye düşünüyorum
Ne yiycem derdi olmaması çok iyi
Kışın çalışmak zor oluyordu r Allah yardım etsin çöpü bile kocaya attiriyorumsoğuk sevmiyom
Geçmiş olsun Kızlar..insülin direnci bende de var kuzum.ölçtürmedim ama var.bel çevresi yağlıysa insülin direnci oluyomuş. o da bende fazla fazla maşallah zaten onu kırmak da çok uzun zaman alıyo işte.
Narım çiçeğim nasılsın hoşgeldinSen neler yapiosun kuzum gorusmeyeli
kendin için soruyosan seninki hormonlardan değil brezillikten benceGeçmiş olsun Kızlar..
Acaba basen bölgesi yağlıysa o da hormonlardan olabilir mi ki??
Ya ben de geceleri bir aktif oluyorum eskiden beri böyle, spor gece 11’de , bulaşık ütü temizlik gece bir enerji geliyor.. sabah da enerjisi bitmiş diğer pil gibiyim kahvaltı bile hazırlamak ölüm..Amin canım cümlemize inşallahSeni seni ohh çöpünde atılıyor bizimde kapıcı gelmese herhalde sabah işe giderken anca atarım başka türlü çıkmam eve gidince kendimi zincirleyesim geliyor koltuğa
bence hormonlardanGeçmiş olsun Kızlar..
Acaba basen bölgesi yağlıysa o da hormonlardan olabilir mi ki??
alıştığın sektör ve ortam dışına çıkınca herşey zor tabiki ama olsun insanoğlu nelere alışmıyoruz ki...
oo menü güzelmiş masumm
pilav makarna dışında gerisini bende yiyiyorum,if yapıcam derken 2.öğünü evde akşam olarak yiycen demi,yoksa sadece sabah ve öğlen mi? bu olmaz yaa çok erken biter gün
aynen ne yiycem derdi olmaması büyük rahatlık
kendin için soruyosan seninki hormonlardan değil brezillikten bence
Canım sabah öğlen yiycem
Acikirsam 4 gibi ceviz kahve filan
Ben kahvaltı yapmadan duramam yaa
O yüzden kahvaltisiz mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?