Hemen zindana atalımAdı çıktı garibimin
Cıs cos fotoları donatmış
Olar benim yemediklerim görün irade neymiş diye koydum da koymicam bidaAdı çıktı garibimin
Cıs cos fotoları donatmış
Çok güzeldi kuzum saol valla için disim sütlü kahve oldu hiçbirşey yememek için en sonu kardeşim ısrar etti abla bugundemi diyet diye tamam yiyecem dedim ve ordan oraya kosturmaktan unuturdum .Konyakk kuzu kardeşinin şeysi nası geçti :))
Konyak çok merak ettim ve bilmediğimden soruyorum tatlılık ne demek? Kardeşimin tatlılığı var yazmıştın birkaç kere..Çok güzeldi kuzum saol valla için disim sütlü kahve oldu hiçbirşey yememek için en sonu kardeşim ısrar etti abla bugundemi diyet diye tamam yiyecem dedim ve ordan oraya kosturmaktan unuturdum .
Kuzum bizim konyalilarin genelde tatlılık dediği adetKonyak çok merak ettim ve bilmediğimden soruyorum tatlılık ne demek? Kardeşimin tatlılığı var yazmıştın birkaç kere..
Şahane menü canım şahane çok beğendim ben dün telafi edilmişBugünkü menu: limonlu sıcak su uyanır uyanmaz ❤
Kahvalti:2 haslanmiş yumurta 1 ince dilim kaşar peyniri salatalık domates brokoli
Ara: 1.muz ceviz 1 barda süt tarcinli❤
Aksam: mantar sote 1 kase yoğurt
ara:şekersiz kahve ❤
2.5 litre su icildi. .Spor birazdan yaparım. .yapınca yazacam minnoslar @MiuLego @Whiteblacklife
Hippom çok güzel menü ama emziren annesin lütfen meyve de tuket balım suyu yazmamissin ama icmissindir sennn@MiuLego mortim @cakil80
Menüm
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı
2 az yağda yumurta
3 çeri domates
7 zeytin
1 kapya biber
1 kaşık tulum peyniri
1 parça süzme peynir
Şekersiz çay
Ara
Tane kimyon demledim kendime ...
Akşam 17.45
1 kepçe yayla çorbası
1 orta boy tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Spor henüz yapamadım yapıcam inş .. bundan sonra çay kahve içerim..
Direk dans, fılavır yapcek bizeNe gaçırdım gene
Menüm güzelde kuzum durmadan ağza bir şey atılmış edası var menü de çok sık yenilmiş aralar fazla geldi gözüme balım spor var demiiiMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k kayısı
Kahv 8.15 : 1 has yum 2 çatal peynir
5 zeytin ve yeşillik
Yarim salatalık 1 çeri domates
1 dilim t tahilli ekmek
Ara sade nescafe 10 leblebi 1 ceviz
Ogle12.00: 5 kaşık ıspanak y3megi susuz
Salata
Ara türk kahvesi 1 hurma 1 k kayısı
5 fındık
Aksam 17.40: 2 baget büyükce
4 kasik yogurt ve bol salata
Ara olarak kahve ve soda
Su 2 litre Bitki çayı 1 kupa
@MiuLegoEsra_4378
Canım hayirli uğurlu olsun ama okurken aklimdan hep şu son cümle gecti :)Kuzum bizim konyalilarin genelde tatlılık dediği adet
Istemeden bir hafta 10 gün sonra yapılan aileler ve yakin akrabalar arasında yapılan yüzük takma merasimidir .kadınlar erkekler ayrı oturur gelen misafirlere şeker kolanya tutulur . Sonra erkeklerden aile büyükleri dede baba abi amca yüzük takmak için gelir duası yapılır yüzükler takılır. Sonra erkekler genelde çay ikramı kadınlara ise sütlü kahve dağıtılır ve ağız tadı denilen şey yenir lokum bisküvi olabilir çerez olabilir yada küçük pastalar ve kuru pasta meyvesuyu biz 3. Seçeneği yaptık pastalı oldu ardından kaynana getirdiği dürüyü gösterir havlular yazmalar patikler kanaviveler geline aldığı kıyafetler çantalar ayakkabılar ve aile bireylerine aldığı ufak tefek hediyeler ve böylece biter sonra salonda nisan nisandan sonra kına yapılır salonda sonra kız pazar günü çıkar genelde yemekli olur konya düğün yemeği meşhurdur. Akşamda erkek tarafı yine salonda eğlenir bi sürü fuzuli şeyler yani canim
1 saat önce türk kahvesi ile 1 kuru kayısı ile 1 ceviz yedim.. bugün ödemim vardı biraz onun için az dikkat edim dedimHippom çok güzel menü ama emziren annesin lütfen meyve de tuket balım suyu yazmamissin ama icmissindir sennn
İğde ben sevmedim bu menüyü bu ne ya böyle kahvaltı yok öğle yok akşam azıcık ciksss @ausencia olsaydı .doverdi seni biliyorsun demiMenü bildireyim hemen
Kahvaltı(07:00)
1 muz
1 dilim ayva
1 bardak süt
Öğlen
yok
Ara(14:00)
şeker orucu gitti mi miu?
