Bence de yeAy benimki de oyun oynuyor ama bişey demiyorum tüm gün çalışıyor onun da keyfi o işte
Yiyeceğim ben yaw ölüyorum açlıktan
OhaaaFloweroflife canim sut ic yanına yarim.elma ye başka bir sey yeme tamam mi
Bunu ne zaman yedin ben anlamadım kiYaw pirzola çözdüm zannediyordum parça etmiş, ben de kendi suyuyla pişirdim.
Bir porsiyon et
Karnabahar kavurması
2 kaşık yoğurt
Eş kişisine de fırında patates yaptım ama bu akşam karbonhidrat almayacağım
Yiyeceğim bu açım açççç aççççç
Portekizde saat daha 7 olmamıştırFloweroflife canim sut ic yanına yarim.elma ye başka bir sey yeme tamam mi
Balim ya sen acım.dedin bende geç yatacağını düşünerek seyettimdiOhaaa
Mümkün değil
Çıkkkksss olmaz
Poffdd tamam şimdi anladımPortekizde saat daha 7 olmamıştır
Aksam yemegi yiyor..gerçi anladın sen . Nir yazdimsa.Poffdd tamam şimdi anladım
Daha yemedim alşam yemeğim bu benimBunu ne zaman yedin ben anlamadım ki
Yok ya saat 21.00 nerdeysePortekizde saat daha 7 olmamıştır
Sen onun saatlerine takılma ayrı bi dünyada yaşıyo oPoffdd tamam şimdi anladım
sağol canım yarın detoksa başliycamAyy ne temiz bi aksam ne temiz bir menu .
Ben dé sizin sayenizde yarın kendime zaman ayriiruim bari. .kıl tüy ugrasam. Ay ben var ya biometrik foto cektrdim ehliyet için annaaaa bıyıklarım var mis ya lâDunn gece itibari ile basladim duzenli cilt bakimimi da yapacam artik
Bugün bir suru iltifat aldım topu topu kalem.surdum gözüme yüzüm mu parladı acaba
Okadar mi kirliydi ki
Ah bu erkekler der ve susarımAksam yemegi yiyor..gerçi anladın sen . Nir yazdimsa.maksat muhabbet . Ay ben de gidem yatam.bu bebelr ve babaları ben de güç birakmio ..
Akşam dan beri de koca kişisi ile limoni yiz. Bebeler aglayinca sinir stres tavan oluo . Birbirimize bağırmış olabilirzzzz .oy neyse .sordum
Kus değiliz dedi. Ama ne bilim. suratsiz yav
Hadi ya ben 4 saat var zannediyodum saat farkını. Eti sindirecek mi miden yatana kadarYok ya saat 21.00 nerdeyse
Ehheehheee benşm de kalbime inecekti akşam yemeği yerine bunu ye dedin zannettimBalim ya sen acım.dedin bende geç yatacağını düşünerek seyettimdi
He yaaa. Ben 10 dk totöm yer görse sevinirim. O hep oy yoruldum viy yoruldum. Ev dandinı olsa hiç umrumda değil. . Ben sıyırıciiim yakındaAh bu erkekler der ve susarım
Bende çok yoruluyorum ama eşim dinleniyor daha çok
Bugün benim oğlanın bakıcısı dedi bıyıkları aldırınca yzuun açılmış dediBen dé sizin sayenizde yarın kendime zaman ayriiruim bari. .kıl tüy ugrasam. Ay ben var ya biometrik foto cektrdim ehliyet için annaaaa bıyıklarım var mis ya lâ
Öyle dedi zatenEhheehheee benşm de kalbime inecekti akşam yemeği yerine bunu ye dedin zannettim
Bugün benim oğlanın bakıcısı dedi bıyıkları aldırınca yzuun açılmış dedi
Ah tevo dedim bi daha kimseye laf verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?