Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Al tabi ya insan kaç kere çocuk oluyo hayatında

insülin direnci bende de var kuzum.ölçtürmedim ama var.bel çevresi yağlıysa insülin direnci oluyomuş. o da bende fazla fazla maşallah zaten onu kırmak da çok uzun zaman alıyo işte.

Bı ayar Çekeceğiz artık spor salonu da evime yakin yok maalesef Öyle olunca da cok zamanından yiyor ya o yuzden evde bısıyler yapacagım hele Bı once su 5 kiloyu da verim de

vorones tatlım simdi her gun yuruyuse gidiyorum okuldan sonraları bakayım kilolar gitsin sonra sıkılasmak İÇİN yapmam lazım bısıler

Kızımla oynuyorum
Bizim zamanımızda öyle güzel oyuncaklar yoktu kendime alıyormuş gibi alıyorum
Beni evde görseller
Kızımla evcilik saklambaç ebe ondan sonra bebekleriyle falan
Bende aynıyım ya genc anne olunca ıcımızdekı cocuk Cıkıverıyor ortaya esim gecen diyor Çocukların cocugu olmus diyor

alıştığın sektör ve ortam dışına çıkınca herşey zor tabiki ama olsun insanoğlu nelere alışmıyoruz ki...

oo menü güzelmiş masumm
pilav makarna dışında gerisini bende yiyiyorum,if yapıcam derken 2.öğünü evde akşam olarak yiycen demi,yoksa sadece sabah ve öğlen mi? bu olmaz yaa çok erken biter gün

aynen ne yiycem derdi olmaması büyük rahatlık

Kışın çalışmak zor oluyordu r Allah yardım etsin çöpü bile kocaya attiriyorum soğuk sevmiyom

Amin canım cümlemize inşallah Seni seni ohh çöpünde atılıyor bizimde kapıcı gelmese herhalde sabah işe giderken anca atarım başka türlü çıkmam eve gidince kendimi zincirleyesim geliyor koltuğa

insülin direnci bende de var kuzum.ölçtürmedim ama var.bel çevresi yağlıysa insülin direnci oluyomuş. o da bende fazla fazla maşallah zaten onu kırmak da çok uzun zaman alıyo işte.
Geçmiş olsun Kızlar..
Acaba basen bölgesi yağlıysa o da hormonlardan olabilir mi ki??

Amin canım cümlemize inşallah Seni seni ohh çöpünde atılıyor bizimde kapıcı gelmese herhalde sabah işe giderken anca atarım başka türlü çıkmam eve gidince kendimi zincirleyesim geliyor koltuğa
Ya ben de geceleri bir aktif oluyorum eskiden beri böyle, spor gece 11’de , bulaşık ütü temizlik gece bir enerji geliyor.. sabah da enerjisi bitmiş diğer pil gibiyim kahvaltı bile hazırlamak ölüm..

Canım sabah öğlen yiycem
Acikirsam 4 gibi ceviz kahve filan
Ben kahvaltı yapmadan duramam yaa
O yüzden kahvaltisiz mümkün değil

Canım sabah öğlen yiycem
Acikirsam 4 gibi ceviz kahve filan
Ben kahvaltı yapmadan duramam yaa
O yüzden kahvaltisiz mümkün değil

bende öyledüşündümde ondan sordum,öğlen kaçta yiyiyosun?
akşam açlık krizine giripte kaçamağa başvurma sakın,çünkü diğer işyerinde yine 3-4 gibi yiyiyodun burda daha erkendir tahminimce,oda ilerleyen saatlerde açlık halsizlik yapmasın
ceviz kahve ne kadar tutar bilmiyorum
bu hafta dene bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…