Kuzu tempolu yürüyüş 2,5la çarpılıyobegum75
Pazartesi sporu
500 ip=100p
20dak zumba=60 p(3 puandan hesapladım çünkü son dakikaların hakkını veremedim çok)
30 dakika koşu = 120 p
20 dakika tempolu yürüyüş =60
Toplam =340 puan
Dün akşam geldi anası :))Miuş nerelerde bugün annesi gelivekti
SormaUykudan kalkınca hiç çekilmiyı spor
Çok beğendim, tempolu yürüyüşü düzelt kuzumbegum75
Pazartesi sporu
500 ip=100p
20dak zumba=60 p(3 puandan hesapladım çünkü son dakikaların hakkını veremedim çok)
30 dakika koşu = 120 p
20 dakika tempolu yürüyüş =60
Toplam =340 puan
Kahve yapim iyi gelir. İlaç koymicam sözSorma
Çok beğendim, tempolu yürüyüşü düzelt kuzum
Oyyy olur vallaKahve yapim iyi gelir. İlaç koymicam söz
Çakıl sana kocaman sarılasım geldi...Doktor bebeği erteledi suan bu değerlerle çok sakincaliymis yine kaybedebilirmisim şeker düzene girmeliymis. Bazen birileri kalbimi avcunun içine alıp sıkıyor gibi geliyor dar geliyor heryer bana
Tüh yaw ne zaman şu hesabı doğru yapacam acaba açım uleeen eş kişisi gemledi hala yemek hazır bekliyorumKuzu tempolu yürüyüş 2,5la çarpılıyo
Herşey Güzel olacak sen gönlünü ferah tutDoktor bebeği erteledi suan bu değerlerle çok sakincaliymis yine kaybedebilirmisim şeker düzene girmeliymis. Bazen birileri kalbimi avcunun içine alıp sıkıyor gibi geliyor dar geliyor heryer bana
Bizim koca kısmı evde de noluyo diziden kafasını kaldırmıyoTüh yaw ne zaman şu hesabı doğru yapacam acaba açım uleeen eş kişisi gemledi hala yemek hazır bekliyorum
begum75
Toplam 330 puan
Pardon bu arada
Ayy @Konya 42 alıntıdan okudum. Kendi söz ume gittim sanki . Hey hey . Zaman geçmiSSS . Benimkinde de baklava almışlardı tepsi tepsi . Çeyiz getirmediler Die anam cemkirmiştiEferim kız
Bak ben sordum muhemso olmak böyle bişey büyük dua da diyoruz biz
Ay benimki de oyun oynuyor ama bişey demiyorum tüm gün çalışıyor onun da keyfi o işteBizim koca kısmı evde de noluyo diziden kafasını kaldırmıyo
Ne yiyeceksinAy benimki de oyun oynuyor ama bişey demiyorum tüm gün çalışıyor onun da keyfi o işte
Yiyeceğim ben yaw ölüyorum açlıktan
Yaw pirzola çözdüm zannediyordum parça etmiş, ben de kendi suyuyla pişirdim.Ne yiyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?