Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masum çok güzel menü gözüm kahve aradı bir de yogurttttt

Aynen berna bizim bide yazık oğlan evini 8 kere bi düşünelim diye geri cevirdik her geldiğinde çiçeği çikolatası yazık ben üzüldüm valla ama adet yerini bulacakmış. Bu arada saol
Bizimkiler de uzaktan geldi diye bi gun aileler tanıştılar 2 gun sonra isteme soz nisan bi arada oldu cok hizli gittim D

Oh be mali menülerin özüne döndü senin menülerde karbon gormemeyi özlemişim ben yaaa

Çok sağol canım açıkladığın için, her törenin ayrı adeti var işte ne güzel..o zaman kardeşin be müstakbel eşini bir yastıkta kocatsın Allah

Lesliyi ben de bıraktım sıkıldım sanırım. Bi süre yapmayı düşünmüyorum. Yürüyüş daha cazip geliyo havalar da güzel miss
Ben de parka yeltendim hep ama bugün hava kötü.. yine de çıkacam ama koşucam azıcık.. zumba tam bir faciayla sonuçlandı, hareketlere odaklanamadım baktım en sonunda Onlar başka hareket yapıyor ben kafama göre dans ediyorum
@Sidelya95 kuzum sen zumba yapıyorum demiştin var mı paylaşabileceğin bir video?
Ben parka çıkayım yağmurda koşacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…