Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zumbaya baktım bi ara ben de hareketleri yapana kadar onlar ohoo. Ben çok geride kalırım. O yüzdrn vazgeçtim. Sen koşucan da hasta olma dikkat et kuzucum

Zumbaya baktım bi ara ben de hareketleri yapana kadar onlar ohoo. Ben çok geride kalırım. O yüzdrn vazgeçtim. Sen koşucan da hasta olma dikkat et kuzucum
Giyindim kat kat, çok canım istiyor sabahtan beri parka gitmeyi, gelince nane limon içerim hemen, ben geliyorum yarım saate
Öptüm maliii

Çok güzel yazmış çözüm az yiyin zayıflayin. Sanırım bu çok acıkmam ondanmis. Yorgunluk kramplar kolestrol de yüksek çıktı nerdeyse tüm değerler kötü. Mayısta hamilelik öncesi hepsi normale dönmüştü. 6 ayda nasıl bu kadar arttı ben anlamiyorum.

İnsülin direnci çakıl. İlaçlık durum olabilir.
Dr un söyler zaten.
Diyetten öncede vardı büyük ihtimalle.
Açlık şekerinde yüksek biraz. Mutlaka tokluğuna bakılmalı.
Bebek öncesi doktor yine erteler kesin yine hersey başa döndü zaman geçiyor ve ben sürekli geriye düşüyorum.

Doktor bebeği erteledi suan bu değerlerle çok sakincaliymis yine kaybedebilirmisim şeker düzene girmeliymis. Bazen birileri kalbimi avcunun içine alıp sıkıyor gibi geliyor dar geliyor heryer bana
Diyetisyenine söylicen dimi doktorunun bu söylediklerini. Ona göre bi yol çizer. Ümitsizliğe kapılma

Çok güzeldi kuzum saol valla için disim sütlü kahve oldu hiçbirşey yememek için en sonu kardeşim ısrar etti abla bugundemi diyet diye tamam yiyecem dedim ve ordan oraya kosturmaktan unuturdum .
Eferim kız
Bak ben sordum mu hemso olmak böyle bişey büyük dua da diyoruz biz

Son düzenleme:
Aaa cakil80 canım gordum simdi tahlil sonuçlarını da insülin direncine benziyor canim ya doktorun da anlatır zaten buyuk ihtimalle ilac baslar kilo veremeyısın bundan demekkı
Bu direnç nasıl kırılır ona bakıyorum Karatay in kitabını aldım Kıymalı kabuskami yedim doktorun vereceği yeni listeyi bekliyorum.

Doktor bebeği erteledi suan bu değerlerle çok sakincaliymis yine kaybedebilirmisim şeker düzene girmeliymis. Bazen birileri kalbimi avcunun içine alıp sıkıyor gibi geliyor dar geliyor heryer bana
Canım üzme kendini.. vaktini zamanını bekliyor cennette bebişin :))

Ben anlamam yapcaksın
Buluruz bi tane elektrik direği ona çıkar dans edersin

Yok hiç ilaç kullanmiyorum bu acikmalarim psikolojik değil belki de ciddi açım galiba
Çakıl ilaç kullanman gerekiyor ve artık bi dur demelisim, sürekli açım diye geziyorsun. BIZDE AÇIZ
Fitiim kuzum napıyon özledim
Napiyim kuzum açım agresifim uyuyakalmışım spor yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…