Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok güzeldi kuzum saol valla için disim sütlü kahve oldu hiçbirşey yememek için en sonu kardeşim ısrar etti abla bugundemi diyet diye tamam yiyecem dedim ve ordan oraya kosturmaktan unuturdum .
Konyak çok merak ettim ve bilmediğimden soruyorum tatlılık ne demek? Kardeşimin tatlılığı var yazmıştın birkaç kere..

Konyak çok merak ettim ve bilmediğimden soruyorum tatlılık ne demek? Kardeşimin tatlılığı var yazmıştın birkaç kere..
Kuzum bizim konyalilarin genelde tatlılık dediği adet
Istemeden bir hafta 10 gün sonra yapılan aileler ve yakin akrabalar arasında yapılan yüzük takma merasimidir .kadınlar erkekler ayrı oturur gelen misafirlere şeker kolanya tutulur . Sonra erkeklerden aile büyükleri dede baba abi amca yüzük takmak için gelir duası yapılır yüzükler takılır. Sonra erkekler genelde çay ikramı kadınlara ise sütlü kahve dağıtılır ve ağız tadı denilen şey yenir lokum bisküvi olabilir çerez olabilir yada küçük pastalar ve kuru pasta meyvesuyu biz 3. Seçeneği yaptık pastalı oldu ardından kaynana getirdiği dürüyü gösterir havlular yazmalar patikler kanaviveler geline aldığı kıyafetler çantalar ayakkabılar ve aile bireylerine aldığı ufak tefek hediyeler ve böylece biter sonra salonda nisan nisandan sonra kına yapılır salonda sonra kız pazar günü çıkar genelde yemekli olur konya düğün yemeği meşhurdur. Akşamda erkek tarafı yine salonda eğlenir bi sürü fuzuli şeyler yani canim

Şahane menü canım şahane çok beğendim ben dün telafi edilmiş

Hippom çok güzel menü ama emziren annesin lütfen meyve de tuket balım suyu yazmamissin ama icmissindir sennn

Menüm güzelde kuzum durmadan ağza bir şey atılmış edası var menü de çok sık yenilmiş aralar fazla geldi gözüme balım spor var demiii

Canım hayirli uğurlu olsun ama okurken aklimdan hep şu son cümle gecti :)
Adetler iyi güzel devam ettirilsin vs de bazilari cidden cok gereksiz ve fuzuli masrafa sebep oluyor bence.

Hippom çok güzel menü ama emziren annesin lütfen meyve de tuket balım suyu yazmamissin ama icmissindir sennn
1 saat önce türk kahvesi ile 1 kuru kayısı ile 1 ceviz yedim.. bugün ödemim vardı biraz onun için az dikkat edim dedim

İğde ben sevmedim bu menüyü bu ne ya böyle kahvaltı yok öğle yok akşam azıcık ciksss @ausencia olsaydı .doverdi seni biliyorsun demi

Makbusum menü şahane eğer akşam çayın yanına hurma falan yemezsen daha hızlı verirsin kiloları emin ol

Canım hayirli uğurlu olsun ama okurken aklimdan hep şu son cümle gecti :)
Adetler iyi güzel devam ettirilsin vs de bazilari cidden cok gereksiz ve fuzuli masrafa sebep oluyor bence.
Aynen berna bizim bide yazık oğlan evini 8 kere bi düşünelim diye geri cevirdik her geldiğinde çiçeği çikolatası yazık ben üzüldüm valla ama adet yerini bulacakmış. Bu arada saol

Hadi hayırlı olsun ozaman Allah tamamına erdirsin

Pazartesi menüm
Sabah 10.30 bi ısırık muz
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2 yumurta
Bi dilim peynir
4 zeytin
Yarım domates
Maydonoz
Bi elma

Akşam 18.30
Dünden kalma tavuk döner
İki kepçe tarhana çorbası
Geçenki mangaldan kalma 2 3 et
Salata
Su 3ü bulur
84 dk tempolu yürüyüş
700 ip
@MiuLego Whiteblacklife
@eflalim begum75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…