Cok sagol canım aklimda bulunsunTatlim odasına soğanı ikiye böl ve üzerine karanfil ekle bir küçük kasenin içinde odanın bir köşesinde kalsın sabaha kadar...oksuruk için de cevizin içindeki kabuğu var ya onu topla kaynat çay gibi içir iyi gelecek çok şu koyma bir kahve bardağı kadar..benim çocuklar hep odasında vardır rahat nefes alacak rahat uyuycak.geçmiş olsun cnmsogan odayi kokutacak ama rahat uyur oğlusun..büyüklere de iyi geliyor tavsiye ederim...
Ay hic sevmem o mereti dehepfit matematik61 geçmiş olsun kızlar dün bende öyleydim bugün iyiyim şükür.
Adaçayı ile gargara yapın boğazı temizliyor.
Ay hic sevmem o mereti de
Haklisin benim bu insulini ve trigi. Dusurmem gerek karaciger yagimi azaltmam lazim kritik seviyede yagliymis. Bunlari dusururken de kilo vericem 40 ima geldigime inanamasam da kendimi 20 hissediyorum ona gore bir vucut istiyorumÖnce ben naaptım niye yaptım demeyi bırakman lazım. Dövünmek şu andan itibaren zaman kaybı. Hatalar geçmişte kalsın sen önüne bak. Nasıl düzeltebilirsin ona yoğunlaşman lazım kuzum. Sen iste biz sana her türlü destek oluruz
Mis gibi gorunuyor ben de gidip icim 1 tane
Çakıl sana kocaman sarılasım geldi...
Insallah canimHerşey Güzel olacak sen gönlünü ferah tut
Günaydın kuzum geçmiş olsun çok hemen geçer gider inşallahHerkese gunaydin cok uykum var ve hasta oluyorum galiba bogazim cok kotu.dun yatagimda yatmadim hic oglum da bi uyuduysa 2 uyandi bagirdi durdu.dus almistim uzerimi orttum guya ama yine de bogazim acıyarak uyandim.uyku saati gelse de uyusa diye bekliyorum su an.
O nasıl günaydın tripli mi uyandın sabahaGünaydın
N güzel cümleler duyuyorum sabah sabahbugun daha iyi uyandim ve bu insulini ogrenip yenecegim haziranda tatil yapip bebek yapim ben de artik
Hamiş haliyle hiç bişeyi kafasına takmaması gereken ausumuza gelsinnnnAusencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?