Düşmedim ama yorgunluktan bayılıyorum galiba maliiiiÇukura mı düştü herkes
Uykudan kalkınca hiç çekilmiyı spor
Çakıl ilaç kullanman gerekiyor ve artık bi dur demelisim, sürekli açım diye geziyorsun. BIZDE AÇIZ
Napiyim kuzum açım agresifimuyuyakalmışım spor yapicam
Kıyamam sanaDüşmedim ama yorgunluktan bayılıyorum galiba maliiii
Kahvaltıdan sonraNe zaman çekiliyor spor
Benim di mi yine güzel di miMenüm
Sabah soğanlı yumurta koz domates biber peynir 10.00
Ara süt 2 kaşık yoğurt15.00
Akşam 19.00
Bir kepçe dolusu kuru fasulye
1 kaşık kurutmalık yemek yoğurt
Spor bugün yapamadım ins. Ablamdayım eve gidince yapayım
@MiuLegoWhiteblacklife begum75
@nehirnil111tevafuk55 yine menun güzel uff sikildim
Hareketli bir gün var ama spor yok canım bugün.Menüm güzelde kuzum durmadan ağza bir şey atılmış edası var menü de çok sık yenilmiş aralar fazla geldi gözüme balım spor var demiii
Ctesi yeni liste çıkacak bakalım düşürebilecek mıyız bu arada bu insülin direnci çocuk düzelir mi 2 ay sıkı diet yapsam sorun çözülür muDiyetisyenine söylicen dimi doktorunun bu söylediklerini. Ona göre bi yol çizer. Ümitsizliğe kapılma
MasajÖlmüşüm ben yabir hafta aralıksız uyusam ancak kendime gelirim
insülin direnci kolay kolay düzelmiyo kuzum. Diyetini çok iyi takip etmen lazım. Karatayın kitabını almışsın onu okuyunca daha iyi anlarsın.Ctesi yeni liste çıkacak bakalım düşürebilecek mıyız bu arada bu insülin direnci çocuk düzelir mi 2 ay sıkı diet yapsam sorun çözülür mu
Kafami şimdi hangi duvara vursam ki şimdiye kadar aklım nerdeyseinsülin direnci kolay kolay düzelmiyo kuzum. Diyetini çok iyi takip etmen lazım. Karatayın kitabını almışsın onu okuyunca daha iyi anlarsın.
Önce ben naaptım niye yaptım demeyi bırakman lazım. Dövünmek şu andan itibaren zaman kaybı. Hatalar geçmişte kalsın sen önüne bak. Nasıl düzeltebilirsin ona yoğunlaşman lazım kuzum. Sen iste biz sana her türlü destek oluruzKafami şimdi hangi duvara vursam ki şimdiye kadar aklım nerdeyse
AçlıktanInanamiyirum 11 dakikadır kimse yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?