%80 kakaolu bitterden 2 parça
2 kaju
3 badem
birkaç yer fıstığı
1 kahve şekersiz
Akşam(18:00)
Kıymalı karnabahar
yoğurt
Su: 2 lt
Spor yok. Yapabileceğimi sanmıyorum
@MiuLego
Saçmasapan oldu yarın toparlarım...
Makbusum menü şahane eğer akşam çayın yanına hurma falan yemezsen daha hızlı verirsin kiloları emin olMenu paylaşımı
Sabah 2 yumurta 10 badem 1 Portakal domates salatalik
Oglen 3 köfte salata
Ara 1 bardak kefir 10 badem 1 Portakal
Aksam 3 köfte kadar tavuk ve fırında karisik sebze salata
Ara 2 hurma yemem Insallah ama cayın yanında arıyorum diyetisyen de izin verdı
Su 3 lt
Spor 1 saat tempolu yuruyus
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111 @eflalim
Aynen berna bizim bide yazık oğlan evini 8 kere bi düşünelim diye geri cevirdik her geldiğinde çiçeği çikolatası yazık ben üzüldüm valla ama adet yerini bulacakmış. Bu arada saolCanım hayirli uğurlu olsun ama okurken aklimdan hep şu son cümle gecti :)
Adetler iyi güzel devam ettirilsin vs de bazilari cidden cok gereksiz ve fuzuli masrafa sebep oluyor bence.
Zaten diyetisyene sordum tuzsuz salatalik yiyebilirsin dedı yarabbiMakbusum menü şahane eğer akşam çayın yanına hurma falan yemezsen daha hızlı verirsin kiloları emin ol
Hadi hayırlı olsun ozaman Allah tamamına erdirsinKuzum bizim konyalilarin genelde tatlılık dediği adet
Istemeden bir hafta 10 gün sonra yapılan aileler ve yakin akrabalar arasında yapılan yüzük takma merasimidir .kadınlar erkekler ayrı oturur gelen misafirlere şeker kolanya tutulur . Sonra erkeklerden aile büyükleri dede baba abi amca yüzük takmak için gelir duası yapılır yüzükler takılır. Sonra erkekler genelde çay ikramı kadınlara ise sütlü kahve dağıtılır ve ağız tadı denilen şey yenir lokum bisküvi olabilir çerez olabilir yada küçük pastalar ve kuru pasta meyvesuyu biz 3. Seçeneği yaptık pastalı oldu ardından kaynana getirdiği dürüyü gösterir havlular yazmalar patikler kanaviveler geline aldığı kıyafetler çantalar ayakkabılar ve aile bireylerine aldığı ufak tefek hediyeler ve böylece biter sonra salonda nisan nisandan sonra kına yapılır salonda sonra kız pazar günü çıkar genelde yemekli olur konya düğün yemeği meşhurdur. Akşamda erkek tarafı yine salonda eğlenir bi sürü fuzuli şeyler yani canim
Allah razı olsun kuzum saolHadi hayırlı olsun ozaman Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?