La zaten miu kim kiNapim yaa mp3 taktım sagoyu açtım iğdeyle austan başka kim gelir aklıma
Vayt kızmışVero kızartma ne acaba patlıcan yağın babasını çeker içine diyet menüsü bu üstüne saat 9 yenenler sevmedim vero emziriyorum falan anlamam ben bende emziriyorum böyle bir menüyü kabul etmiyorum üstüne kadar falanda eklenmiş ciksss olmadı bu hicccc
Esra bizimdir bizim kalacak esrayı yedirmem sizeeeeEsra'ya güven olmazYine dünyayı yer
La zaten miu kim ki
Veronun menüsü dışında temiz miss gibi menüler veroyuda dovdum misindenOy benim vaytım menülere mi giriştin sen
Ohhhhhhh ellerine sağlık uleeeeenVeronun menüsü dışında temiz miss gibi menüler veroyuda dovdum misinden
Erir mi ya kızartma patates patlıcan kabak üstüne fırına verilirken kaşar ustune 9 çay saati kuruyemişleriOhhhhhhh ellerine sağlık uleeeeen
Dövdüğün yerlerinden yedklerini eritmiştir
Esraaaaaaaa
Ben senle kusyum sen tarafını seçtim bebemEsraaaaaaaa
Tabi ki seçtim tarafimizi ağa sıkinti yok tevi 1 numaraBen senle kusyum sen tarafını seçtim bebem
Bilin bakalım kim menü vermedi yine hemde iddiaya giren biri kim ki verecek mi menü acaba Banu white bekliyor çünkü bayrama kadar 10 kilo vermesi gerekiyormuş sonra halasi bak ben bu yaşımda verdim sen veremedin dermiş bayramı rezil edermiş ona acaba kim ki bu
Kendime not: sago dinlediğinde miuda aklına gelsin.....
Kuzum görevimiz tatil e gittik demet akbağın filmi. Annemi götürdüm ya. Terbiyeli güzel tam bir aile filmiymiş çok güzeldi annem bayıldı:)@MiuLego hangi filme gittiniz?
Erir mi ya kızartma patates patlıcan kabak üstüne fırına verilirken kaşar ustune 9 çay saati kuruyemişleri
Bence de bonus kesin bonus adım kadar eminim bonus bonus bonus menü bonusBonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?