- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Masum çok güzel menü gözüm kahve aradı bir de yogurtttttKahvaltı
4 suntaAusencia ( bı kulak çınlatalim)
7_8 zeytin
Peynir
Yeşillik
Az tavada yumurta
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
Avuç içi kadar et haşlama
Salata
Akşam (17:00)
2_3 parça ceviz
3_5 badem
2.5 lt yakın su
Not : yemekte bulgur pilavı ve patates vardı et yanında onları yemedim
Lesliyi ben de bıraktım sıkıldım sanırım. Bi süre yapmayı düşünmüyorum. Yürüyüş daha cazip geliyo havalar da güzel missYaw Leslie yapamadım sıkıldım galiba
Zumba yapmaya karar verdim değişiklik olsun
Bizimkiler de uzaktan geldi diye bi gun aileler tanıştılar 2 gun sonra isteme soz nisan bi arada oldu cok hizli gittim DAynen berna bizim bide yazık oğlan evini 8 kere bi düşünelim diye geri cevirdik her geldiğinde çiçeği çikolatası yazık ben üzüldüm valla ama adet yerini bulacakmış. Bu arada saol
Bizde uzakta olunca öle oldu :))Bizimkiler de uzaktan geldi diye bi gun aileler tanıştılar 2 gun sonra isteme soz nisan bi arada oldu cok hizli gittim D
Oh be mali menülerin özüne döndü senin menülerde karbon gormemeyi özlemişim ben yaaaPazartesi menüm
Sabah 10.30 bi ısırık muz
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2 yumurta
Bi dilim peynir
4 zeytin
Yarım domates
Maydonoz
Bi elma
Akşam 18.30
Dünden kalma tavuk döner
İki kepçe tarhana çorbası
Geçenki mangaldan kalma 2 3 et
Salata
Su 3ü bulur
84 dk tempolu yürüyüş
700 ip
@MiuLegoWhiteblacklife
@eflalim @begum75
Salatalık yanına iki.kasik yoğurt yada ayran ama hurma kayısı falan ciksss balımZaten diyetisyene sordum tuzsuz salatalik yiyebilirsin dedı yarabbi
Vala canım bizim kiler uzak da dinlemez her türlü eziyet itina ile yapılır.Bizimkiler de uzaktan geldi diye bi gun aileler tanıştılar 2 gun sonra isteme soz nisan bi arada oldu cok hizli gittim D
Çok sağol canım açıkladığın için, her törenin ayrı adeti var işte ne güzel..o zaman kardeşin be müstakbel eşini bir yastıkta kocatsın AllahKuzum bizim konyalilarin genelde tatlılık dediği adet
Istemeden bir hafta 10 gün sonra yapılan aileler ve yakin akrabalar arasında yapılan yüzük takma merasimidir .kadınlar erkekler ayrı oturur gelen misafirlere şeker kolanya tutulur . Sonra erkeklerden aile büyükleri dede baba abi amca yüzük takmak için gelir duası yapılır yüzükler takılır. Sonra erkekler genelde çay ikramı kadınlara ise sütlü kahve dağıtılır ve ağız tadı denilen şey yenir lokum bisküvi olabilir çerez olabilir yada küçük pastalar ve kuru pasta meyvesuyu biz 3. Seçeneği yaptık pastalı oldu ardından kaynana getirdiği dürüyü gösterir havlular yazmalar patikler kanaviveler geline aldığı kıyafetler çantalar ayakkabılar ve aile bireylerine aldığı ufak tefek hediyeler ve böylece biter sonra salonda nisan nisandan sonra kına yapılır salonda sonra kız pazar günü çıkar genelde yemekli olur konya düğün yemeği meşhurdur. Akşamda erkek tarafı yine salonda eğlenir bi sürü fuzuli şeyler yani canim
Nedemek kuzum güzel dileklerin için de çok saolÇok sağol canım açıkladığın için, her törenin ayrı adeti var işte ne güzel..o zaman kardeşin be müstakbel eşini bir yastıkta kocatsın Allah
Konyak hayırlı olsun kuzumVala canım bizim kiler uzak da dinlemez her türlü eziyet itina ile yapılır.
Tarhana karbon kuzum iki kepçe hemi deOh be mali menülerin özüne döndü senin menülerde karbon gormemeyi özlemişim ben yaaa
Puhaaaa kız zumba yapmaya kalktım olmadı ne direği ne dansı, ben anca kalas dansı yaparımDirek dans, fılavır yapcek bize
Cook saol waytimKonyak hayırlı olsun kuzum
O kadarına laf etmem ben ama yok kısır yok muz yok sabah ekmek akşam lavaş ölümü gösterip sıtmaya razı ettin biziTarhana karbon kuzum iki kepçe hemi de
Ben de parka yeltendim hep ama bugün hava kötü.. yine de çıkacam ama koşucam azıcık.. zumba tam bir faciayla sonuçlandı, hareketlere odaklanamadım baktım en sonunda Onlar başka hareket yapıyor ben kafama göre dans ediyorumLesliyi ben de bıraktım sıkıldım sanırım. Bi süre yapmayı düşünmüyorum. Yürüyüş daha cazip geliyo havalar da güzel miss
Ben anlamam yapcaksınPuhaaaa kız zumba yapmaya kalktım olmadı ne direği ne dansı, ben anca kalas dansı yaparım
Hee öyle oldu galibaO kadarına laf etmem ben ama yok kısır yok muz yok sabah ekmek akşam lavaş ölümü gösterip sıtmaya razı ettin bizi
HahhaaaaaBen anlamam yapcaksın
Buluruz bi tane elektrik direği ona çıkar dans edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?