Noldu benim esrama ya oyyyy ne istiyon ne vereyim abimeee
Ya hahahaha eflallll mart is comingggggggg
Kabak alarak benim bile gönlümü kazandıKocam dün kabak almış, canım ya, perşembe menü belli yoğurt kabak
Ohhh öpmüş phhhhh ağzını yüzünü parçaladığımmmYapayım kuzumsağol
Sağol kuzucum
Tımım seve seve90 a yazdımki bugün modum düşük diyeni vururum ha :))
Benimde gün içinde düşerse sizde bana acımayın
YihahahahahahahaKiyamaaammmm sanasen bu üzüntüyle yemeye vurursun kendini
Bence vur yani bakalım yiyerek kilo verebilecek misin
Korku yok rocky bizl kalacaksın ve koruyacağız bak vayta iğdeye coco candy deynep daha bisürüsüne.. mis gibi koruyorlar :))Cok aciklayici oldu
Ay eflal.ben cok korkuyorum koruma kismindan.cok cabuk kilo almaya musait benim yapim.Borden öküz gibi dalmam biseylere umarim
Günkurusu ye hemen 2-3 tane eflalimİki gündür süt içiyorum, iki gündür kabızım, hayır bile bile niye içtim acab
Ben adam ce gönül kazanmak. Dünya tersine dönüyor olmalıNoldu benim esrama ya oyyyy ne istiyon ne vereyim abimeee
Ya hahahaha eflallll mart is comingggggggg
Kabak alarak benim bile gönlümü kazandı
Ohhh öpmüş phhhhh ağzını yüzünü parçaladığımmm
Tımım seve seve
Ben çok enerjiğim cıma heyecanı bile sardı şimdiden beni
Esra çok derin şakalar yapıyorsun ben anlamıyorum bazenzekamı mı ölçtürsem ne etsem
Yok ki. Tühhhh ben dün onlardan al demeyi unuttumGünkurusu ye hemen 2-3 tane eflalim
Sadece bu kadarcık mı spor
Mesaj atYok ki. Tühhhh ben dün onlardan al demeyi unuttum
Yok yok dalmazsın, o kadar aç kaldım emek verdin o günleri düşünürsün. Dediğim gibi bir iki gün abartmadan yer diğer günler dikkat edersin dengelenir.Cok aciklayici oldu
Ay eflal.ben cok korkuyorum koruma kismindan.cok cabuk kilo almaya musait benim yapim.Borden öküz gibi dalmam biseylere umarim
Çaktırma bende anlamıyorum bazenEsra çok derin şakalar yapıyorsun ben anlamıyorum bazenzekamı mı ölçtürsem ne etsem
Tabi ki benim işim bu
Birazdan tartılıcam çok tırsıyorumkız tartı nasil
Esra çok derin şakalar yapıyorsun ben anlamıyorum bazenzekamı mı ölçtürsem ne etsem
Benimkini görme o zamanSadece bu kadarcık mı spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?